- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
Dehset itici geldi anlattiginiz tip. Yuz tane gönlüm olsa birini vermezdim. Yok yok gönülu gectim bu adama sümügümu bile atmazdim
Adam dengesiz görmüyor musun.adını dilek die kaydediyorrr neden...yakıştırdığı icinn..yok boyle bi saçmalık. Artı 750 tl alakadir yaaa.kaldı ki baban alkolik ve bundan nefret ettigini bile bile karşında bira içiyor. Niye anlamamakta israrcisin ???
Moralim cok bozulduDehset itici geldi anlattiginiz tip. Yuz tane gönlüm olsa birini vermezdim. Yok yok gönülu gectim bu adama sümügümu bile atmazdim
Adam dengesiz görmüyor musun.adını dilek die kaydediyorrr neden...yakıştırdığı icinn..yok boyle bi saçmalık. Artı 750 tl alakadir yaaa.kaldı ki baban alkolik ve bundan nefret ettigini bile bile karşında bira içiyor. Niye anlamamakta israrcisin ???
Midem alabora morelim 0
Sende inaniyor musun..bence senin bir an önce evlenesin var herhalde armutun sapı üzümün çöpü farketmez falan diyosun bi sekilde onun hatalarını örtmek istiyosun kendi açindanAnlıyorum ama saçmalıyorsun diyor inandırıyor.. Herseye bir.cevabı var mesela içki kötü değil az içersen diyor senin psikolojin bozuk baban yüzünden diyor bu konuya karsı
moralini bozmak istemem ama malesef aci gercek bu. 5 dk bile oyalanma kestir at gitsin uzamadan.Moralim cok bozuldu(((
Sende inaniyor musun..bence senin bir an önce evlenesin var herhalde armutun sapı üzümün çöpü farketmez falan diyosun bi sekilde onun hatalarını örtmek istiyosun kendi açindan
moralini bozmak istemem ama malesef aci gercek bu. 5 dk bile oyalanma kestir at gitsin uzamadan.
yasiniz cok kucuk henuz. Durun bakalim daha neler cikar önünüze.Üzülüyorum yinede karsıma hiç mi istediğim gibi.biri.cıkmayacak..
Dua et bol bol.Allahım beni hayırlı insanlarla karsilastir die dua et. hayırlı bi eş isteYaşadığım evde yaşasan.. Gülemiyorum suan.
Napmış işte bir yazlık almıs ödüyor evi yok yazlıklar ucuz diye Babasına verecek onu da araba almıs kendi evini kuruyor şimdi esya alıp.. Bir işyerinde calısıyor maaşı 4 ben küsür. Bu pozisyonda biri işte.Korkarimki yagmudan kacarken doluya tutulucaksin.
Bu adam 35 yasinda, su hayattta ne basarmis siralarmisin? Ciddi merak ettim bunu. Su yazdiklarina kadar nedense armur dibine duser imaji verdi bana adam. Tipki alkolik babasi. Tabi bide tipki senin baban.
Napmış işte bir yazlık almıs ödüyor evi yok yazlıklar ucuz diye Babasına verecek onu da araba almıs kendi evini kuruyor şimdi esya alıp.. Bir işyerinde calısıyor maaşı 4 ben küsür. Bu pozisyonda biri işte.
Bilemedim. Devam etmek istiyosan et. Ama cok cok dikkatli ol. O babanda nefret ettigin alkol, kocanin sayesinde "yeni bi sayfa aciyorum, alkolsuz yuva kuruyorum" Dedigin yuvana girmesin sonra.
25 yaşında olduğuna emin misin? 16 yaşında birinin mantığına ve davranışlarına sahipsin gibi geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?