• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

davetiye sözü konusunda yardım

ilkasya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
55
0
36
Ankara
Arkadaşlar düğüne 2,5 ay var. Davetiye sözü konusunda elimizde henüz pek bişey yok. Şairlerin şiirlerinden alıntı olabilir,ya da kendi düğün davetiyelerinizdeki "farklı" sözler olabilir. Yardımlarınızı bekliyorum:)

kendi davetiyemden (beklenmedik bir zamanda gelen sevdamızınsonzuza açılan yolculuğunda bizi uğurlamaya gelirmisiniz)
buda bi davetiyeden (bekarlar limanından evlilik diyarına giderken sizleride mendil sallamaya bekliyoruz)
(ömür boyu sürecek olan beraberliğimizin bu ilk gününde mutluluğumuzu paylaşmanız dileğiyle .....)

Kıskansın melekler. Sevilip sayılsın sevenler. Bu gece düğünümüz var, Buyursun tüm misafirler

kendi davetiyemden (beklenmedik bir zamanda gelen sevdamızınsonzuza açılan yolculuğunda bizi uğurlamaya gelirmisiniz)
buda bi davetiyeden (bekarlar limanından evlilik diyarına giderken sizleride mendil sallamaya bekliyoruz)
(ömür boyu sürecek olan beraberliğimizin bu ilk gününde mutluluğumuzu paylaşmanız dileğiyle .....)

özellikle kendi davetiyenizin sözü çok güzel ve eğlenceli:) teşekkürler:46:

Farklı sözlerinizi ve şiirlerinizi bekliyorum, bizim düğünümüz 5 yıllık bir beraberliğin sonunda geliyor, çok bağdereler atlattık. Bu bilgiler ışığında yardımlarınızı bekliyorum:)

Ben destansı davetiyeri sevmiyorum pek az öz olmalı zaten davetiyeden belli davetli oldukları
benim davetiyemin sözünüde kk görmüştüm hoşuma gitmişti herkes değişik ve hoş buldu
mutluluk paylaşmaksa eğer biz evet derken birlikte olmak herşeye değer...,

aslında ben de sade olsun istiyorum, kendim bu konuda çok üretici değilim, fakat görüp de bu olsun diyebildiğim bir söz de olmadı şu ana kadar:59:

engin bir denizin kıyısında rüzgara yelken açmış iki kişiyiz bizi uğurlamaya gelirseniz yelkenimize rüzgar, kalplerimize mutluluk verirsiniz..:46::46:
(benim davetiyemden:1:)

arkadaşlar düğüne çok az kaldı ve ben hala belirleyemedim davetiye sözünü, yok mu daha farklı fikirleri olan

Bizde çok badireler atlatıp 7 yıl önce evlendiğimizde davetiyemize aşağıdaki yazıyı yazdık.

Bir zaman tünelinin sonsuzluğunda
En güzel sevgiyi birlikte yaşadık
Her uçurumun kenarında,
Birlikte meydan okuduk rüzgara
Ve gökyüzünden birer yıldız çalıp
Işık yaptık geleceğimize
Hayatımızın en güzel gününü
Siz sevdiklerimizle paylaşmak dileğiyle...

canım öncelikle hayırlı olsun bizim davetiyemizde eşimin ve benim adımın içinde geçtiği bir cümle uydurmuştuk o yazıyordu herkesde çok beğenmişti ...

... ve uzak dağlardan aşağı indiler,
altın çiçeklerle dolu mis kokulu bir ülkeye vardılar,
yeşil renkli bir masal büyüttüler ellerinde
birbirlerine anlattılar, birbirlerine inandılar.
...

ve masal gerçek oldu günün birinde..:1:

Back