25 yaşındayım. Önüme biri cıkmıyor yani içime sinen biri çıkmıyor. Psikolojik olarak da pek iyi sayılmam direniyorum. Babam hayatımı cok kötü etkiliyor calısmaması ve alkolik olmasıyla. Evde hiç mutlu değilim. Gelim esas konuya 1 yıl önce biriyle tanıştım müşterimizdi kendisi 35 yasında bir adam. Bir şey çekti beni ona hoşlandım görüntü olarak begendim ilk tabi biraz daha gençken cok daha iyiymiş. Her neyse biz bu kişiyle o zamanlar iş için 2-3 kez görüntük işyerinde fakat baya mesajlaştık birşey çekiyordu beni sürekli ona karşı. Tesadüfler vardır ya onun da babası aynı benimki gibiymiş meğer sorumsuz bir insan aynı benim babam gibi calismayı sevmezmiş. Bu da hep kendi yapmaya calısmıs birşeylerini bunu öğrenince kendime daha yakın buldum onu. Fakat ben alkolden nefret ederim babam yüzünden ağır önyargılarım var. Bu kişi biraz patavatsız yaş dolayısıyla cok sey yaşamış biri nişanlanmış olmamis veya gecelik ilişkileri olmus aynı evde yaşadığı kadınlar olmus vaktiyle. Tabi ben baya toyum bu yönden. Kaç kez bulusmak istedi kabul etmedim cünkü onla olmaz diye düşündüm hep güven vermiyordu. Ama yine birşeyler cekiyor beni ona belki de ruhumdaki bunalımı onunla paylaşıyor olabilmem bilemiyorum.. Bugün için bulusmak istedi yine buluştuk. Önce biryerde oturup cay içtik. Sonra kalktık baska yere gittik bu kendisine bira söyledi. Ben kahve istedim zaten içmediğimi biliyor. Yani içmeyedebilirdi alkol ama sarhoş olacak kadar içmeyeceğim ki dedi bana kahve söyledik o an kafede yapılamıyordu kokteyl aldık banada bu arada hiç anlamam ben alkolsüz sanmıstım alkolluymus zaten yarısını içtim içemedim o ise iç ya diyip durdu. Öyle oturduk muhabbet sohbet bu arada yaşlı cidden görüntüye bakınca boy pos da yok ee parası da yok hep borc harc içinde saklamıyor söylüyor da ama onda ne bulduğumu bilmiyorum. Telefonuma bak al diye kendisi verdi mesela WhatsApp A da bakabilirsin dedi bi baktım ismimi dilek olarak kaydetmiş benim adım baska birşey. Sebebini sordum bazen yakıstırdığım ismi koyarım dedi garip geldi tabi bana. Yada dileğim gibi.birşey bn farklı bi adamım bütün sırlarımı döktün diyip güldü neyse ben baya bozuldum zaten kuruntuluyum kurdum baya yani. Derken kalkmak istedim öle kalktık ayrıldık. Konusurken sürekli patavatsızlık yapıyor sonra da ben kızınca ne var bunda diyip ergen diyor güya o da şaka. Yani çözemiyorum. Evlenmek için imalar yapıyor işte evimi de düzüyorum bak evimiz hazır gibisinden bu arada maaşımı sorması cok itici şakayla ayda 750 tl senden olsa yeter bak bize gibi şakalar tabi gercek de içeriyor olabilir. Maaşımı sorması zaten ayrı gıcık bir dünya. Birde inanmayıp para isterim diye mi.az söledin demesi ayrı bi olay. Yani böle şaka.mı yapıyor gercek mi pek anlayamıyorum. Diyeceksiniz ki onunla.işin ne zaten burdan anlattığım şekil de tam anlasılmayacak ama yinede yazmak istedim ruh halim cok anormal ve eve geldiğimden beri midem bulanıyor artık kokteyl den mi stres yaptım ondan mı bilmiyorum.. Ve babamdan nefret etmeye devam ediyorum sorumsuz çalışmayan içip içip ahkam kesen boş bir insan. Bir çıkış yolu bekliyorum tam 6 yıldır. Olmuyor ben kaçsam kurtulsam annem kardeşim var kaderime tüküreyim.