darp raporu-polise ifade-ancak şikayetçi olmama

Konu sahibi yok ortalarda.kocasi mi geldi acaba...
evet geldi.
bu yaptığın sana zarar vercek dedi.
o da almış rapor.ifade vermiş ama davacı olmamış.
memlekte gidelim orda karşılıklı açalım hemen boşanırız dedi.
ben her şeyi yapcam en kısa zamanda boşanmak içn dedi.

Tam 4 kez uasadim bu olayi yok mahkemeler yok cezalar....kesinlikle cexa alacaktir bu yuzdende sizden intikam almak isteyebilir dikatli olmaniz gerekiyir..biz kadinlarda yani baxilarimiz cok aptal olabiliyoruz yani sikayet etsekte etmesekte vicdan yapiyoruz.onlar icin uzuluyoruz..gaddar olmamiz lazim taş kalpli olmamiz lazim.acimamamiz lazim bunlara acinacak halde olan biziz aslinda..sakin sizi cagirirsa gitmeyin.hersey yapabilir bu sinirle..
dedim az önce.
annen arıyo iğne iplik almasın benim eşyamı diyo,dedim.
ben sana burda nasıl ödiceksin nafakayı diye soruyorum dedim.
merhamet duyuyoum sana dedim
ben boşansak da zorluk çekcem kredi ödicem.dedi.
doğru ben bana verdiğin parayla altıma araba çekip sefa sürcem dedim.

Neden rapor aldınız ki anlaşmışken ? Dünde dedim gerek yok anlaştıysanız ? Ha çekişmeli davaysa tazminat alacaksanız eyvallah.
Nasıl bu hale geldiniz siz :KK43:
ben de o soruyu sordum bugün kendime.
evliliğin kutsal olduğunu bilmemek.
evlilik sorumluluklarının görev gibi değil içten gelerek yapabilmek.
ailelerin burnunu sokması ve eşlerin buna izin vermesi.
tartıştığında onu kırıcı şeyler söylemek,
araya soğukluk girdiğinde düzeltmek için uğrasmak yerine yok saymak,
hala bekarmış gibi davranmak.
cinselliği tek taraflı doyum olarak görmek
en sonunda benim çıldırmam ve şiddetin başlaması.

bunlrın hepsini sadece eşim yaptı diyemem.ikimiz beraber yaptık.daha evlilik ne bilmiyoduk.ailesi illa evlenin dedikleri için evlendik.sorumluluklarını taşıyıp taşıyamıcamız bilmiyoduk.sonra ağır geldi.bazı zorlukları atlatlık.maddi vs. ama bu bizden saygı da götürdü.sevgi de götürdü.yani birbirmize sıkı sıkı sarılıp uyumak yerine o diğer odada yattı ben diğer odada yattım.

şimdi geriye sadece kabullenmek kaldı.
ben hala barışcamızı düşünüyorum.
sanki birazdan bana sarılcak.
biliyorum hiçbi zaman beni sevmedi.beni sarıp sarmalamadı.şimdi hiç yapmaz.ama ben hep bu umutla yaşadım.sevgi kırıntılarıyla yetindim.sonra ben de elimi ayağımı çekince bunlar oldu.o sadece benim ona olan sevgimi sevdi.çünkü sevilmek güzel bişey olsa gerek.

:KK43: Çok üzülüyorum böyle şeyler duyunca.. Ne oluyorsa ailelerin arayı karıştırmasından ve eşlerin hayat arkadaşlarını hiçe saymalarından oluyor. Koruyup kollamak varken inadı seçiyorlar.
Çok zor bir zamandayız. Kimsede tahammül kalmamış. Herkes herkese bir saniyede düşman olabiliyor. Aynı yastığı paylaştığın kişiyle böyle karşı karşıya gelmek çok zor.
Bunu söylediğim için özür diliyorum ; sizin evliliğiniz çok yıpranmış, toparlanma ihtimali varsa ve bir daha aynı şeyler yaşanmayacağına dair garanti varsa tabiki yuva yıkılmamalı ancak bu raddeye gelmiş evlilikler bugün düzelse yarın tekrar bozuluyor.
Bir kere aradaki o sınır kalktıysa çizgiyi tekrar çizmek .. Off bilemiyorum.
Terapiste gittiniz mi ? Ya da çok sevilen aile büyüklerinin eşliğinde konuşmayı denediniz mi ?
...

