Ooo çok güzelmiş ya.Ayıbettin dostum. Hepsini yapcam tabisi. Aksarayı halka açcam...
Seni de muhtar yamağı yapcam ilk başta. Sonrasını düşünürüz.
Evet malesef. Su kopya skandalinda iyi puan almistim aslında ama sınav iptal edildi diger sınav berbat geldi sevkim kırıldı umudum söndü. Bir de cikip demislerdi "Tertemiz sınav " diye. Simdi kac sene sonra bunlar soruları servis etmişe döndü. Ahhh ahhh aklima geldi yine sinirlendim. Bu kadar kul hakkıyla ne yapacak bunlar? Sadece bu olay bile Akpeden nefret etmeme yeterli bir sebep. Hakkımı asla helal etmeyeceğim.Sen atanamamıştın değil mi karanfil?
Akpye oy verince atanacaksın mesela
Hem atanmak istiyorsun hem akpye oy vermiyorsun :)
Olmaz öyle.
Ooo çok güzelmiş ya.
Şu 4000 tllik çaydan da ikram edecek misin?
Ama bak şimdiden anlaşalım, önce dost deyip sonra su koyverip yok paralel yok eşkenar dersen bozuşuruz.
Evet malesef. Su kopya skandalinda iyi puan almistim aslında ama sınav iptal edildi diger sınav berbat geldi sevkim kırıldı umudum söndü. Bir de cikip demislerdi "Tertemiz sınav " diye. Simdi kac sene sonra bunlar soruları servis etmişe döndü. Ahhh ahhh aklima geldi yine sinirlendim. Bu kadar kul hakkıyla ne yapacak bunlar? Sadece bu olay bile Akpeden nefret etmeme yeterli bir sebep. Hakkımı asla helal etmeyeceğim.
Hehe taam çay da vereriz. Sen benim ismetim olcan olom, kendi çayını kendin alabilirsin. Altın varaklı bardaklarda şarap içicez, bardaklar bardak olduğunu anlasın.
Paralel eşkenar bunlar çocuk işi, ilkokul konusu. Ben desem desem sana sin, cos falan derim.
Çok müteşekkir oldum yeminle sephoraa.
marilyn monroe da bize katılmak ister mi acaba?
Ben cos olmak istiyorum.
Marli de sin olsun.
Gelsin de ssk yı kim batırmış gene bir boy anlatsın.Aman eksik kalmaz o sıpa katılır da, bi kaç gündür uğramıyor buralara...
Gelsin de ssk yı kim batırmış gene bir boy anlatsın.
Bu aralar gene sskyı kim batırdıcılar çoğaldı.
İzmir haberleri de var.
Şarap lafını duydu ya dayanamaz gelir o.
27.01 huysuz kız Nerelerde?
Ona da selam söyle gelsin artık bitsin Özlem
Bensiz şarap mı içersiniz diye inmesin tepemize sonra.
Çok müteşekkir oldum yeminle sephoraa.
marilyn monroe da bize katılmak ister mi acaba?
Ben cos olmak istiyorum.
Marli de sin olsun.
noluyo burdaAman eksik kalmaz o sıpa katılır da, bi kaç gündür uğramıyor buralara...
noluyo burdabeni mi çağırdınız janım
sopanızı hazırladınız mı
Falakaya yatıracak bizinoluyo burdabeni mi çağırdınız janım
sopanızı hazırladınız mı
Saçlarımı merak ediyordu hani tam gönderecektim baktım gitmiş, ona de ki hayyal saçlarını senin yüzüne yüzüne savuracakmışEhehe...
Huysuz selam söyledi galp galp diyomuş. Üstümde kalmasın hemen söyliim...
Saçlarımı merak ediyordu hani tam gönderecektim baktım gitmiş, ona de ki hayyal saçlarını senin yüzüne yüzüne savuracakmış
Ayrıca da tekrar söylüyorum, akp şunu yapmaz bunu yapmıyor diyenler en azından güzel bir adım deyip tebrik etsinler..
Dedim ya yıllardır muhalefetlikten sıkılmadınız mı ?
Demokrasi neymiş , yok devlet hükümet neymiş, yok ben demokratim , objektifim ; harbi sıkıldım tavırlarınızdan.
Halay ekibi gibi kol kola girip aynı nakaratı tekrarlayıp duruyorsunuz .
Demokrasiden , cumhuriyetten söz eden sizle sonucu duyduğunuzda hem partiye , hemde partiye oy verenlere ofke kustunuz. Beddua ettiniz..Dönüp kendinize bakın.
Kaç yıldır bu forumdayım.. Şuana kadar tek bir insanı kırmadım. Artık sabrım gerçekten taştı.
Nasıl konuşursanız oyle karşılık alıyordunuz hepsi bu.
Sızlanıp durmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?