• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dayakçı koca sorunu ile nasıl baş edilir...

hovarda

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2012
8
0
16
Muğla
bir kaç saat önce eniştemin teyzemi dövdüğünü öğrendim, 6 yıllık evliler, evlendiğinden beri böyleymiş.. şok içindeyim, elim ayağım titriyor, ne yapacağımı şaşırdım.. pek kimse bilmiyormuş, bilenler teyzeme yardım etmeye çalışmış, anladığım kadarıyla teyzemi tehdit ediyormuş boşanırsan öldürürüm seni diye, sanırım o da korkudan şikayetçi değiliz biz böyle mutluyuz siz kimseye bişey sölemeyin bizi de ihmal etmeyin gelin gidin lütfen diyomuş.. teyzemin çocuğu yok, sanırım birazda yalnızlıktan korkuyo, herkesin evi yuvası var ben tek başıma kalmaktansa bunu çekeyim diyo sanırım.. halbuki biz birbirine çook bağlı bir aileyizdir, kimse onu yalnız bırakmaz, zaten böle birşeyide ilk defa duyuyorum aile içinde. şoktayım.. öğrendiğimden beri ne yediğimi biliyom ne içtiğimi.. biz aynı şehirde değiliz, yoksa çooktan dayanmıştım kapılarına.. bebeğim var 7 aylık, oda hissetti sanırım gerginliğimi hiç ağlamayan çocuk sürekli ağlıyo, zor uyuttum..

başına böyle birşey gelen tanıdığınız bildiğiniz birileri var mı? ne yapılmalı, nasıl yaklaşılmalı? teyzemi nasıl ikna edebiliriz, o şikayetçi olmadan polis bişe yapamazmış öle diyolar, doğru mu bilen varmı? ay ne yapacağımı şaşırdıım, lütfen yardım edin,lütfen...

çok yazık.neden kabulleniyor ki.koskaca bir ailesi varmış ne yalnızlığı.kişi kendi istemedikçe ne kadar yalnız kalabilir ki.çocuğuda yokmuş madem neden çekiyor ah ya.kadınlar neden bu kadar aciz oluyor.eşi kolayı bulmuş döv sustur oturt olmazsa tehdit.ne yazık ki haberlerde gördüklerimizden sonra can güvenliği hele ki kadınların için ne kadar zor hepimiz biliyoruz.ama hayat bu şekilde geçer mi? adamda kedi yolunu çizse teyzende(burda ki adam tabiri lafın gelişi)
sizin elinizden bir şey gelmez ki.teyzeniz kabullenmiş çok yazık yazık.

teyzeniz polise gitsede pek bir şey değişmez ki zaten niyetide yok.sizin zorlamanızla olmaz.dayak yediğine dair doktordan rapor alıp boşanma davası açmak en iyisi olur ama cesaret edebilir mi????
teyzeniz kaç yaşında merak ettim.

teyzem 45 yaşında evlendi, sanırım bir daha eş bulamam yalnız kalırım diye korkuyo.. halbuki okadar çok isteyeni vardı kii.. off offf...

tv de hergün neler izliyoruz, hergün bir vahşet, bir cinayet.. açıkçası ben gidip kapılarına dayanmaya korktum, korkum kendimden değil, pislik ona birşey yapar arkamdan diye.. zaten herkes de bundan korkuyo, sanırım teyzemde..

Teyzen şikayetçi olmalı, darp raporu almalı vs vs ama teyzen yıllardır bunu çektiği için o elleri kırılasıca azdıkça azmıştır. Sindikçe dozu arttırırlar.
Bir aile büyüğünüz teyzenizle konuşsa biz arkandayız, yalnız değilsin, bu hayvanı çekmek zorunda değilsin dese daha iyi olur.

teyzen şikayet etmedikten sonra kimse bişey yapamaz ne yazıkki....
konuşup ikna etmeniz lazım...
ikna olursa tabi...
allah yardım etsin ona...

Teyzen şikayetçi olmalı, darp raporu almalı vs vs ama teyzen yıllardır bunu çektiği için o elleri kırılasıca azdıkça azmıştır. Sindikçe dozu arttırırlar.
Bir aile büyüğünüz teyzenizle konuşsa biz arkandayız, yalnız değilsin, bu hayvanı çekmek zorunda değilsin dese daha iyi olur.

ya bunu yapmışlar zaten, abileri var ablaları.. hepsi oturmuş konuşmuşlar, kız yok diyomuş.. ben şikayetçi olamam.. ya korkuyo anlıyomusunuz, zaten evde bir sürü tüfek var, adam avcı bide...

