ne kadfar bi para cezasıBende ayni seyleri yasadim sikauetci olmasan bile sonicta bu kamuya yansiyo ve mahkemeye dusuyo buda para cezasi olarak esinize geliyo
3.500 ödedi daha sonra tekrar ayni sey oldu 740 lira odedi canim.ama kesinlikle kamu birakmiyo sikayetci olmasandane kadfar bi para cezası
polis dediki savcı dikkate alır dava açarmazsa dosya masrafı oluır.onu ödersin
Parayi ödemwzsede mesela denetimli serbestlik oluyo.camide tuvalet temizlemk adliyede caycilik yapmak vs3.500 ödedi daha sonra tekrar ayni sey oldu 740 lira odedi canim.ama kesinlikle kamu birakmiyo sikayetci olmasanda
tüh be.keşke açmasaymışım.sen şikayetçi olmasanda kamu davası açılıyor
hatta bildiğim kadarıyla şikayete bağlı suç değil. yani sen şikayetinden vazgeçsen bile dava düşmüyor.
ama bildiğim kadarıyla..
ya be şikayetçi olmadım aslında.sen şikayetçi olmasanda kamu davası açılıyor
hatta bildiğim kadarıyla şikayete bağlı suç değil. yani sen şikayetinden vazgeçsen bile dava düşmüyor.
ama bildiğim kadarıyla..
ay ben cok vicdanlıyım ya bugün.Bosver herkez layiğini bulur...durduk yere rapor almiyoruz ya hic vicdan yapma haketmis demekki
nerdesin gel de konuşalım dedimBosver herkez layiğini bulur...durduk yere rapor almiyoruz ya hic vicdan yapma haketmis demekki
ya ama o da bana acarsa bu davayı ben çalışmıyorum sonuçta ben de öder miyim.bilen yazsın lütfen.Ben de darp raporu ve uzaklastirma karari cikarttirdim.esime simdi para cezasi ve temizlik cezasi mi verilecek?
Ayyyyy cok sevindimmm:))
Keske gizlice alsaydin raporu.ben de bilemedim simdi senin durumu.ya ama o da bana acarsa bu davayı ben çalışmıyorum sonuçta ben de öder miyim.bilen yazsın lütfen.
Üzülmesi gereken siz değilsiniz ki eşiniz. Ben bu yaşa geldim hala fikrim yok, annem ne derse yapıyorum Allah ım bu işte bi terslik var diye düşünmüyo hiç. Önceki konunuzu hatırlıyorum, darp raporu aldığınız iyi oldu bence bu bir garanti. Anlaşmadan caymayacaklarına emin olamayıp, daha çook uykusuz kalırdınız bence.ay ben cok vicdanlıyım ya bugün.
yani ailesinin onu kullandığını ve onun bunu farketmediğini hatta memnun olduğunu gördükçe daha cok sefkat duyuyorum ona. ya da acıyorum bilmiyorum.
onun yüzünden bi senem gitti.atanamıcam.bu para devede kulak kalır ama bneim başımı ağrıtırsa davayı çekişmeliye döndürürse canım sıkılır.
aldım da 6 ay süresi olduğunu bilmyiodum.hastanedeki polis illa git ifade ver dedi.ama zaten anlaşmalı boşanmaya kara verip anlaşmıştık.Üzülmesi gereken siz değilsiniz ki eşiniz. Ben bu yaşa geldim hala fikrim yok, annem ne derse yapıyorum Allah ım bu işte bi terslik var diye düşünmüyo hiç. Önceki konunuzu hatırlıyorum, darp raporu aldığınız iyi oldu bence bu bir garanti. Anlaşmadan caymayacaklarına emin olamayıp, daha çook uykusuz kalırdınız bence.
gittim ifade verdim polise.Madem şikayetçi olmadınız eşinize neden söylediniz?