davanın açıldığı gün hamile olduğumu öğrendim

elifelif12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2011
135
0
46
Ankara
konularımı okuyanlar hatırlarlar eşimle aramdaki problemleri
pazartesi boşanma davası açıldı ama içime bir kurt düştü o gün gidip gebelik testi yaptırdım
vee hamileyim2.5 sene bekledim olmadı tam boşancaz ALLAH ın bildiği vardır dedim
eşimi aradım hamileyim dedim geldi yanıma hastaneye ordan eve gittik çocuğu aldıracaksın dedi ben istemiorum dedi yada annemlerin oraya tasınacaz kendine cekidüzen vericeksin dedi
bende o zaman aldıralım dedim ve
bugün bebeğimden ayrıdım daha 6 haftalıkmış ama çok koydu bana
15 şubatta da mahkememiz var
hayırlısı ile şu iş bi bitse ya

Çok üzücü bir durum, Allah güç versin sana... Hep de aynı cümle "kendine çeki düzen vereceksin" hiç annelerinde suç olmaz zaten!

ne vicdansız eşiniz varmıs kusura bakmayında günahı boynuna olsun :20:ıns bundan sornakı hayatınızda mutlu olursunuz:34:

Bunları okuduktan doğru insan şok oluyor ne yazacağınıda bilmiyor, bundan sonra mutlu olmanı dilerim bu erkeklerin anakuzusu olması herşeyi bitıriyor

birde bugun beraber gittik dr a kurtaj oldum çıktık beni eve bırakıcaklar adam almış eline bi simit yiyo ya hiç mi üzülmüo anlamıorum bu nası insanmış ya bu onunda çocuğu değilmiydi sonuçta

birde bugun beraber gittik dr a kurtaj oldum çıktık beni eve bırakıcaklar adam almış eline bi simit yiyo ya hiç mi üzülmüo anlamıorum bu nası insanmış ya bu onunda çocuğu değilmiydi sonuçta

adam hem vicdansız hem odunmuş ayrıcada seni sevmemiş sevse ne yapar eder seni bırakmazdı,bu insan değil ya başka bir yaratık!

Konusahibi içini dök acın içinde kalmasın

Hakikaten vicdanızmış.Allah kurtarmış seni o mahlukun elinden.

Son düzenleme:
daha 1 hafta önce ağlıodu boşanıcaz die insan 1 haftada böyle değişirmi nasıl değişir aklım almıyor ya

erkekelr cevrenın cok etkısınde kalıyor özelliklede kendı aılelerının canım sankı kendı beyınelrı yok düşünemiyolar bırgun akıllarını basına gelrı ama cok gec olur olan sana yavruna olmus ıste :5:

ah güzel kardeşim boşanmamak için bir sebepti belki kocan o kadar vicdansız olmasaydı günahı onun boynuna olsun inşallah Allahımız yar ve yardımcın olsun zor güünler çok zor günler güzel kardeşim isyan etme geçecek bu günler hepimiz insanız beşımıza neler gelecek sadece yaradan bilir bol bol dua et Allaha emanet ol....

Canım çok üzüldüm durumuna.
Allah yardımcın olsun..
O MAHLUKTAN AYRILCAĞIN İÇİN SEVİN SAKIN ÜZÜLME.
Onla bir ömür geçmezmiş....

Canim cok uzuldum bebegin icin biz de esimle zor gunler gecirdik tam bosanma karari almistik hamle oldugumu ogrendim ne hissettigini cok iyi anliyorum ben bebegime kiyamadim esimle baristim. Allah yardimcin olsun cok aci gercekten esin nasil bu kadar insafsiz olabildi anlamiyorum Bundan sonra cok mutlu olursun ins

daha 1 hafta önce ağlıodu boşanıcaz die insan 1 haftada böyle değişirmi nasıl değişir aklım almıyor ya

1 haftada değişmek?

2 şubatta konu açmışsınız
eşiniz ailesine hizmetçilik etmediğiniz için sizden boşanmak istiyor
ailelere sizin pazar günü yemek açmadığınızdan tutun, faceine bakmanıza kadar şikayet ediyor

olaylar bu raddeye gelmeden önceki dönemde ise
cinsel sorunları olan
kendi cinsel sorunlarınının sinirini sizi döverek çıkartan bir adam var
cinsel sorunlarının kaynağı olarak ailesine hizmetçilik etmemenizi gösterecek kadar da suçlayıcı

şimdi sizce bu adam 1 haftada mı değişmiş?

neden ağladı bilmiyorum.. olsa olsa hasta kişiliğinden ötürüdür
ama sizi sevmediğine ve size zerre değer vermediğine eminim
Allahın sevgili kuluymuşsunuz ki bu adamdan kurtuluyorsunuz

yazıklar olsunn o adamaa ALLAH iki yakasını bir araya getirmesinnn pislik yazıklar olsun kurtulmuşsun keşke bebek olmasaymış o kadar beklemişsinn insan şaşırıyor dimi nasılsevimişim evlenmişimm diyeee rabbim içine huzur versinn inş bu günlerini unuturr mutluluğu bulur sağlıklı evlatlara nasip edersinnn sana namazımdan sonra dua edeceğimmm ALLAHA emanet ol .bence şükret böylesinden kurtulduğunaa kurslara yazıl işe gir varsa imkanın alışveriş yap arkadaşlarınla sinemaya git

Eşine insan demeye dilim varmıyor kendisi hangi alemin yaratığı karar vermiyorum, hayvanlar aleminde yaşayan bir canlı bile kendi yavrusu için didinecek kapasiteye sahip..

Yazıklar olsun..!

Bebeğiniz için çok üzüldüm, günahsız masum bir yavrunun babasının onu istemediğinden bile haberi olmayarak ayrıldı sizden, ALLAH sabır versin.

Hemen hemen birine sadaka ver, bir insan bu kadar adi birinden bu kadar temizce kurtulabiliyorsa ne mutlu...
Pislikte yapabilirdi, iftirada atabilirdi...ALLAH'ın sevdiği kuluymuşsun bunu bilir bunu derim.

canım boşanma sürecinde içinde bir nebze olsun suçluluk acabalar kalabilirdi.bu durum ile onun ne iğrenç bir adam olduğunun anladın gönül rahatlığıyla vur tekmeyi, arkana bile bakma.kendini kuşlar gibi hafiflemiş hissedeceksin boşanınca

Back