- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
Maalesef yok, kedinin halini size anlatsambunu yapan insan olamaz, sabahtan beri ağlıyorum, zalim vahşi bir canavar bu varlık, kusura bakmasınlar insan diyemeyeceğim
Gözleri ağzı burnu iltihap içinde kırıklar yüzünden, soğuktan tuvaletini de tutamıyor, serum, antibiyotik tedavisi yapılıyor ama yaşaması çok zor
Hem üst hem alt çene paramparça, kimbilir kaç gündür bu haldeydi, susuz kalmış yavrumgözlerini kaybedecek sanırım.
Veterinerin tahmini sopa veya tekme darbesi, o sopa, o tekmeanlayın siz işte
Din sıkça kullanılıyor yalnız.VIII) Forum içindeki \"Profil\" bölümünde ya da eklenmiş olarak; din, politika, örgüt veya bir partinin simgesi olan resimler kesinlikle kullanılamaz! Burası bir kadın paylaşım platformudur.
Ruh hastası olmak lazım bunları yapabilmek için .Maalesef yok, kedinin halini size anlatsambunu yapan insan olamaz, sabahtan beri ağlıyorum, zalim vahşi bir canavar bu varlık, kusura bakmasınlar insan diyemeyeceğim
Gözleri ağzı burnu iltihap içinde kırıklar yüzünden, soğuktan tuvaletini de tutamıyor, serum, antibiyotik tedavisi yapılıyor ama yaşaması çok zor
Hem üst hem alt çene paramparça, kimbilir kaç gündür bu haldeydi, susuz kalmış yavrumgözlerini kaybedecek sanırım.
Elimden geldiğince koştururum hayvanlar için, o yüzden alışığım ama bu çok üzdü benişu an beni de çok üzdünüz inşallah güzel haberler gelir
ben öyle bi durumla karşılaşsam ne yapacağımı bile bilemem ve inşallah karşılaşmam
Yedikule Hayvan Barınağı mı?Elimden geldiğince koştururum hayvanlar için, o yüzden alışığım ama bu çok üzdü beniadına insan denen bir varlığın zalimliğini görmez olaydım hemen barınağa koştuk eşimle, şu an barınakta tedavisi sürüyor, birşey olursa arayacaklar beni
Kullanılmaması gerekiyor çünkü yasak, biz fark edersek uyarıyoruz üyeleri.Din sıkça kullanılıyor yalnız.
Yok değil, biz Ege bölgesindeyiz.Yedikule Hayvan Barınağı mı?
off fena oldum. umarım bir şey olmaz. pislik kimse Allahından bulsunLütfen hanımlar, kimse birşey eklemesin, yeni geldim ve birçok konuyla ilgilenmem gerekiyor, birde bunun inatlaşmasıyla uğraştırmayın beni, zaten çok üzgünüm, zalimin teki bir sokak kedisine Nasıl vurduysa artık alt ve üst çenesi parçalanmış, heryerinden iltihap akıyordu bulduğumuzda, barınağa götürdük tedavi için, yaşayıp yaşamayacağı bile meçhul, sabah beri barınaktaydım yeni geldim, lütfen.
Boylelerine en fazla uygulanan ceza para cezası. O da komik rakamlarla.Maalesef yok, kedinin halini size anlatsambunu yapan insan olamaz, sabahtan beri ağlıyorum, zalim vahşi bir canavar bu varlık, kusura bakmasınlar insan diyemeyeceğim
Beni bir görseydin, ağlamaktanoff fena oldum. umarım bir şey olmaz. pislik kimse Allahından bulsun
Elimden geldiğince koştururum hayvanlar için, o yüzden alışığım ama bu çok üzdü beniadına insan denen bir varlığın zalimliğini görmez olaydım hemen barınağa koştuk eşimle, şu an barınakta tedavisi sürüyor, birşey olursa arayacaklar beni
kıyamam canıma ya. ayy insanoğlu ne kadar acımasız. yazık masum melekler bunlar. en doğrusunu yapmışsın. en büyük sevaplardan biri bu.. keşke herkes senin gibi olsaBeni bir görseydin, ağlamaktanhadi ben ağlayayım, o birşey değilde o garibim o kırıklarla kaç gündür acı çekti kim bilir?
Allah'ın bir lütfu mu bilmiyorum ama benim karşıma çıkardı onubirkaç gündür böyle olduğu aşikar çünkü aşırı susuz kalmış ve kırıklar yüzünden oluşan iltihap heryerini sarmış, ölürse de en azından diyeceğim ki Rabbim ben bu canlın için elimden geleni yaptım, onu sokakta bi'çare bırakamazdım
Tabi canim hic bir baglantisi yok. Sanki hersey hukuki bir bu hukuksuz. Guldurdunuz beni cok yasayin.
ALLAH cc sizden razı olsun bizede haber verin ama güzel haber olur muBeni bir görseydin, ağlamaktanhadi ben ağlayayım, o birşey değilde o garibim o kırıklarla kaç gündür acı çekti kim bilir?
Allah'ın bir lütfu mu bilmiyorum ama benim karşıma çıkardı onubirkaç gündür böyle olduğu aşikar çünkü aşırı susuz kalmış ve kırıklar yüzünden oluşan iltihap heryerini sarmış, ölürse de en azından diyeceğim ki Rabbim ben bu canlın için elimden geleni yaptım, onu sokakta bi'çare bırakamazdım
Chess ben zararlı maddelere gülmüyorum bu arada polemik dışında bugün hiç bir hakaret-üslup bozukluğum olmadı yediğim o kadar hakarete rağmen ban alırsam neden aldığımı bile bilemem
Haber veririm mutlaka, inşallah iyileşir ama kırıklar için cerrah baktı pek umutlu şeyler diyemediBize de haber ver .
Umarım , tedavisi cevap verir ve iyileşir .
Yapana küfür etmekten başka bir şey gelmiyor dilime .
Benim oğluma bağışıklık güçlendirici bi şurup vermişti vet. mune... 1 ml sıkıyordum ağzına hergün..şırınga gibi birşeydi...Haber veririm mutlaka, inşallah iyileşir ama kırıklar için cerrah baktı pek umutlu şeyler diyemedi
Önce iltihapların kurutulması lazımmış, bünyesi kuvvetlenmeden ameliyatta olamıyor, anestezi aldığı an ölür dediler, dua edin ne olur, o zavallı bir kedicik, kim yapar böyle bir vahşeti
Hukuk hangisiydi ¿Cık cık cık çok ayıp. TC bir hukuk devleti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?