dask

Nitrit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2021
2.800
6.103
merhabalar,Hepimize tekrar geçmiş olsun tüm yaraların hemen sarılması ve güzel günler görmek dileği ile…10 ildeki deprem bölgesinden birindeyim evimizde ufak çatlaklar var duvar kağıtları patlamış duvarlar alttan çatlamış vb evimin kredi ödemesi devam ediyor bu yüzden zorunlu sigortası vardı,dask bu hasarları giderir mi hasar dosyası oluşturdum gelip bakmaları için bir süreleri var mı çatlakları gördükçe psikolojim bozuluyor tekrar o geceye dönüyorum bu konuda bilgisi olan var mı

Yukarıda dursun diye yazıyorum. Ama fikrimi de söyleyeyim. Dask benim bildiğim ev yıkılınca ya da oturulamaz hale gelince devreye giriyor. Bunun gibi ufak hasarlar içim konut sigortası var.
ya bankanın kredi ödemelerinde zorunlu tuttuğu sigortası vardı banka hallettiği için çok bilgim yok bi banka ile görüşeyim teşekkürler

merhabalar,Hepimize tekrar geçmiş olsun tüm yaraların hemen sarılması ve güzel günler görmek dileği ile…10 ildeki deprem bölgesinden birindeyim evimizde ufak çatlaklar var duvar kağıtları patlamış duvarlar alttan çatlamış vb evimin kredi ödemesi devam ediyor bu yüzden zorunlu sigortası vardı,dask bu hasarları giderir mi hasar dosyası oluşturdum gelip bakmaları için bir süreleri var mı çatlakları gördükçe psikolojim bozuluyor tekrar o geceye dönüyorum bu konuda bilgisi olan var mı
Duvarlarda (sıvaların altında) çatlak ağır hasarlı demek değil mi? Benm de çok bilgim yok dask ın kapsamı hakkında? Umarım bölgedeki tüm hasarlı evlere sağlıklı teşhis konur

Bilgim dahilinde söylüyorum . Yıkılmış ,acil yıkılacak ,ağır ve orta hasara kira yardımi yapılıyor bir yıl sureyle. Siz yine de bilir kişilerden görüş alın . Sizin durumunuz bunlardan farklı . Çok geçmiş olsun ...

dask sigortası karşılıyor bir tanıdığın evini su basmıştı ve bütün parkeleri yenilemişlerdi bu sigorta ile evdeki hasarların onarımını karşılıyor tabi gene sorun bir inşallah doğru biliyorumdur. Çok geçmiş olsun

Hazır konu açilmışken benimde bir sorum olacak hanımlar.
Kredi ile alınan konutta kiracı varken yangın olması halinde sigorta bunu karşılar mı

X