How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Davet edilmemek ?

ladygagali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
59
5
86
İstanbul
Merhaba arkadaslar daha oncede bu konuya benzer bir konu yazmistim..yine ayni seyler diyeceksiniz ama ben icimi dokerek rahatliyorum

Gecen seneler aramizda ufak bir polemik gecen bir arkadasim olmustu..kendisinee konu uzerinde ne yorum yapmistim nede karsilik vermistim..yani yuzume saydirdi gitti desem yeridir..Diyeceksiniz neden karsilik vermedin karsilik verseydim tum hayatimi etkilecekti dusundum lanet olsun dedim uymadim..2 sene sonra iste bir yolla konusmaya basladik ama eskisi guvenim olmadigi icin artik cok yuz vermekte istemiyordum.arkamdanda konustuklari hep kulagima geldi banada allah nasil bir sabir vermisse yuzgoz olmadim duymamazliktan geldim..Nese tabiki bu kadar susmanin bir getirisi oldu tabiki bana ama yinede sagdan soldan duyduklarim rahatsiz ediyor beni.ne zaman tamam artik icim isindi kiza gorusebiliriz diyorum bir hareketini yakaliyorum tekrar ayni duygular icerisine girip cok yuz veriyorum diye kendime kiziyorum..
Neyse gecen bir arkadasimiz geldi uzaktan diger kizlada yakin evlerimiz 1 sokak var arada..Neyse bunlar oturdular beni davet etmedi..Ikimizde kizi iyi taniyoruz.Neyse olabilir davet etmek zorunda degil.2 gun ben uzaktan gelen kizi davet ettim evime yuzum tutmadi diger kiza sen gel dedim.Bir sonraki gun yine arkadaslarim gelecekti yine davet ettim..Ayiptir hepimiz birbirimizi taniyoruz diye.2 gun sonra bir yerde toplanmislar beni cagirmadilar..Bende bunu farkli bir arkadas oyle laf arasinda anlatirken duydum..Cok guzel agirladim hep yuzum guluyordu yani ne isterlerse hep yaptim konforlari icin herseyi yaptim.cok zoruma gitti o gun boyunca kendimi kotu hissettim..Yani oyle saf falan bir insan degilim kullandilar desem..
Belkide bize yakin oturan kiz daha oncesinde bu bayanlara benim hakkimda ii seylerden bahsetmemis.Ondan dolayi istememis olabilirler diye dusundum..
Sonra iyi oldugum baska bir arkadasim vardi.Ne aradi ne sordu belli bir donem hep ben aradim bende biraktim neden ariyorum seni daha diye.Ben dogum yaptim 2 ay sonra gormeye geldi o dogum yapti 2 gun aradim hayirladim birde altin aldim goturdum.O da kizima baya seyler getirmisti.

Ne oluyorda ben bu insanlarla bir uzlasamiyorum..
:31::31::31::31:

Seni davet etmek zorunda değiller zaten .
Arkadaşlar birlikte zaman geçirmeyi sevdikleri kişilerle beraber olmak isterler.
Demek ki seninle birlikte zaman geçirmek istemiyorlar ve seni aralarına katmıyorlar.
Ayrıca bu insanlara ne oluyordan önce acaba ben mi bi şey yaptım düşüncesinide göz ardı etmeyin.Bütün suçu karşı tarafa atmak her zaman işimize gelir ama çift taraflı düşünmek lazım.

ne duzel soyledin bende biliyorum insanlar birlikte vakit gecirmeyi sevdikleri insanlarla beraber olurlar..bende oyle tercih ederim ama gelip senin yuzune hic birsey yokmus gibi davranip daha sonra bu sekilde davranmak hos degil..ayrica zaten davet olan yerdeki kisileri hic birimiz cok iyi tanimiyoruz sadece benim aramda bir zamanlar sorun cikan arkadasla daha yakinlar.Senin basina bu sekilde birsey gelse ne dusunursun.Kaldiki sucu kendimede aradim..Bence yargilamadan once bir dusun empati kur bakalim sen ne yapardin..Dunyanin en iyi insaniyim demiyorum ama kimseyede bir kotulugumde dokunmamistir..

bazen hakketiğin karşılığı alamazsın bu duruma alışmak gerekiyo

dogru soyluyorsun ama ben alismaktanda biktim..ya hep temizlemistim cevremden gercekten aldirista etmiyordum..kendi halimde yasiyordum..sadece iclerinden bir hamileyeydi cani pogaca cekti bende gel yapim sana dedim herkes oradaydi buyrun sizde gelin hep beraber yeriz dedim..herkes hersey getridi guzel bir ortamdi cay kahve eksik etmedim..2 gun sonra boyle duyunca bir garip oldum.hepsi memnun ayrilmisti oysaki evden giderken paket sarip verdim ellerine hep pogacalardan..daha ne yapim bilemedimki..

