davanın açıldığı gün hamile olduğumu öğrendim

Şimdi nasılsınız ? Çalışıyor musunuz ? Günleriniz nasıl geçiyor ?

Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın, inşaallah çok mutlu olursunuz.

Şimdi nasılsınız ? Çalışıyor musunuz ? Günleriniz nasıl geçiyor ?

Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın, inşaallah çok mutlu olursunuz.

valla gayet iyiyim çalışıyorum yabancı dil dersi alıyorum mutluyum yani kendi halimde bişeyler yapmaya çalışıyorum.

İlişkiniz hâlâ devam ediyorsa elini tutan kişiyi bırakmayın. Başkalarının aranıza girmesine izin vermeyin, izin verince yalnız kalıyorsunuz, bomboş kalıyorsunuz. Çünkü çoğu insan sevmeyi unutmuş.. ;( ⋆E

Eski eşimin yazdıgı bir yazı bu konunun altına yazmak istedim çok acı çektirdi bana ama dün gece sosyal ortamda yazdıgı işte bu ve bunun gibi birsürü şey E benım adımın basharfi inş. daha beter olsun bu adam. Olan bebeğime oldu zaten doğsaydı herhalde sımdı yaklasık 2 aylık falan olurdu

Son düzenleme:
Peygamber Efendimizin bir sözü var;"Canı yanan sabretsin,canı yakan da canının yanacağı günü beklesin" diye...İnsan bu hayatta ne yaşattıysa bence aynını yaşayarak hayatına veda ediyor.Eşin hem senin hemde bebeğinin vebalini acı çekerek yaşayacak,pişman olduğu aşikar...Rabbim sana çok sabır vede mutluluk versin,yaşadıkların gerçekten çok büyük şeyler...Rabbim hayırlı insanlar karşımıza çıkarsın inş...Mutlu olduğunada ayrıca sevindim,yapacak bişey yok,hayat devam ediyor sonuçta...

bu nasıl vicdan hiç mi sevmedi ?bu kadar mı nefret dolu ,hiç mi heyecanla dolmadı içi bebeği olacağını duyarken ?nasıl günahına girdi doğmamış bir bebeğin ömürünü biçti.nasıl dilinin ucuna geldi aldır diye.

tüüühhhh allah o adamı bildiği gibi yapsın 2,5 yıl nerde kaldı?bebeği aldır diyecek kadar cesareti kim verdi bu erkek görünümündeki canavara?

barışıcam diye gelirse sana geri dönme sakın.affedilir birşey değil bu yaptığı.

Çok doğru bir laf. çok teşekkür ederim iyi dileklerin için ALLAH hepimizin gönlüne göre versin inş.

en doğru kararı vermişsin ..bundan sonraki yaşamında mutluluklar dilerim..

Kesinlilke öyle birşey yapmam ben onu adam yerine bile koymuyorum kı artık koca diycem. Çok doğru söylediniz valla erkek görünümündeki canavar birdaha hayatıma girmesine asla izin vermem.

çok üzüldümm maleseff genelde erkekler soradann anlarlar pimanlığı,,zamanında kıymetini bilmezler...nese önüne bakk belki o bebek doğsaydı mutsuz bi aile ortamında büyüyecekti,,belki başka sorunlarla karşılaşasakcaktın,,herleyde bi hayır vardır canım,,bundan sora gönlünce olsun herşeyy...

eski eşiniz insanlıktan nasibini almamış bellki
nasıl bi vicdansızlıktır bu, o masumun ne suçu vardı ya
iyiki kurtuluyorsunuz böyle bir adamdan
bu olaydan sonra bu adama sevgi beslenebilirmi!!!

Konuyu görünce konu sahibi şu anda doğum yapmıştır dedim düzelmişlerdir inşallah dedimki.. Çok üzüldüm.. Keşke annesi de eşinizi aldırsaymış.. Bu nasıl vicdansızlık inanın çok üzüldüm o masum meleğe.. :'(

Son düzenleme:

Bebege yazik olmus ama umarim bundan sonraki hayatiniz col guzel olur. Ne vicfansiz , ne gaddar , ne igrenc bir adam bu , bosanmakla en iyisini yapmissiniz,.

yaaaaaaaaaa

okuyunca kendi kendime dedim sonunu okumadan bak bebek ile baristilar.....yazik yaaa allah islah eylesin.....

ayni bnm yasadiklarim gibi ya kul kolelik yapacaksin ya da bu diyardan gideceksin santaji.....en guzeli gitmek iflah olmuyorlar.....

rabbim ne eylerse guzel eyler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…