- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
of niye öyle diyosun.Kusura bakmayin ama sizi hic anlayamiyorum kac gündür yazdiklarinizi okurken gerim gerim geriliyorum. Neden bu kadar mantiksiz davraniyorsunuz? Ustelik ne desek dinlemiyorsunuz. Kendi kendinize öyle cok zarar veriyorsunuz ki hayret ediyorum. Is mi yani adami sikayet et ama uzaklastirma tedbiri isteme. Bu is oyun degil kocan birazdan o eve gelse seni ölürse ne yapcan? Yapmaz deme lutfen henuz bir yil dolmadan hizmetciligini yaptiginiz kocaniz siddet uyguluyorsa polise ifade verilmeye çağrılmış, kuyruguna basilmis haliyle neler yapar?
bu kadar şeyden sonra canıma zarar vermez.Hala para öder miyim düşünüyorsunuz? Allah askina canınızı düşünün biraz nolur!
ama o da gidip rapor alsa bana da ceza gelir mi.Bende ayni seyleri yasadim sikauetci olmasan bile sonicta bu kamuya yansiyo ve mahkemeye dusuyo buda para cezasi olarak esinize geliyo
Yani sizde onu darp ettinizmi mesela biyerinde bi morluk faln varmi.muhtemelen sizede ceza gelebirama o da gidip rapor alsa bana da ceza gelir mi.
bu arada çalışmıyorum
Canim ayrica sicile islenmiyo bu olaylar sadece ceza oduyorlarof niye öyle diyosun.
bana polis illa git ifade ver dedi.
zaten eşim kabul etmişti bana yurtta kalmam için maddi destek sunacaktı.tazminatı verecekti.
ama artık bunları yapar mı bilmem.
rapor aldım diye bana para cezası gelirmiş.polis öyle dedi.eğer ifade verirsem eşime gelirmiş.ben de hiç sormadm ne kadar diye.ama 3000 filan diyolar.sorun bunlar değil.siciline de işlensin.ama boşanma davasını çekişmeliye çevirmesinden korkuyorum
Insan gibi davranmayan hayvanlar yüzünden bu hale geliniyor hersey evlenmeden önceki gibi olsaydi amaa olmuyor isteNeden rapor aldınız ki anlaşmışken ? Dünde dedim gerek yok anlaştıysanız ? Ha çekişmeli davaysa tazminat alacaksanız eyvallah.
Nasıl bu hale geldiniz siz
Evet para cezasini odemezse kamu yararina calistiriyorlarBen de darp raporu ve uzaklastirma karari cikarttirdim.esime simdi para cezasi ve temizlik cezasi mi verilecek?
Ayyyyy cok sevindimmm:))
ankarada yaşıyorsun değil mi? hem kpss ye hazırlanıp hem çalışabileceğin bir şehirdesin arkadaşım bu kadar sinme Allah aşkına. ben sana kocana bağır çağır demiyorum ama kendi ayakların üzerinde durabilmek için az biraz cesaretin olsun ya. butik okullar var dersaneler var özel okullar var hiç olmadı kafeler var günlüğü 30 liradan sabah 10 akşam 14:00 çalışan arkadaşım vardı. gün içerisinde hep öğrenciler gelirdi oda onlarla ders çalışırlardı.of niye öyle diyosun.
bana polis illa git ifade ver dedi.
zaten eşim kabul etmişti bana yurtta kalmam için maddi destek sunacaktı.tazminatı verecekti.
ama artık bunları yapar mı bilmem.
rapor aldım diye bana para cezası gelirmiş.polis öyle dedi.eğer ifade verirsem eşime gelirmiş.ben de hiç sormadm ne kadar diye.ama 3000 filan diyolar.sorun bunlar değil.siciline de işlensin.ama boşanma davasını çekişmeliye çevirmesinden korkuyorum
Yani eşinizde raporluk şeyler mi var? Varsa o da alabilir belli olmaz. Ama para cezası için avukatlara sormak lazım. Şikayetçi olmak istemiyo sanız tek rapor alma şansınız var mıydı, ifade vermeden.ama o da gidip rapor alsa bana da ceza gelir mi.
bu arada çalışmıyorum
Para onun icin cok önemli kesin kamu yararina calisir:)Evet para cezasini odemezse kamu yararina calistiriyorlar
Sorma benimkide oylydi ama rezil olmamak icin odediPara onun icin cok önemli kesin kamu yararina calisir:)