- 26 Şubat 2010
- 5.613
- 5.657
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demem. çünkü beni kkdan reelde 10 larca insan gördü. kısaca kendimi ispatlamama gerek yokAh oky ah
Bunu sana ben yazsaydım en az 1 yıl "bana hakaret ettin sen,erkek dedin " diye dolanırdın ortalarda
Siyasi içerikli imza ve avatarlar yasak.
yasak biliyorum. biride demirtaşı yada kılıçdaroğlunu koyar o zaman.. kimsede karışamaz buna.
Ben de gösteririm nolcakdemem. çünkü beni kkdan reelde 10 larca insan gördü. kısaca kendimi ispatlamama gerek yok
Yoo her zaman çocuk gelinlere karşı değilim...17 yaşında sokakta kalacağına evlenebilir pekala...
Hukuken erdoğan da akp ile bağlantılı değil ama...Siyasi içerikli imza ve avatarlar yasak.
Atatürk siyasi sayılmadığı için öyle denmiştir.
Ama siyasetçi o yüzden konulamıyor.Hukuken erdoğan da akp ile bağlantılı değil ama...
ben Putin'in resmini koyacağım.yasak biliyorum. biride demirtaşı yada kılıçdaroğlunu koyar o zaman.. kimsede karışamaz buna.
Ok değiştiriyorumAma siyasetçi o yüzden konulamıyor.
Hukuken erdoğan da akp ile bağlantılı değil ama...
Tabi canim hic bir baglantisi yok. Sanki hersey hukuki bir bu hukuksuz. Guldurdunuz beni cok yasayin.Hukuken erdoğan da akp ile bağlantılı değil ama...
Mobese kamerası var mı Mune o bölgede.Lütfen hanımlar, kimse birşey eklemesin, yeni geldim ve birçok konuyla ilgilenmem gerekiyor, birde bunun inatlaşmasıyla uğraştırmayın beni, zaten çok üzgünüm, zalimin teki bir sokak kedisine Nasıl vurduysa artık alt ve üst çenesi parçalanmış, heryerinden iltihap akıyordu bulduğumuzda, barınağa götürdük tedavi için, yaşayıp yaşamayacağı bile meçhul, sabah beri barınaktaydım yeni geldim, lütfen.
Ayy suan gerçekten içim parcalandi. Insanlar neden bu kadar vahşi anlamiyorum,nedennn... inşallah iyileşir o minik bedeni. Allah senden razi olsun müdürem hayvanlara karşı bu kadar hassas olduğun için.Lütfen hanımlar, kimse birşey eklemesin, yeni geldim ve birçok konuyla ilgilenmem gerekiyor, birde bunun inatlaşmasıyla uğraştırmayın beni, zaten çok üzgünüm, zalimin teki bir sokak kedisine Nasıl vurduysa artık alt ve üst çenesi parçalanmış, heryerinden iltihap akıyordu bulduğumuzda, barınağa götürdük tedavi için, yaşayıp yaşamayacağı bile meçhul, sabah beri barınaktaydım yeni geldim, lütfen.
Lütfen hanımlar, kimse birşey eklemesin, yeni geldim ve birçok konuyla ilgilenmem gerekiyor, birde bunun inatlaşmasıyla uğraştırmayın beni, zaten çok üzgünüm, zalimin teki bir sokak kedisine Nasıl vurduysa artık alt ve üst çenesi parçalanmış, heryerinden iltihap akıyordu bulduğumuzda, barınağa götürdük tedavi için, yaşayıp yaşamayacağı bile meçhul, sabah beri barınaktaydım yeni geldim, lütfen.[/QUOTEh mune yaa icim parcalandi yazik ya su kedinn kopegin cektigi de. ]
a
Lütfen hanımlar, kimse birşey eklemesin, yeni geldim ve birçok konuyla ilgilenmem gerekiyor, birde bunun inatlaşmasıyla uğraştırmayın beni, zaten çok üzgünüm, zalimin teki bir sokak kedisine Nasıl vurduysa artık alt ve üst çenesi parçalanmış, heryerinden iltihap akıyordu bulduğumuzda, barınağa götürdük tedavi için, yaşayıp yaşamayacağı bile meçhul, sabah beri barınaktaydım yeni geldim, lütfen.
bende hitlerin:)ben Putin'in resmini koyacağım.
Maalesef yok, kedinin halini size anlatsam bunu yapan insan olamaz, sabahtan beri ağlıyorum, zalim vahşi bir canavar bu varlık, kusura bakmasınlar insan diyemeyeceğimMobese kamerası var mı Mune o bölgede.
İnşallah bulunur pislik.