ablamın eşi kaligraf hemde hatta uzun yıllar eğitimini aldı ilgilenen olursa mail adresini verebilirim
Burda bende biri icin ekmek kapısı oluyorum bunu baltalamanin anlamı yok kendine bı konu acsan daha iyi ederdin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ablamın eşi kaligraf hemde hatta uzun yıllar eğitimini aldı ilgilenen olursa mail adresini verebilirim
tabiki tatlım. internetten buldum tanesi 50 kurus dedı pazarlık yaptım 500 adedini 150 tl ye yazdırıyorum. istersen özelden numarasını verebilirim.
Bende ankarada oturuyorum . iki ay önce ki düğünümde davetiyelerimin üzerine kaligrafi sanatı ile yazdırdım isimleri çok güzel oldu ankarada yaptırmak isteyen olursa bende de bi hattatın numarası var çok da güzel hazırladı davetiyeleri isteyene numarasını verebilirim arkadaşlar
Canlar hepinize merhaba... 12 mayıstaki düğünüm için biraz aceleci davranıp kaligrafla anlaştım. Fiyatları çok cüzzi :) isteyen arkadaşlar olursa yönlendirebilirim.