DAYAK YEDİM .. BACAĞIMA KALEM SOKAN BİRİNE YILLARIMI VERMİŞİM..

Yazınızı okur okumaz ne kadar güçlü olduğunuzu hissettim... Yaşadıklarınız beni paramparça etti bi kadın olarak,çok ağır şeyler hissetmişsiniz... Ama bitmiş artık ardınıza bakmayın....

barışırsam söz sana yazcam bu kadar dert etmeyin hanfendi.
insanlara neden atarlanıp dikleniyorsunuz!!
bacağıma kalem söktü yumruk attı saçlarımdan sürükledi diyorsunuz
o kalem sokmaya benim yüreğim dayanmadı siz nasıl dayandınız
gücünüz yetmemiştir mecbur dayandınız diyim neden ısrarla darp raporu almıyor bide burda insanlara kızıyorsunuz
neden almıyorsunuz darp raporu anneniz vs istemiyor?

Darp raporu al hemen geciktirme polisi ara gelip gotursunler seni

cok guzel yazmıssınız agzınıza saglık ben sütten cıkmıs ak kasıgım demıyorum evet hepınız haklısınız benı sevmeyen deger vermeyen şiddet gosteren bı adamdan yıllarca ask dılenıp ask sevgı bekledım ama artık yapmıcam elımden ne gelıyorsa degıl daha fazlası ıcın savasıcam derdım ne koca ne de erkek ıstemıyorumda zaten kendı pskolojım o kadar darman dumanki calısıyorum za
Çok haklısınız dıyecek ınanın hıc bısey yok saolun yorumunuz ıcın benımde hatalarım oldu evet ama en cok kendıme oldu işte. Gerekenı yapacagım derdım kocada erkekte degıl calısıyorum zaten yıllardır sahıpsız gordunuz derken karsılarına dıkılcek bırı yok anlamında dedım yoksa kımsenın bana bakmasına ıhtıyacım yok Allaha sukurler olsun . bitti benım ıcın dua edın gonlume huzur versın

darp raporumu aldım.

kolumu kırıdıgnda yanımızdaydı baba dovme demesıne rahmen dövdü en sonkı olayda uyuyodu duymasın dıye aglayamadım bıle bagıramadım bile ...
Siz bu adamı çocuğunuzun gözü önünde kolunuzu kırdığı halde daha önce terk etmediniz mi? Ciddi misiniz?

Babanız ve abiniz yok diye sahipsiz değlsiniz. Bu ülkede hak var hukuk var. Bir anneniz varmış manevi destek olacak. Bende de ne baba ne abi var. Bana elini sürene yaşarken cehennemi gösteririm. Sürekli yapılan hataları affetmeyin, hayat sizin elinizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…