ne duzel soyledin bende biliyorum insanlar birlikte vakit gecirmeyi sevdikleri insanlarla beraber olurlar..bende oyle tercih ederim ama gelip senin yuzune hic birsey yokmus gibi davranip daha sonra bu sekilde davranmak hos degil..ayrica zaten davet olan yerdeki kisileri hic birimiz cok iyi tanimiyoruz sadece benim aramda bir zamanlar sorun cikan arkadasla daha yakinlar.Senin basina bu sekilde birsey gelse ne dusunursun.Kaldiki sucu kendimede aradim..Bence yargilamadan once bir dusun empati kur bakalim sen ne yapardin..Dunyanin en iyi insaniyim demiyorum ama kimseyede bir kotulugumde dokunmamistir..

Bak kendi ağzınla söylüyorsun bi zamanlar aranda sorun olan insanla daha yakın diye...
Demek ki o kişi sizinle aynı ortamda bulunmak istemiyor ve diğer arkadaşınızda onu seçmiş onunla zaman geçirmeyi tercih ediyor..
Seni yargılamıyorum.
Ben böyle durumda ilk önce hatayı kendimde sonrada karşımda ararım.

dogru soyluyorsun ama ben alismaktanda biktim..ya hep temizlemistim cevremden gercekten aldirista etmiyordum..kendi halimde yasiyordum..sadece iclerinden bir hamileyeydi cani pogaca cekti bende gel yapim sana dedim herkes oradaydi buyrun sizde gelin hep beraber yeriz dedim..herkes hersey getridi guzel bir ortamdi cay kahve eksik etmedim..2 gun sonra boyle duyunca bir garip oldum.hepsi memnun ayrilmisti oysaki evden giderken paket sarip verdim ellerine hep pogacalardan..daha ne yapim bilemedimki..

o kadar haklısın ki ama insanlara iyilik değil yalakalık yarıyo ben bunu anladım

Bak kendi ağzınla söylüyorsun bi zamanlar aranda sorun olan insanla daha yakın diye...
Demek ki o kişi sizinle aynı ortamda bulunmak istemiyor ve diğer arkadaşınızda onu seçmiş onunla zaman geçirmeyi tercih ediyor..
Seni yargılamıyorum.
Ben böyle durumda ilk önce hatayı kendimde sonrada karşımda ararım.

Seni yargilamiyorum iyide olsa kotude olsa bir cevap ariyorum senin bakis acin benim icin onemli hic bir sekilde beni hakli bulman taraftarida degilim.Sadece hani basina gelmistir.Insanizya hatalarimizda iyiliklerimizde vardir bizde yapmisizdir hakli nedenimizde sudur diye.Benim bilmek istedigim benim goremedigim ne var ortada..

Evet onu tercih etmis olabilirler soyle dusunuyorum tabiki sadece dusunce.Benimde bir arkadasim tartisma yasadigi kisiyi bir kahve ortaminda bana konuyu acip anlatsa bende yanli davranirim.Cunku arkadasim olarak secmisimdir..Sohbet muhabbet derken kendime yakin bulmusumdur.Bunlar normal olan seyler.

Benim kimseye yakistiramadigim benim davetimide kabul etmeyip benide bu duruma dusurmeselerdi diyorum..Cunku tartistigim bayan sanirim bu durumdan zevk aliyor.Acikcasi beni yaralayan durumda bu oldu..

Gel sana bir ton laf saysin tehtidkar konussun gelsin ozur dilesin sonra bende hicbirsey olmamis gibi kabul edim hayatimiza devam edelim birde boyle kucuk oyunlar oynasin..

Neyse arkadas delisi zaten degilim ama kimseninde zevk araci degilim..

sanada kirici birsey yazdiysam ozur dilerim..

o kadar haklısın ki ama insanlara iyilik değil yalakalık yarıyo ben bunu anladım

Ya icimdeki sikinti kac gundur gecmiyor.Resmen dalga gecer gibi valla...

neyse benim arkadaslarim var tabiki boyle yazdim yanliz degilim..ama gidipte diyemiyorsun a varya davet etmediler diye..birine soyledim benim yuzune soyle bir bakti bosver dedi....sanki bir yere bir kisi davet edilmiyorsa o oranin bitlisi damgasi yiyorya oyle hissettim :)

Back