merhabalar arkadaşlar sizlere danışmak istediğim önemli bi konu var :
arkadaşlar ben yeni evliyim 3 haftalık çok zorlu bir maratonun ardından evlendik eşimin ailesi onu reddetti benle evlendiği için sorun ise abisisni karşısında bacak bacak üstüne atmışım benden hiçbişe olmasmış ben bilmişin teki ve eşimi parmağında oynatan biri imişim aileme telefonlar açtılar küfüt ettiler fakat eşimle birbirimizi çok seviyoruz ama çok o bana dediki ben ailemden utanıyorum ve senden vazgeçmicem eşim ve abisi çalışmışlar yıllarca ve abisi kendi adına hesap açmış parayı bankaya koymuş demişki eşime "yarın öbürgün evleniriz falan bu paralar lazım olur" eşimde abisi ya inanmış ev almışlar bi tane bankada da para var ama 40 - 50 bin civarı eşim parayı istedi hayır dediler borç-alacak yok dediler onu reddettiler ailem bize desteğini hiç ama hiç esirgemedi çünkü bana kıyamadılar eşime kıyamadılar düğünümüzede gelmedi eşimin ailesi abisi biz nişanlandıktan sonra o evi gitti dayadı döşedi sırf biz oturmayalım die annesi bana ne acelen var önce abisine gidelim kkız isteyelim nişanını düğününnü yapalım 2 senebekleyin dedi kıyamet burdan koptu meğerse düşünceleri biz bi yüzük takalım bunlara yani bize daha sonra bi bahane bulup attırırz demişler çok çürkin inanın yazarken bile kanım donuyor anlatmak ,le bitmez aslında herneyse eşimle mutluyuz kredi çektik borç harç aldık herşeyi gerçi şuan işim sallantıda dükkan devredecek bu ayrı bi sıkıntı size asıl sormak istediğim soru şu :
eşimin ailesinin aldığı ev abisi ile babasının üzerine yapılmış şimdi dava açmak düşüncesindeyiz bizi beş kuruşsuz ortada bıraktılar ve alacağımızı almak istiyoruz çünkü o ev de abisi oturmasın o evde eşimin dişi tırnağı var yıllarca para vermiş ne yapmamız gerek bana yardımcı olun lütfennn [/COLOR]
inşallah yanılıyorumdur, avukat değilim çok sağlıklı yorum yapamicam ama zannediyorumki o paraların üzerine soğuk bir su için, elinizde ispantınız yok, ortak hesap bile değilmiş
ev farklı olabilir babanın üzerine olduğu için belki bir şansınız vardır
çok ama çok iyi bir avukata danışmadan hiç bişey yapmayın derim
sonra birde mahkeme masrafları ile uğraşirsınız