6 yıl nasıl dayanmış?
çocuğu da yok bence boşansın. çünkü ötesi daha beter. yaşlılık.problemler vs. üstüne yük binecek.
öldürürüm demesinin tek sebebi de kimsenin haberinin olmamasından ötürü kimsenin ona birşey dememesi.
yardım edin teyzenizle konuşun.

Birbirinize cok bagli bir aile oldugunuzu yazmissiniz, bu bagliliga ragmen nasil 6 yildir dayak yeyip, eziyet gördügünü farketmediniz.
6 yildir birsey yapmadiysa biraz zor simdiden sonra yapmasi.
Teyzenizde kabullenmis demek ki bu duruma.

6 yıl nasıl dayanmış?
çocuğu da yok bence boşansın. çünkü ötesi daha beter. yaşlılık.problemler vs. üstüne yük binecek.
öldürürüm demesinin tek sebebi de kimsenin haberinin olmamasından ötürü kimsenin ona birşey dememesi.
yardım edin teyzenizle konuşun.

O kadar çok haber izliyoruz ki her gün kadın cinayetleriyle ilgili.
Teyzenin korkması çok normal.
Bu yüzden o cesaret etmedikçe sen ya da her hangi biri bir şey yapamaz sanırım
:50:

ben burda kadınlara el kaldıran erkeklere guzel bı saydırmak ısterdımde neyse sız eger eyzenz ıcın yanımıza alırız koruruz dıyosanız hemen bosansın bu erkekler bız kaderımıze razı oldugumuz zamanlar dahada azıyolar

bir kaç saat önce eniştemin teyzemi dövdüğünü öğrendim, 6 yıllık evliler, evlendiğinden beri böyleymiş.. şok içindeyim, elim ayağım titriyor, ne yapacağımı şaşırdım.. pek kimse bilmiyormuş, bilenler teyzeme yardım etmeye çalışmış, anladığım kadarıyla teyzemi tehdit ediyormuş boşanırsan öldürürüm seni diye, sanırım o da korkudan şikayetçi değiliz biz böyle mutluyuz siz kimseye bişey sölemeyin bizi de ihmal etmeyin gelin gidin lütfen diyomuş.. teyzemin çocuğu yok, sanırım birazda yalnızlıktan korkuyo, herkesin evi yuvası var ben tek başıma kalmaktansa bunu çekeyim diyo sanırım.. halbuki biz birbirine çook bağlı bir aileyizdir, kimse onu yalnız bırakmaz, zaten böle birşeyide ilk defa duyuyorum aile içinde. şoktayım.. öğrendiğimden beri ne yediğimi biliyom ne içtiğimi.. biz aynı şehirde değiliz, yoksa çooktan dayanmıştım kapılarına.. bebeğim var 7 aylık, oda hissetti sanırım gerginliğimi hiç ağlamayan çocuk sürekli ağlıyo, zor uyuttum..

başına böyle birşey gelen tanıdığınız bildiğiniz birileri var mı? ne yapılmalı, nasıl yaklaşılmalı? teyzemi nasıl ikna edebiliriz, o şikayetçi olmadan polis bişe yapamazmış öle diyolar, doğru mu bilen varmı? ay ne yapacağımı şaşırdıım, lütfen yardım edin,lütfen...

Şiddete karşıyım ama eniştenize empati yaptırmak şart olmuş :47:

kadin erkek demeden tüm sülale cökün adamin tepesine dayak nasil oluyomus anlasin,
belli ki sahipsiz sanmis.
6 yildir dövüyorum kimse ne farketti, nede sesi cikan oldu, eee hanim da halinden memnun der ayni sekilde devam eder.
bu düzeni degistirmek icin biraz dis göstermek gerekiyor.
bunun icinde basta teyzenin cesur davranmasi, ona yalniz olmadigini hissettirmesi lazim.

Eskiya misin be adam?
böylelerini yatirican falakaya,
VER ALLAHIM VER, VER ALLAHIM VER :47:

olay tamamen teyzende bitiyor sanırım o da çevre baskısından korkuyor bak bu yaşta evlendi geçinemedi falan derler diye düşünüyorlardır..telle de olsa konuşup ikna etmeye çalışın çekilir mi ya

Back