- 9 Mayıs 2019
- 1.501
- 1.036
- 40
-
- Konu Sahibi masalprensesi06
kolumu kırıdıgnda yanımızdaydı baba dovme demesıne rahmen dövdü en sonkı olayda uyuyodu duymasın dıye aglayamadım bıle bagıramadım bile ...Oglunuz nerdeydi bu son olayda? Ya da kolunizi kirdiginda?
18 yasımda tanıdım 20 yasında evlendım . sevdim evetAllah yardimciniz olsun kurtarın kendinizi bir an önce. Erken evlendiniz sanirim. Nasıl evlendiniz ben bunu merak ettim, tanıdıniz mı yeterince severek mi evlendiniz?
boz bosanmıstık zaten oncekı konularımdan b9ılenler bılır bız 3 yıl aradan sonra tekrar demnemeye karar vermıstık . ımam nıkahlıydık. bosanma derdım yok artık kapıyı carptım cıktım.Bence bir daha dönme 8 yıldır ayrı bir insan olarak söylüyorum oğlum 3 aylikti ayrıldım ve şu an çok mutluyuz mahkeme süreci berbat geciyo gercekten çocukla tehdit ediyorlar yapmadıkları pislik kalmıyor senin yaşadığının belki 100 katı şiddet gördüm tekken muhatap olmuyordum ama çocuk olduktan sonra çocuğumu öyle bir evde yaşayamadan yoksa o çocuktan da hayır gelmiyor malesef beni hep tehdit etti çocuğu feribotta kacircam ruhun duymayacak diye ben hep dik durdum inatlasmadim al bak seninde çocuğun kalsin velayeti sende bende bekar insan gibi hayatıma yaşarım dedim ve gıcık oldu sırf ben hayatımı yasamayim diye çocuğu da almadı ha zaten asla bırakmam aklımın ucunda geçmez ama ben vermem deseydim perişan oluyum diye almaya kalkacaktır her neyse üzerinden 8 sene geçti şu an o evli bende oğlumla çok mutlu ve huzurluyum hayatımda verdiğim en iyi karardi hiç pişman olmadım sana tavsiyem çekme bida bu yaşına gelmeyeceksin oğlunun ayni yaşını göremeyeceksin mahkeme bitene kadar eziyet çekersin ama sonra geçecek emin ol tecrübeyle sabit çok boşanmış arkadaşım var hepsi aynı mahkeme bitince bitiyo hersey
daha kolay o zaman işin. ama yine anladık ki bir kitap iki kere okunsa da sonuç değişmiyorboz bosanmıstık zaten oncekı konularımdan b9ılenler bılır bız 3 yıl aradan sonra tekrar demnemeye karar vermıstık . ımam nıkahlıydık. bosanma derdım yok artık kapıyı carptım cıktım.
işte aradıgım yorum bende bunu dusunuyorum dusunuyorum bulamıyorum sımdı sıze yaptıklarımı anlatıcam gelıp yuzume tukureceksınız belkı ama olsun anlatıcam ben genede . Ben haftanın 6 gunu calısan bı anneyım cocugumada esımle yenıden barıstıktan sonra bızım 3 yıllık bı ayrılıgımız olmustu o surecte kresteydı kaynanam bakmaya basladı evlerımızde yakın alıyodum her aksam evıme gıdıp 3 cesıt yemek hazıtlıyodum cunku beyımız corbasız salatasız sunsuz bunsuz sofraya oturmazdı . ıkı cesıtı bıle asla kabul etmezdı . onun arkasına sureklı cay meyve sureklı bısey derdınde evın tum ısı bana bakıyo hıc bır seye yarcımcı olmuyo tek yaoptıgı sey sadece faturaları yatırmaktı evın aslısverısını bıle ben yapıyodum herseyı ben tasıyodum parasını o verıyodu hakkını yıyemem o konuda evıne maddı anlamda bakıyodu . Fakat bende derdını cozemedım bunun sureklı bahane arıyodu herseye eskıkden bıde gıdıp kaynanamın evını temızlıyodum hızmetcı gıbı goruyolardı benı bende derdın ne senın benımle dedıgım ıcın dayak yedım zaten o kadar mucadele ettım tek basıma mükafat olarak dayakla taclandırıldımBu adamın sizinle derdi ne?
ıcınız rahat olsun esyalarımı cumartesı gunu araba ayalardım buyuk arac toplamaya gıdıyorum barısmıcam bitirdim annemde cevremdekı herkeste tam destek kımse ıstemıyor donmemi bende ıstemıyorum artık iki gundur annemın evındeyım eskı yatagıma yattım huzurlu bı uyku uyudumYa ben sizin eski konularınıza baktım Kayinvalidenizin ses kayıtları ifşa olan uyeymişsiniz. Sonra tekrar konu açmışsınız eşim git dedi diye. Insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamıyor işte. Siz kayinvalidenizin evini de temizliyordunuz. Umarım bu sefer ayrılırsınız.
cok tesekkur ederımŞu satırları yazan güzel yürekli kadın bu muameleyi yutup oturmayacak kadar güçlüdür eminim... Umarım tez zamanda siz ve oğlunuz hayırlısıyla kurtulursunuz o cehennemden.
