• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davetiyemi seçtim sanırım:)

Dqueen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
74
0
86
İstanbul
Görür görmez aşık oldum:) Erdem davetiye. Biraz fiyatı yüksek geldi:( Daha uygun bulma imkanım olur mu acaba??? Atıyorum her yer Koza davetiyeyi aynı fiyata mı satmak zorunda? Bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Eklentiler

• $50487.jpg
    $50487.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 104
benimde buna benziyor du ama üsütünkü tam karta göre idi ince olan ve yine ayni yerde kurdela:)
tam 8 yil önce demek bu kadar degisiklige ugramis:)
güzel canim 2 yil önce arkadsim evlendi oda benimkinde siparis verdi.biraz pahaliymis beyim öyle demisti ben beyenmistim birtek davetiye istedigim gibi oldu:)

canım biz de önce kozanın kendi bayisine gittik.bize 400 davetiye için 460 lira dedi,indirim dedik,fiyatlarımız sabittir dedi..gittik burada çarşıda koza satan bi yere 500 tanesini 350 ye yapıtırdık..sakın gidip bayisinden alma.her yer koza davetiye satıyor git araştır pazarlıkla çok daha uygun alabilirsiniz..

canım biz de önce kozanın kendi bayisine gittik.bize 400 davetiye için 460 lira dedi,indirim dedik,fiyatlarımız sabittir dedi..gittik burada çarşıda koza satan bi yere 500 tanesini 350 ye yapıtırdık..sakın gidip bayisinden alma.her yer koza davetiye satıyor git araştır pazarlıkla çok daha uygun alabilirsiniz..

Çok sağol canım. Ben de heralde Cagaloglu'na falan gidip oralarda girip çıkıcam dükkanlara. Belki uygun bi yer bulabilirim. Ya da bakınırken aynı buna benzer daha ucuzunu bulurum, hic belli olmaz. Ama davetiye başına 2 tl cok fazla. Bir de bunun kaligrafisi var.

Back