Akp den torpil bulursak (!) duserizAkp düşmanları da bu odenekten faydalanmak için yollara düşecek mi acaba ?
Ayrica biz neden yollara dusmuyoruz?ulkenin tapusunu aldinizda haberimiz mi olmadi?hani tum Turkiyenin partisiydiniz ?bunlara cevap bekliyorumAkp düşmanları da bu odenekten faydalanmak için yollara düşecek mi acaba ?
%49.5 un partisiAyrica biz neden yollara dusmuyoruz?ulkenin tapusunu aldinizda haberimiz mi olmadi?hani tum Turkiyenin partisiydiniz ?bunlara cevap bekliyorum
Ayrica biz neden yollara dusmuyoruz?ulkenin tapusunu aldinizda haberimiz mi olmadi?hani tum Turkiyenin partisiydiniz ?bunlara cevap bekliyorum
%49.5 un partisi
Torpil demek kul hakki demektir 1sen kul hakkiyla ise girecegime issiz otururum daha iyi Allah buyuk size torpilli bize hayirli kapilarini acsin insallah ayricada evet bu ulke sizin tapulu maliniz degil bi hizmet yapilacaksa herkese yapilacak acgozluluk yapmayin(.)Akp yi asla ve asla kabul etmeyen, oy verenlerine bile beddua eden kişiler gerçekten para için kapı çalacaklar mı ?
Hadi tırnağını kıpırdatmıyordu akp ? Hizmet mizmet yaptığı yoktu ?
Daha ödenekler başlamadan " tapusu sizin mi " ler başladı :)
Tolin torpil bende..
Burada Ataturke hakaret edip onun kurdugu ulkede yasayan senin kadar buyuk baska menfaatci var mi acaba?Tuh ya varmis gene birinci olamadin napalimAtanın verdiği özgürlükle bik bik konuşuyosun diyenler en önde koşar ak partinin fırsatlarından faydalanmak için...
Menfaat düşkünleri...
Geriye kalan 50.5 ulkeyi terkte etsin istersen yok yok nefes bile almasinlar bogulup olsunler olur mu?%49.5 ve bu seçmene ve partiye saygı duyan , hırsından beddua etmeyenlerin partisi evet.
Torpil demek kul hakki demektir 1sen kul hakkiyla ise girecegime issiz otururum daha iyi Allah buyuk size torpilli bize hayirli kapilarini acsin insallah ayricada evet bu ulke sizin tapulu maliniz degil bi hizmet yapilacaksa herkese yapilacak acgozluluk yapmayin(.)
Akpye oy vermediği için terörist ilan edeni de gördüm.
Size rahat battı diyeni de.
Kıskan çatla patla diyeni de.
Beddua edeni de.
%49.5 un ne olduğunu biz gayet iyi biliyoruz.
Olmam merak etme.Bir iki mesaj o şekilde görürsün ama diğer tarafta söylenilenler ve nefret daha yoğun.
Kapalı olma bu kadar hayyal.
Eden çok gördüm bu yüzden bu dediğin sadece hayali bir durum 1sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?