David Walker Parfüm Önerileriniz

kokuları gayet güzel ben ordan alıyorum açık aldıgımda mesela vıktorya sıkrıt, gıvency apsolıt hıptonık poıson,ve crıstal noır ordan aldım memnunum eşimde kenzoyu kullanıyor o da cok memnun tavsıye ederım:cool:

David walker'dan bir daha parfüm almam demiştim ama armani night'ı dpde bulamayınca burada denedim ve beğenip aldım.
Ayrıca naomi campbell çookk güzel yapılmış.
Dpde buradaki kadar güzel değil.

Bazı kokularda çok başarısız olsalar da iyi yaptıkları da oluyormuş demek ki.

Ayrıca şişeleri çok şık, çok hafif ve çok güzel. Parfümleri kutu içinde, ambalajlı veriyorlar.

Sui dreams denedimm agir bi koku vanilyali ve tatli yani mesela biraz daha yasli olsam kis icin alirdim ve aranizda sevenler olur bence ben de sevdimm ama vanilya cok kokunca bana bulanti veriyor. Birinden pufur pufur esmesi lazim. Koluma sikmisti hala kokusu geliyor bence tum gun kokar

crystal noir ve jasmin noir denedim dün.. hala kokuyor. orjinallerini bilmiyorum ama ben bu hallerini beğendim.
crystal noir yumuşak ve çiçeksi, jasmin noir ise odunsu ve çiçeksi..

yaa crystal noir istedim adamdan, bana bright crystal vermiş. eve giderken yolda sıkınca farkettim. acayip fresh bir koku 5 fıs sıktım kokusu azıcık geldi sonra kayboldu resmen.. odalara sıktım 5er fıs hiç hissetmedim halbuki crystal noir baya kalıcı ve farkedilirdi. sizce gidip değiştireyim mi? çünkü sıktımm. yoksa bunu yaza saklayıp crystal noir mi alayım tekrar?

yaa crystal noir istedim adamdan, bana bright crystal vermiş. eve giderken yolda sıkınca farkettim. acayip fresh bir koku 5 fıs sıktım kokusu azıcık geldi sonra kayboldu resmen.. odalara sıktım 5er fıs hiç hissetmedim halbuki crystal noir baya kalıcı ve farkedilirdi. sizce gidip değiştireyim mi? çünkü sıktımm. yoksa bunu yaza saklayıp crystal noir mi alayım tekrar?
Eger bir ikiden fazla siktiysaniz geri almazlar.
Crystal noir orijinal denemiştim, ama umduğumu bulamadım nedense. Sen nasıl buluyorsun Crystal noiri?

Eger bir ikiden fazla siktiysaniz geri almazlar.
Crystal noir orijinal denemiştim, ama umduğumu bulamadım nedense. Sen nasıl buluyorsun Crystal noiri?
bir ikiden fazla sıktım ama nerden görecek ki aldı geri :KK70: ben orjinalini bilmiyorum ama deneyip çıkmıştım. günlerdir o ceketin kolunu koklayıp durdum yumuşak bi kokusu var. ıslak mendil gibi. kardeşim yeni silinmiş bebek poposu gibi kokuyor, sıradan dedi. pudralı değil de yumuşak çiçeksi ve kremsi. ben beğendim yani. :)

1 hafta kadar önce calvin clein euphoria aldım david walker’dan. Çok başarılı ve kalıcı

X