Eşiniz geldi mi eve , son durum nedir ?

:KK43: Çok üzülüyorum böyle şeyler duyunca.. Ne oluyorsa ailelerin arayı karıştırmasından ve eşlerin hayat arkadaşlarını hiçe saymalarından oluyor. Koruyup kollamak varken inadı seçiyorlar.
Çok zor bir zamandayız. Kimsede tahammül kalmamış. Herkes herkese bir saniyede düşman olabiliyor. Aynı yastığı paylaştığın kişiyle böyle karşı karşıya gelmek çok zor.
Bunu söylediğim için özür diliyorum ; sizin evliliğiniz çok yıpranmış, toparlanma ihtimali varsa ve bir daha aynı şeyler yaşanmayacağına dair garanti varsa tabiki yuva yıkılmamalı ancak bu raddeye gelmiş evlilikler bugün düzelse yarın tekrar bozuluyor.
Bir kere aradaki o sınır kalktıysa çizgiyi tekrar çizmek .. Off bilemiyorum.
Terapiste gittiniz mi ? Ya da çok sevilen aile büyüklerinin eşliğinde konuşmayı denediniz mi ?
...

Eşiniz geldi mi eve , son durum nedir ?
Bir sen:) ne güzel anlatmissin duygularinla.ben de iki cocukla tam da bu durumdayim geri dönsem hersey daha beter olur deyip cesaret edemiyorum.bosanmak daha kolay geliyor bazen.ama baba nedir?bilmeden büyüyecek kizlarima cok üzülüyorum:KK43:araftayim...

Bir sen:) ne güzel anlatmissin duygularinla.ben de iki cocukla tam da bu durumdayim geri dönsem hersey daha beter olur deyip cesaret edemiyorum.bosanmak daha kolay geliyor bazen.ama baba nedir?bilmeden büyüyecek kizlarima cok üzülüyorum:KK43:araftayim...

Hiç mi çözümü yok ? Sizi bu hale getiren ne ?
Boşanmak kolay , boşanma kararını alıp uygulamak zor. Çocuklar gerçekten insanın elini bağlıyor; fakat bir sure sonra , mutsuz bir ailede büyümemeleri için ayrılığı seçiyor anneler. Önce onlar için ayrılmıyor, sonra onlar için ayrılma kararı alıyor.
Düşmanca ayrılmayıp , çocuklara anne baba ayrılığını yaşatmadığı surece çiftler , çocuklar üzülmüyor, alışıyorlar bir süre sonra.

ben de o soruyu sordum bugün kendime.
evliliğin kutsal olduğunu bilmemek.
evlilik sorumluluklarının görev gibi değil içten gelerek yapabilmek.
ailelerin burnunu sokması ve eşlerin buna izin vermesi.
tartıştığında onu kırıcı şeyler söylemek,
araya soğukluk girdiğinde düzeltmek için uğrasmak yerine yok saymak,
hala bekarmış gibi davranmak.
cinselliği tek taraflı doyum olarak görmek
en sonunda benim çıldırmam ve şiddetin başlaması.

bunlrın hepsini sadece eşim yaptı diyemem.ikimiz beraber yaptık.daha evlilik ne bilmiyoduk.ailesi illa evlenin dedikleri için evlendik.sorumluluklarını taşıyıp taşıyamıcamız bilmiyoduk.sonra ağır geldi.bazı zorlukları atlatlık.maddi vs. ama bu bizden saygı da götürdü.sevgi de götürdü.yani birbirmize sıkı sıkı sarılıp uyumak yerine o diğer odada yattı ben diğer odada yattım.

