davetiye konusunda yardım

geveze1984

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
153
12
38
35
herkese merhaba, sıra geldi davetiye konusuna :) ben çok pahalı birşey olsun istemiyorum o yüzden de internetten sipariş vermek istiyorum ama sizin tavsiye edeceğiniz bir site var mı ?
birde nikah ve düğün aynı gün ama ayrı olacak, o yüzden düğüne çağıracaklarımıza ayrıca bunu belirticez. sizce 2 davetiye bastırıp birinde düğünde yazsın birinde yazmasın mı yoksa düğün kartı gibi ek kart mı olsun davewtiyenin içinde ?

canım hem kuzenimizin hem komusumuzun iki dugunu oldu hatta komsumuzun bi gün arayla.nikah ve düğün senin gibi herkes ikisine birden cagrılmadı. ayrı davetiye yaptırdı. 100 kişiye mesela altında hem nikah hem düğünü yazdırdın diğerine sade nikahı yazdırırsın. bence pahalıya kacma sahsen ben öyle yapıcam.snucta yırtılıp atılıyo.

canım ayrı yaptırman daha iyi olur sanki, benim de bu şekilde olucak nikah ve düğün aynı gün ayrı yerler; ancak nikaha herkesi çağırıp düğüne sayılı kişi çağırıcam, dolayısıyla sayılı kişilerde davetiyenin alt tarafında ek bilgi olmuş olucak düğünle ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…