• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Darmadağın duygularım ve mantığım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Adam dengesiz görmüyor musun.adını dilek die kaydediyorrr neden...yakıştırdığı icinn..yok boyle bi saçmalık. Artı 750 tl alakadir yaaa.kaldı ki baban alkolik ve bundan nefret ettigini bile bile karşında bira içiyor. Niye anlamamakta israrcisin ???

Anlıyorum ama saçmalıyorsun diyor inandırıyor.. Herseye bir.cevabı var mesela içki kötü değil az içersen diyor senin psikolojin bozuk baban yüzünden diyor bu konuya karsı

Adam dengesiz görmüyor musun.adını dilek die kaydediyorrr neden...yakıştırdığı icinn..yok boyle bi saçmalık. Artı 750 tl alakadir yaaa.kaldı ki baban alkolik ve bundan nefret ettigini bile bile karşında bira içiyor. Niye anlamamakta israrcisin ???

Midem alabora morelim 0 :(

Anlıyorum ama saçmalıyorsun diyor inandırıyor.. Herseye bir.cevabı var mesela içki kötü değil az içersen diyor senin psikolojin bozuk baban yüzünden diyor bu konuya karsı
Sende inaniyor musun..bence senin bir an önce evlenesin var herhalde armutun sapı üzümün çöpü farketmez falan diyosun bi sekilde onun hatalarını örtmek istiyosun kendi açindan :D

Korkarimki yagmudan kacarken doluya tutulucaksin.
Bu adam 35 yasinda, su hayattta ne basarmis siralarmisin? Ciddi merak ettim bunu. Su yazdiklarina kadar nedense armur dibine duser imaji verdi bana adam. Tipki alkolik babasi. Tabi bide tipki senin baban.

Hayatımdan bezdim cidden. Bir insanın hiç mi bi.yönden şansı olmaz.. Evde zaten psikolojim hiç.iyi olmuyor babam kadar sorumsuz bir insan tanımadım bilgisayar basında oturuyor aksama kadar içip sıcıyor calısmadıgı yetmezmiş gibi kabadayının teki. Boş beleş biri. Annem de iyi değil doğal olarak babam yüzünden. Takmamak naısl olur bunu öğrenmeliyim takmadan edemiyorum işyerimde zaten stresli bir işim var garip garip insanlarla ugrasıyorum.. Dostum dediğim biti var onun da kendine hayrı yok bazen garip garip davranışlar sergiliyor. psikolojim bozuk filan değildi benim hayatım gercekten boktan hepsi bu. Aşk desen zaten ortada işte karsıma cıkan tipler..

Korkarimki yagmudan kacarken doluya tutulucaksin.
Bu adam 35 yasinda, su hayattta ne basarmis siralarmisin? Ciddi merak ettim bunu. Su yazdiklarina kadar nedense armur dibine duser imaji verdi bana adam. Tipki alkolik babasi. Tabi bide tipki senin baban.
Napmış işte bir yazlık almıs ödüyor evi yok yazlıklar ucuz diye Babasına verecek onu da araba almıs kendi evini kuruyor şimdi esya alıp.. Bir işyerinde calısıyor maaşı 4 ben küsür. Bu pozisyonda biri işte.

Napmış işte bir yazlık almıs ödüyor evi yok yazlıklar ucuz diye Babasına verecek onu da araba almıs kendi evini kuruyor şimdi esya alıp.. Bir işyerinde calısıyor maaşı 4 ben küsür. Bu pozisyonda biri işte.

Bilemedim. Devam etmek istiyosan et. Ama cok cok dikkatli ol. O babanda nefret ettigin alkol, kocanin sayesinde "yeni bi sayfa aciyorum, alkolsuz yuva kuruyorum" Dedigin yuvana girmesin sonra.

Bilemedim. Devam etmek istiyosan et. Ama cok cok dikkatli ol. O babanda nefret ettigin alkol, kocanin sayesinde "yeni bi sayfa aciyorum, alkolsuz yuva kuruyorum" Dedigin yuvana girmesin sonra.

Girer yani bu adamla birşey olmaz babanda iki tek atarız birgün esprisinden anladığım bu. Adamı gectim ya ailem beni zorlayan yani babam suan bile oturmus pc de oyun oynuyor boş insan.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back