şimdi geriye sadece kabullenmek kaldı.
ben hala barışcamızı düşünüyorum.
sanki birazdan bana sarılcak.
biliyorum hiçbi zaman beni sevmedi.beni sarıp sarmalamadı.şimdi hiç yapmaz.ama ben hep bu umutla yaşadım.sevgi kırıntılarıyla yetindim.sonra ben de elimi ayağımı çekince bunlar oldu.o sadece benim ona olan sevgimi sevdi.çünkü sevilmek güzel bişey olsa gerek.
Hazır olmadan verilen sorumluluk ağır gelir, hadi kadınlar bir nebze daha sahipleniyorlar yuvalarını ama erkekler :KK43::KK43:
anneler biricik oğluşlarının terlerini 30 yaşına kadar kontrol ede dursunlar ; zaman akıyor , oğlunun sorumluluk alması gerekiyor bunların farkında değil hiç kimse....

Hazır olmadan verilen sorumluluk ağır gelir, hadi kadınlar bir nebze daha sahipleniyorlar yuvalarını ama erkekler :KK43::KK43:
anneler biricik oğluşlarının terlerini 30 yaşına kadar kontrol ede dursunlar ; zaman akıyor , oğlunun sorumluluk alması gerekiyor bunların farkında değil hiç kimse....
nefes alamıyorum.
midem bulanıyo
kabul edemiyorum
hiç kabul etmemişim beni sevmediğini
hep bi kırıntı bile olsa sevdi diyip kandırmışım kendimi.en ufak hareketini sevgiye yormuşum ama değilmiş.
hiçbiri beni sevdiğinden değilmiş.
dün gece yanına gittim yattım.yırttığım yere dokundum.ne dediğimi hatırlamıyorum şimdi.senle yatmak istemyiorm dedi sırtını döndü
yine bana attı suçu.her şeyi çocuk oyuncağı sanıyosun dedi.
düzelmez artık boku çıktı dedi.
ağladım sessizce.
kalktım gittim diğer odaya.
düşündüm.kış boyu da ağlamıştım.100 gece ağladıysam 3 kere gelmiştir yanıma beni teselli etmek bana sarılmak için.
101.kez gelmedi.
o zamanlar da ben boşa çırpınmışım.boşa ağlamıışım saatlerce.
son kez ve en sert şekilde yüzüme vurdu beni istemediğini.
ben kaçacak yollar ararken,gidip gidip geri kendi kendime gelirken onun da istediği buymuş demekki.
ama söyleyememiş.beni düzelsin istemiş.
çünkü o çok normalmiş zaten.ben sorunluymuşum.benim değişmem gerekirmiş bu evliliğin düzelmesi için.
oturup karşımda düzelmemi beklemiş.
ne sevgi ne bi güzel söz ne saygı.
şimdi canım çok yanıyo.nasıl toparlansam neye sarılsam bilemiyorum.
ama ben güçlüyüm.
güçlü olmak zorundayım.
hayat belki de bana bi fırsat sunuyo.
ben göremiyorum belki su anda.ama belki de gerçekten hayırlısı bu.
evlenirken hayırlıysa olsun demedim ben.olacak dedim.ben seviyorum olacak.
oldu.
iyi oldu.

bütün sorunun bende olmadığına onun da hatalrı olduğuna inanmam lazım.
benim beynime o kadar işletti ki sen sorunlusun diye
şimdi onu masum görüyorum.ona merhamet duyuyorum
bana ödeyeceği nafaka tazminat için kredi çekecek.kışta yaşadığımız gibi zor günler geçirecek.bunun için üzülüyorum.
üzülmemem lazım.alıp parayı çatır çatır yemem lazım bana yaşattıkları için,seni seviyorum deyip evlenip ama sonra evlendiği sevmeiyorum dediği için.
allahım ne zaman bitcek bu acı.bu ağlamalar.
allahım yardım et.

ss kedi ss kedi yaşadıkların hiç kolay değil , evliliğin bitiyor . Ama evlilik adım atmaktır , ortada buluşmaktır, bir kişiyi olduğu gibi sevmek lazım evlenmek için , olmasını istediğin kişiye aşık olmak hayaldir . Şizofrenlerde kendini normal sanıyor sonuçta , kime göre normal , neye Göre ??? Şimdi acın çok ama zaman geçsin anlayacaksın , o zaman eşinin kusurları gelecek aklına.

