darp raporu-polise ifade-ancak şikayetçi olmama

Kusura bakmayin ama sizi hic anlayamiyorum kac gündür yazdiklarinizi okurken gerim gerim geriliyorum. Neden bu kadar mantiksiz davraniyorsunuz? Ustelik ne desek dinlemiyorsunuz. Kendi kendinize öyle cok zarar veriyorsunuz ki hayret ediyorum. Is mi yani adami sikayet et ama uzaklastirma tedbiri isteme. Bu is oyun degil kocan birazdan o eve gelse seni ölürse ne yapcan? Yapmaz deme lutfen henuz bir yil dolmadan hizmetciligini yaptiginiz kocaniz siddet uyguluyorsa polise ifade verilmeye çağrılmış, kuyruguna basilmis haliyle neler yapar?

Kusura bakmayin ama sizi hic anlayamiyorum kac gündür yazdiklarinizi okurken gerim gerim geriliyorum. Neden bu kadar mantiksiz davraniyorsunuz? Ustelik ne desek dinlemiyorsunuz. Kendi kendinize öyle cok zarar veriyorsunuz ki hayret ediyorum. Is mi yani adami sikayet et ama uzaklastirma tedbiri isteme. Bu is oyun degil kocan birazdan o eve gelse seni ölürse ne yapcan? Yapmaz deme lutfen henuz bir yil dolmadan hizmetciligini yaptiginiz kocaniz siddet uyguluyorsa polise ifade verilmeye çağrılmış, kuyruguna basilmis haliyle neler yapar?
of niye öyle diyosun.
bana polis illa git ifade ver dedi.
zaten eşim kabul etmişti bana yurtta kalmam için maddi destek sunacaktı.tazminatı verecekti.
ama artık bunları yapar mı bilmem.
rapor aldım diye bana para cezası gelirmiş.polis öyle dedi.eğer ifade verirsem eşime gelirmiş.ben de hiç sormadm ne kadar diye.ama 3000 filan diyolar.sorun bunlar değil.siciline de işlensin.ama boşanma davasını çekişmeliye çevirmesinden korkuyorum

Lütfen hemen guvenli bir yere gidin ve esinize nerede oldugunuzu asla bildirmeyin. En kisa zamanda da koruma ve uzaklastirma tedbiri isteyin

En kisa zamanda sizden 'kurtulmak' istediği belli ama bunu nasil yapacağını bilemeyiz. Nasil bu kadar rahat olabiliyorsunuz. Adam şiddet meyilli ve siz onu kiskirtacak bir davranista bulundunuz anlayin artik

of niye öyle diyosun.
zaten eşim kabul etmişti bana yurtta kalmam için maddi destek sunacaktı.tazminatı verecekti.
rapor aldım diye bana para cezası gelirmiş.polis öyle dedi.eğer ifade verirsem eşime gelirmiş.ben de hiç sormadm ne kadar diye.ama 3000 filan diyolar.sorun bunlar değil.siciline de işlensin.ama boşanma davasını çekişmeliye çevirmesinden korkuyorum
Canim ayrica sicile islenmiyo bu olaylar sadece ceza oduyorlar

Bence de o evde durmayin,gelip kendini kontrol edemez ve size zarar verir.sadece ceza alir miyim deyip duruyorsunuz?
Kimse yok mu haber verin sizi alsinlar...

Neden rapor aldınız ki anlaşmışken ? Dünde dedim gerek yok anlaştıysanız ? Ha çekişmeli davaysa tazminat alacaksanız eyvallah.
Nasıl bu hale geldiniz siz :KK43:

Neden rapor aldınız ki anlaşmışken ? Dünde dedim gerek yok anlaştıysanız ? Ha çekişmeli davaysa tazminat alacaksanız eyvallah.
Nasıl bu hale geldiniz siz :KK43:
Insan gibi davranmayan hayvanlar yüzünden bu hale geliniyor hersey evlenmeden önceki gibi olsaydi amaa olmuyor iste:KK43:

Tam 4 kez uasadim bu olayi yok mahkemeler yok cezalar....kesinlikle cexa alacaktir bu yuzdende sizden intikam almak isteyebilir dikatli olmaniz gerekiyir..biz kadinlarda yani baxilarimiz cok aptal olabiliyoruz yani sikayet etsekte etmesekte vicdan yapiyoruz.onlar icin uzuluyoruz..gaddar olmamiz lazim taş kalpli olmamiz lazim.acimamamiz lazim bunlara acinacak halde olan biziz aslinda..sakin sizi cagirirsa gitmeyin.hersey yapabilir bu sinirle..

of niye öyle diyosun.
ankarada yaşıyorsun değil mi? hem kpss ye hazırlanıp hem çalışabileceğin bir şehirdesin arkadaşım bu kadar sinme Allah aşkına. ben sana kocana bağır çağır demiyorum ama kendi ayakların üzerinde durabilmek için az biraz cesaretin olsun ya. butik okullar var dersaneler var özel okullar var hiç olmadı kafeler var günlüğü 30 liradan sabah 10 akşam 14:00 çalışan arkadaşım vardı. gün içerisinde hep öğrenciler gelirdi oda onlarla ders çalışırlardı.

ama o da gidip rapor alsa bana da ceza gelir mi.
bu arada çalışmıyorum
Yani eşinizde raporluk şeyler mi var? Varsa o da alabilir belli olmaz. Ama para cezası için avukatlara sormak lazım. Şikayetçi olmak istemiyo sanız tek rapor alma şansınız var mıydı, ifade vermeden.
Bide şu an çok telaşlı Durumdasınız eşinize belli etmeyin, dik durun.

Konu sahibi yok ortalarda.kocasi mi geldi acaba...

X