Davutoğlu düğmeye bastı: Yeni bakanlık geliyor

Ayıbettin dostum. Hepsini yapcam tabisi. Aksarayı halka açcam...

Seni de muhtar yamağı yapcam ilk başta. Sonrasını düşünürüz.
Ooo çok güzelmiş ya.
Şu 4000 tllik çaydan da ikram edecek misin?
Ama bak şimdiden anlaşalım, önce dost deyip sonra su koyverip yok paralel yok eşkenar dersen bozuşuruz.

Akp ztn hic biz zmn hukumet ve devlet zihniyetine sahip olamadi gerci bende cok gec fark ettim bunu ..Madem oy vermedigim icin odenek hakkim yok o zmn %49.5 ten alsinlar tum vergileri..Hem odenek hakkimizin olmadigini dusunenler nasil bizden kesilem vergilerle olusturulan odenegin kaymagini yicekler o zmn hakkim bir kez daha haram olsun torpil yapip kendi yandasini getirene..

Sen atanamamıştın değil mi karanfil?
Akpye oy verince atanacaksın mesela
Hem atanmak istiyorsun hem akpye oy vermiyorsun :)
Olmaz öyle.
Evet malesef. Su kopya skandalinda iyi puan almistim aslında ama sınav iptal edildi diger sınav berbat geldi sevkim kırıldı umudum söndü. Bir de cikip demislerdi "Tertemiz sınav " diye. Simdi kac sene sonra bunlar soruları servis etmişe döndü. Ahhh ahhh aklima geldi yine sinirlendim. Bu kadar kul hakkıyla ne yapacak bunlar? Sadece bu olay bile Akpeden nefret etmeme yeterli bir sebep. Hakkımı asla helal etmeyeceğim.

Ooo çok güzelmiş ya.
Şu 4000 tllik çaydan da ikram edecek misin?
Ama bak şimdiden anlaşalım, önce dost deyip sonra su koyverip yok paralel yok eşkenar dersen bozuşuruz.

Hehe taam çay da vereriz. Sen benim ismetim olcan olom, kendi çayını kendin alabilirsin. Altın varaklı bardaklarda şarap içicez, bardaklar bardak olduğunu anlasın.

Paralel eşkenar bunlar çocuk işi, ilkokul konusu. Ben desem desem sana sin, cos falan derim.

Eee zaten bu ülkede ''gençlik ve spor bakanlığı '' var .

Gençlik bakanlığı ne ola ki ?

Sırf vizyonu geniş göstermek için , yeni bakanlık vaadi vermek saçma .

Var olan bakanlığın çalışmalarını düzenle yeter .

Kpss bambaşka bir olay zaten.
Öncesinde dönemin başbakanı Erdoğan, böyle bir sınava gölge düşürmeye çalışıyorlar demişti kopya olayları için. Yalanlamışlardı her türlü iddiayı.
Öncesinde gözlerini kapayıp bu olaylara seyirci kaldılar sonra da ucu 'paralel polislerin paraları onların evine yerleştirmesi' ile gözleri açıldı.
Ucu onlara dokununca cemaati bir kalemde sildiler. Paralel ilan ettiler.
Ben de hakkımı helal etmiyorum bu insanlara.

Çok müteşekkir oldum yeminle sephoraa.
marilyn monroe da bize katılmak ister mi acaba?
Ben cos olmak istiyorum.
Marli de sin olsun.

Aman eksik kalmaz o sıpa katılır da, bi kaç gündür uğramıyor buralara...
Gelsin de ssk yı kim batırmış gene bir boy anlatsın.
Bu aralar gene sskyı kim batırdıcılar çoğaldı.
İzmir haberleri de var.
Şarap lafını duydu ya dayanamaz gelir o.
27.01 huysuz kız Nerelerde?
Ona da selam söyle gelsin artık bitsin Özlem
Bensiz şarap mı içersiniz diye inmesin tepemize sonra.

Huysuzum okula başladı, bebe de zorluyor bu ara. O yüzden kk'ya ara verdi biraz. Toparlayınca gelir.
Marilyn'i bi dürteyim de gelsin.

Bencede kurulmali.Hatta iklim konusunda bilinclendirilmek icinde bakan olmali.Yani cevre bakanligi altinda kucuk bakanliklar olusturulmali.Boylelikle daha kolay ulasirlar halka

Ayrıca da tekrar söylüyorum, akp şunu yapmaz bunu yapmıyor diyenler en azından güzel bir adım deyip tebrik etsinler..
Dedim ya yıllardır muhalefetlikten sıkılmadınız mı ?
Demokrasi neymiş , yok devlet hükümet neymiş, yok ben demokratim , objektifim ; harbi sıkıldım tavırlarınızdan.
Halay ekibi gibi kol kola girip aynı nakaratı tekrarlayıp duruyorsunuz .

Demokrasiden , cumhuriyetten söz eden sizle sonucu duyduğunuzda hem partiye , hemde partiye oy verenlere ofke kustunuz. Beddua ettiniz..Dönüp kendinize bakın.
Kaç yıldır bu forumdayım.. Şuana kadar tek bir insanı kırmadım. Artık sabrım gerçekten taştı.
Nasıl konuşursanız oyle karşılık alıyordunuz hepsi bu.
Sızlanıp durmayın.

Kime bu laflar ben o kadar demokrasi falan yazdım ama bana mı yazdınız pek açık konuşmuyorsunuz şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…