ss kedi ss kedi yaşadıkların hiç kolay değil , evliliğin bitiyor . Ama evlilik adım atmaktır , ortada buluşmaktır, bir kişiyi olduğu gibi sevmek lazım evlenmek için , olmasını istediğin kişiye aşık olmak hayaldir . Şizofrenlerde kendini normal sanıyor sonuçta , kime göre normal , neye Göre ??? Şimdi acın çok ama zaman geçsin anlayacaksın , o zaman eşinin kusurları gelecek aklına.
sadece altınları isticem.bi de nafaka
10bin tazminat istemicem.
bana ben zorluk cekcem onları öderken dedi sustu.ben sanki onun parasıyla sefa sürcem.
çok mu aptalım.
hala niye ona iyilik yapıyorum.
belki sınava girip çıktıktan ve sınavın olmadığını gördükten sonra böyle düşünmem.
senelerimi yedi.harcadı resmen.ama şimdi benden iyilik bekliyo.ifade verdim diye siciline işlenmiş.benim sicilim nolcak dedim.benim bi sicilim bile yok senin yüzünden.benim bi mesleğim bile yok işlenecek.

Yanlis anlama niyetim seni kirmak degil ama cok hemde cok safsin.
Esin seni dövdüü. Esin seni sevmiyor. Ve sen yanina yattin hic birsey olmamis gibi??
Ama bak yanimda yatmani istemiyorum dedi...
Sonrada güclüyüm diyosun. Sen güclü degilsin. Kocanda bunun farkinda emin ol.
Aklini basina topla ve iki yabanci gibi davran yani birdaha o adama elini sürme.
Sana siddet uyguladi dedigin gibi yillllarriniii harcadi.. Nafakada ödesin tazminatta ödesin. Ne varsa ödesin.
Senden bosandiktan sonra borcu ödesin dursun o bunu hakkedio.
Emin ol senin borcunla ugrasmasa gidip baska kadinlara yedircek..
Biraz akilllii düsün. Yere düsürdügün gururunu kaldir. Ve güclü ol. Bitti.

Yanlis anlama niyetim seni kirmak degil ama cok hemde cok safsin.
Esin seni dövdüü. Esin seni sevmiyor. Ve sen yanina yattin hic birsey olmamis gibi??
Ama bak yanimda yatmani istemiyorum dedi...
Sonrada güclüyüm diyosun. Sen güclü degilsin. Kocanda bunun farkinda emin ol.
Aklini basina topla ve iki yabanci gibi davran yani birdaha o adama elini sürme.
Sana siddet uyguladi dedigin gibi yillllarriniii harcadi.. Nafakada ödesin tazminatta ödesin. Ne varsa ödesin.
Senden bosandiktan sonra borcu ödesin dursun o bunu hakkedio.
Emin ol senin borcunla ugrasmasa gidip baska kadinlara yedircek..
Biraz akilllii düsün. Yere düsürdügün gururunu kaldir. Ve güclü ol. Bitti.
anneme ailemi yanına gidiyorum.
annem de bunları söyledi.
gerçekleri göremiyorum
hemen bi psikologa gitcem.bu sözler beni iyileştirmiyo.gerçekleri göremiyorum.daha başka bişey lazım.kendi kendime kabul ettirecek bi güç lazım.
kendimi hatalı görmekten yoruldum.,eve üzüldüm eşim kredi borcu ödeyecek diye.cünkü bu kış yaşadıklarımız geldi aklıma.aç kaldık soğukta durduk.ama şimdi o beni sitemyio.bi an önce boşanmak sitiyo.ve ben hala onu düşünoyrum.haklısnız şimdi cok vicdanlıyım.ama gerçekleri görünce pişman olcam eğer nafaka filan istemezem.bu yıl atanamıcam da.atanan arkadaslarımı gördükçe daha kötü olcam.ve eşim ankaranın göbeğinde gününü gün ediyo olcak.çok haklısın.ne olursa olsun tazminattan vazgcemicem.anneme de söylicem.eğer vazgecersem izin vermesinler.ben hariç herkes gerçekleri görüyo.

