• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davutoğlu’ndan taşeron işçi telefonu yorumu!

HanimKelesimiGetir

SüperAnneAnne
Pro Üye
20 Mart 2008
141.633
213.184
1.423
60
Taşeron işçinin elinde akıllı telefonu gören Başbakan "Taşeron ama telefonu var" dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, dün akşam İzmir’de eşi Sare Davutoğlu ile el ele İzmir Turu yaptı. Ziyaret esnasında yaşadığı sıkıntıları ileten ve Başbakan’ı kendi ailesiyle konuşturmak isteyen taşeron işçiye Davutoğlu, “Taşeron ama telefonu var” dedi. Davutoğlu’nun bu çıkışı karşısında kısa süreli şok yaşayan işçi ise “150 liralık telefon” diye yanıt verdi. Davutoğlu “bu telefon sohbeti”nin ardından Ankara’ya gitmek için Adnan Menderes Havalimanı’na hareket etti.

http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/davutoglundan-taseron-isci-telefonu-yorumu-955241/

ya ne kadarlık olursa olsun insanları yaşamak için minimum paraya mahkum ediyorlar. Tabi akıllı telefon kullanmak onların çocuklarının hakkı.
Daha asgari ücreti bile adam gibi seviyeye getirmemişken teşeron işçi şuan yaşamıyor gibi düşünün, adam yerinde konulmuyor henüz. daha doğrusu henüz onların üzerinden oy primi yapmak için erken. daha taze konular var.

Ben mi yanlış anladım. İşcinin telefonu olamaz mı yani?
böyle bir cümle niye kurdu ki;?
vayy beee ülkeme bak işçi ama telefonu bile var diyerek ne demeye çalışmış?

Hic düşünmezler ama bi telefon almak için bile bütçelerini zorluyor millet ama niye diye..
İPhone 6 yurtdışında 500tl ye denk geliyor ama Türkiye de 2000 civarı.
Herkeste telefon var ki.
Akıl veya değil.
Telefon cağı.
Kimi kime şikayet ediyor sanki.
Seçim zamanı o adama yardım edip oy almaya çalışıyor.
Millet içinde ezdiği adamın oyuna muhtaçlar halbuki :KK14:

Yazip yazip sildim. Artik ne diyecigime sasirdim. Biri magza kapatiyor 2000 euroluk cantalari almak icin, ama bir iscinin telefonu olmasi mi tuhafmis? Lüks gösterisiymis? Yaninda artik isci sirf nefes aliyor diye iyi hayat sürdürdügünüde iddia ederler! Gercekten yine cok sinirlendim!

Sanki arabası var terbiyesiz.

Arabasida olabilir danscigim. Artik günümüzce cep telefonu ve araba lüks seyler degilki. Adeta ihtiyactir. Devlet kendilerine milyon dollarlik araba alirken, iscinin telefonuna hangi hak ile lüks diyebiliyor ya?? :KK62:

Arabasida olabilir danscigim. Artik günümüzce cep telefonu ve araba lüks seyler degilki. Adeta ihtiyactir. Devlet kendilerine milyon dollarlik araba alirken, iscinin telefonuna hangi hak ile lüks diyebiliyor ya?? :KK62:

Ayy amannn lüks araba neki çerez parası haklarıdır üst kademelerin :KK53::KK53:

Ben bi ara her hafta sonu mesaiye kalıyordum. Bir hafta sonu kalmamıştım da yöneticim "Hadi iyisin bak bu hafta sonu dinlenirsin" demişti. Bu da o hesap, zaten olması gereken bir şeyi büyük bir lütufmuş, avantajmış gibi görmüş ve sunmuş başbakan.

Adam 150 Tl'lik bir telefona sahip oluyorsa müreffeh mi sayılıyor? Şikayetçi olmak için açlıktan ölme, sokaklarda yatıp kalkma seviyesine mi gelmek lazım?

Değil tabi. Ama öyle bir konuşma ki. Adamın elindeki alet zaruri ihtiyaç. Ulaşım toplu taşımayla da halledilir. Çok gerekli değil. Ne bileyim işte. Çalışan bir insan telefonsuz nasıl iş arar ne eder ya çok komik ve terbiyesizce. Adama olan tavrı küçümseyiş. Halkın partisiydi hani? Hani chp halka inemiyodu bunlar inmişti?

Bakın bizim hükümetimizde herkes lüks yaşıyora getirmiş taşeron işçi bile lüx içinde diyor aklınca bu msjı vermeye çalışıyor.

alt tarafı 150 liralık teli çok büyük bir lüxmüş gibi lanse etmek neyin kafası
adamın iphone telefonu olsaydı neler diyecekti meraktayım:KK53:

Back
X