Darp raporu mutlaka mutlaka alın..MERHABA ; Her sorun çözülmüş derken kaynana şu bu eşim le sorunlar dahada büyüdü sürekli bıseylere bahane aradı cay neden soguk elma neden kucuk ? bu kadar sacma sebeplerle kavga cıkardı. Sarıldıgım zaman itekledi 7 yasındki oglum gördü ertesi gün babası yokken : Anne babama sarılma olurmu dedi neden oglum dedım kızmasın sana dıye dedi. O kadar parcaladımki evlat acısı kardeş acısı yaşadım güçlüsün dedi herkes çok güçlüsün sen 30 yaşımda tükendiğimi hissettim .
Dün gene koştur koştur evime gittim işten cıkıp yemeklerı hazırladım annesınde yemıs gelmıs yemegını ...... Neden dedım sebep ne neden bana boyle yapıyosun yaptıgın pskolojık şiddet ben sana ne yapıyorum ? ne eksıgım var ? hıc bısey .... oglum uyudu 9,30 da aksam. Sat 10 gibi elma istedi buyuk olsun dedi balkondaydı elma havada soguk posetten baktım en buyugunu aldım bana kızdı bagırdı poseti getirdim al hangısını ıstıyosan onu al dedim ne ıstıyosun sen benden yeter artık dedim yeter yeter.ne yapsam bi bahane bi begenmemezlık.... bahaneler ....SESİMİ yükselettim hesap sordum diye , kalktı saclarımdan sürükledi salona goturdu kafama yumruklar attı bacagıma kalem soktu elinden kurtuldum dur dedım gıdıyorum cıktım anneme gittim . Kaynanam aramıs bugun sen neden boyle yapıyosun evıne gel dıyo ne dıyosun sen dedım ya ne dıyosun gıt ogluna desene neden demıyosun benım babam yok abım yok sahıpsızım dıye bana bu kadar ıskence ettı oglunm kimsem yok diye gıtte karsına dikilde senın amacın ne desene dedım bir kadına savunmasız bi kadına neden işkence edıyosun desene dedım .Yanlıs anlamada aha kapının arkasında benımde bı oglum var aynısını karısına yapamaz ben buna izin vermem dedim ben bu sekılde buyutmem oglumu dedim .! Sustu bozuldu. ( TELEFONDA GORUNTULU KONUSTUK ) Artık kendıme ve ogluma yenı bı hayat kurucam. Şimdi beni cocugumu almakla tehdıt edıcek mahkeme acıcak belkıde benı huzursuz etmek ıcın elınden gelenı yapacak ama ben yeni bi hayat kurucam oglumla minik şık huzurlu. Ama artık bana zehir ettiği o eve geri dönmücem . Benımde hıkayem buraya kadarmış ... Sevilmediğim bi kalbe gençliğimi verdim ama artık dahada güçlü olucam oglum için kendım ıcın yasıcam ....
ıcınız rahat olsun esyalarımı cumartesı gunu araba ayalardım buyuk arac toplamaya gıdıyorum barısmıcam bitirdim annemde cevremdekı herkeste tam destek kımse ıstemıyor donmemi bende ıstemıyorum artık iki gundur annemın evındeyım eskı yatagıma yattım huzurlu bı uyku uyudum
aminAllah ettiği her eziyetin hesabını sorsun...
önceden kolumu kırıdıgnda rapor var sıkıntı yokDarp raporu aldın mı ?
Tek sorum bu.
O zaman neden boşanmadınız?önceden kolumu kırıdıgnda rapor var sıkıntı yok
Niye ısrarla darp raporu almıyorsun onu anlamadım ?önceden kolumu kırıdıgnda rapor var sıkıntı yok
affettim. bılmıyorum zaten resmı olarak bosanmıstık bız 3 yıl aradan sonra tekrar denemek olmadı ...O zaman neden boşanmadınız?
kolumu kıralı cok uzun zaman gecmedı bu yıl ıcınde olan bı olay ve darp raporum zaten var bunu anlatmak ıstıyorum ... yoksa sızın soyledıklerınız benım ıcın onemlı neden iteyim ? lutfen boyle dusunmeyın ..Niye ısrarla darp raporu almıyorsun onu anlamadım ?
Belki ki sizin akliniz ederikli cok mantık muhakeme yeteneğiniz yok, niye buradaki önerileri "gerek yok" diyerek bir kenara itiyorsunuz
Yine alınca ne değişecek ?kolumu kıralı cok uzun zaman gecmedı bu yıl ıcınde olan bı olay ve darp raporum zaten var bunu anlatmak ıstıyorum ... yoksa sızın soyledıklerınız benım ıcın onemlı neden iteyim ? lutfen boyle dusunmeyın ..
hakısıınız dıyecek bıseyım yok..Yine alınca ne değişecek ?
Elinde kapı gibi iki darp raporun olur.
Adam tehdit etse bile alnına yapıştırırsin.
Dayak yemişsin yahu dayak.
Adam kolunu kırıyor sen hala bu adama hizmet derdinde mıydın ?
Rabbim bazı insanların aklını sadece kendiyle bırakma.