Şikayetlerinden vazgeçen müvekkilin kocası barıştıktan sonra 3 gün ceza evinde yattı. Kanunlar daha sıkı işlemeye başladı artık

gerçekleri konuşalım
bende kocamla tartıştım... şikayetçi oldum... gittim darp raporu aldım... doktor bir şey bulamadı ama yazdı birşeyler.
3 ay uzaklaştırma çıktı. Şimdi uzaklaştırma bitti. ama kocam evimize gelmiyor.
O olayların yaşandığı apartmana eve girmem diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Çocuklarımız babalarını soruyor... gelecek diyorum ama daha ne kadar gelecek diye onları oyalayabilirim bilmiyorum.

sırf öfke sinir ile yaptığımız veya başkalarının aklıyla yaptığımız işler başımıza daha büyük problemler açıyor...
bence böyle bir şey yapmadan önce lütfen ama lütfen 10 kere düşünün...
daha sonrada pişman olup geri adım atmayınız! Tecrübe ile sabit :KK43:

gerçekleri konuşalım
bende kocamla tartıştım... şikayetçi oldum... gittim darp raporu aldım... doktor bir şey bulamadı ama yazdı birşeyler.
3 ay uzaklaştırma çıktı. Şimdi uzaklaştırma bitti. ama kocam evimize gelmiyor.
O olayların yaşandığı apartmana eve girmem diyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Çocuklarımız babalarını soruyor... gelecek diyorum ama daha ne kadar gelecek diye onları oyalayabilirim bilmiyorum.

sırf öfke sinir ile yaptığımız veya başkalarının aklıyla yaptığımız işler başımıza daha büyük problemler açıyor...
bence böyle bir şey yapmadan önce lütfen ama lütfen 10 kere düşünün...
daha sonrada pişman olup geri adım atmayınız! Tecrübe ile sabit :KK43:
bir çok kez düşündüm.
çocuğum yok.beni ona bağlayan sevgi saygı yok. evdeki eşyalar mı bağlayacak.
eşyalarımı toplmaya gitcez yarın ailemle.
ben kendime yeni bi hayat kurcam.içinde kavga dövüş bağ ağrılarının ağlamaların olmadığı.
bir erkeğe sırf evlendim diye sex kölesi,mutfakta aşçı,evde temizlikçi olamam.
annemlerin çuvallar dolusu para harcayarak okuttu beni.emekerimi çöpe atamam sırf bu evlilik kurtulsun diye..

o sizin hayatınız.siz pişman olmuş olabilrsiniz.
ki eşiniz dönse eve pişman filan olmayacaktınız.asıl sizin 10 kere düşünüp bunu yapmanız gerekirdi.
çünkü çocuklarınız var.
ayrıca benim bi çok yerimde morluk çiizik yırtık vArdı veilk kez olmadı bu.
önerileriniz için sağ olun.
ben psikolojik tedaviye de başladım.gayet iyiyim.beni o adama bağlayan bişey yok.

bir çok kez düşündüm.
çocuğum yok.beni ona bağlayan sevgi saygı yok. evdeki eşyalar mı bağlayacak.
eşyalarımı toplmaya gitcez yarın ailemle.
ben kendime yeni bi hayat kurcam.içinde kavga dövüş bağ ağrılarının ağlamaların olmadığı.
bir erkeğe sırf evlendim diye sex kölesi,mutfakta aşçı,evde temizlikçi olamam.
annemlerin çuvallar dolusu para harcayarak okuttu beni.emekerimi çöpe atamam sırf bu evlilik kurtulsun diye..

o sizin hayatınız.siz pişman olmuş olabilrsiniz.
ki eşiniz dönse eve pişman filan olmayacaktınız.asıl sizin 10 kere düşünüp bunu yapmanız gerekirdi.
çünkü çocuklarınız var.
ayrıca benim bi çok yerimde morluk çiizik yırtık vArdı veilk kez olmadı bu.
önerileriniz için sağ olun.
ben psikolojik tedaviye de başladım.gayet iyiyim.beni o adama bağlayan bişey yok.

Çok üzüldüm, çok geçmiş olsun.
Esasında bu yazımı size yazmamıştım genel yazmıştım. Sanki biraz üzerinize alınmışsınız gibi geldi bana.
Umarım sizin için iyi olur.

X