Darp raporu ve boşanma davası

hurcihan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2011
137
21
Merhaba Necdet bey
11 aydır evliyim.evliliğimin 1.ayında eşimle tartışmamız neticesinde hafif darp edildim ailelerin ısrarıyla barıştık. Evliliğin 7 ayında 2.daha fazla darpta hastaneden darp raporu ve karakoldan uzaklaştırma aldım. Eşim karakolda ifadesinde benim psikolojimin bozuk olduğunu sinir krizi neticesinde beni kollarımdan tutmak suretiyle izlerin oluştuğunu söylemiş fakat benim farklı yerlerimdede darp izi raporlandı.. Kamu davası açılmış zaten.. şubat 2019 da mahkeme var. Bir süre duruldu en son 2 gün önce tekrar tartışma neticesinde yine ensemden tutup çekiştirmek suretiyle fiziki tepki verdi. Bu sefer rapor alma imkanım olmadı Zaten ensemde iz oluşmadığı için rapor almadım..artı bu sefer karşılıkta verdim.. Fakat Boşanma davası açacağım...
1.sorum evlenmeden önce kiramı ve giderlerimi karşılayacak düzeyde bir işim vardı fakat seyahatli olması sebebiyle eşimin de isteğiyle evlenince maalesef bıraktım şu anda asgari ücretli bir işte çalışıyorum ve boşandığımda maaşım kira aidat VS giderlerini karşılayamayacak.. Çalıştığım halde Nafaka talep edebilirmiyim?.. Eşim eski şirketinden vergi borcu olduğu için aslında ortak kazanç sağladığı(aylık ortalama 5.000 TL) işyerinde asgari ücret alan işçi gibi görünüyor
2.Düğünde takılan altınları ev alacağını söylediği için eşime verdim fakat yapmadı
En azından ailemin taktığı takıları talep edebilirmiyim
3.darp raporu aldıktan sonra annemin vefatı öncesi yoğun bakım dönemine denk geliyor.. ailemi üzmemek için eşimin hastaneye gelmesi gerekti.. Uzaklaştırma aldırdığı için benden cep telefonu aracılığıyla, '' sana ihtiyacım var evimize gelebilirmisin '' mesajı istedi.. Bende attım.. Bu durumda benim yaşadığım gerçek durum yanıltıcı görünürmü ve davayı etkilermi

Teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…