Merhabalar, hala memnun musunuz ? Bende gelecek ay kendisine 3lü ameliyat olmayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? TeşekkürlerBen istanbulda özgür kartal a yaptırdım.. çok büyük hastalıklardada işini çok güzel yapıyor o yüzden sırf daraltma için gözü kapalı gidebilirsin.
Mrhb.. evet hala çok memnunum, inşallH böylede devam eder..ben vajinoplasti ve labioplasti (birde idrar torbasını kaldırmıştı) yaptırmıştım.. inşallah çok memnun olacağınız bir sonuç çıkarMerhabalar, hala memnun musunuz ? Bende gelecek ay kendisine 3lü ameliyat olmayı düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz? Teşekkürler
Çok geçmiş olsun bilgiler içinde teşekkürler dr kimdi acabaMerhaba geçmiş olsun. Bende labıoplasty, vajınoplasty ve dış dudaklara yag dolgusu yapılmıştı . Dikişler öylemheöen düşmüyor zaten. Benim kendime gelip eşimle birlikte olma süreci 2 ayı buldu.. ıslak nemli bir bölge,kullanılan dikişlerde biraz sağlam oluyor sanırım. Çünkü dikişler açılırsa enfeksiyon riski çok yüksek bölge Allah korusun.
Her tuvalet sonrası lütfen temizliğe dikkat edin. Regl iken daha dikkat !! Sık sık pedi değiştirin,batıcon yapın . Çok ağır kaldırmayın,çok merdiven inip çıkmayın.
Ben çok memnun kaldım,eskiye dair tüm sorunlar gitti.
Teşekkür ederim, Dr Hasan Fındık doktorum.Çok geçmiş olsun bilgiler içinde teşekkürler dr kimdi acaba
Allah sizden razı olsun arzum hanım şuan ameliyatlıyım 11 gibi labioplasty kilitoplasti ameliyatı oldum.Şehir dışından geldiğim için şuan otelde dinleniyorum.Özel bi klinikte sedasyon ve lokal anesteziyle oldum.11saate yaklaştı.Yeni yeni hafiften ağrı ve baskı hissi oluşmaya başladı 3 gün buz uygulaması merhem antibiyotik baticon vs ilaçlar verdi.inşallah sonucu süreci hayırla geçer zaten 2 3 ay kadar sonra sürecini aynen sizin gibi en ince ayrıntısına kadar paylaşıcam şuan çok erken.Yorumlarınız çok iyi geldi bana dahada yarıdayım okumaya devam yaniTeşekkür ederim, Dr Hasan Fındık doktorum.
Ne güzel böyle mesajları okumak. Sizde yüzümde gülümsemeye sebep oldunuzAllah sizden razı olsun arzum hanım şuan ameliyatlıyım 11 gibi labioplasty kilitoplasti ameliyatı oldum.Şehir dışından geldiğim için şuan otelde dinleniyorum.Özel bi klinikte sedasyon ve lokal anesteziyle oldum.11saate yaklaştı.Yeni yeni hafiften ağrı ve baskı hissi oluşmaya başladı 3 gün buz uygulaması merhem antibiyotik baticon vs ilaçlar verdi.inşallah sonucu süreci hayırla geçer zaten 2 3 ay kadar sonra sürecini aynen sizin gibi en ince ayrıntısına kadar paylaşıcam şuan çok erken.Yorumlarınız çok iyi geldi bana dahada yarıdayım okumaya devam yani"eski halinden sonra şimdiki halini öpesim geldi"yazmışsınız şu halde sesli güldüm inan bende ay ı hisleri yaşıyorum.lu hali bile güzel göründü bakalım süreç ne getirecek.uzun oldu ama taktir ettim sizi herşey gönlünüzce olsun
Benim de aynı ameliyatlar olacak, TOT idrar kaçırma, daraltma ve labioplastı olacağım aynı anda. Ben Eren hastanesinde olacağım, siz de mi orada oldunuz? İyileşme süreciniz nasıl ilerledi acaba? Birde bir iki tane şikayet okuyunca Dr. hakkında biraz kararsız kaldım.Mrhb.. evet hala çok memnunum, inşallH böylede devam eder..ben vajinoplasti ve labioplasti (birde idrar torbasını kaldırmıştı) yaptırmıştım.. inşallah çok memnun olacağınız bir sonuç çıkar
Siz özgür kartal hanımamı olacaksınız özgür kartal bey e mi :)Benim de aynı ameliyatlar olacak, TOT idrar kaçırma, daraltma ve labioplastı olacağım aynı anda. Ben Eren hastanesinde olacağım, siz de mi orada oldunuz? İyileşme süreciniz nasıl ilerledi acaba? Birde bir iki tane şikayet okuyunca Dr. hakkında biraz kararsız kaldım.
Çok teşekkür ediyorum.Rabbim hepimizi umduğuna nail etsin inşallah.Ne güzel böyle mesajları okumak. Sizde yüzümde gülümsemeye sebep oldunuz
Sorunsuz süreçler diliyorum size. İnşallah çok iyi olursunuz. Biraz dikkat edin kendinize. Özel bir bölge, hemen iyileşme olmuyor.
Güzel mesajlarda buluşuruz inşallah ❤
Merhaba hanımlar aranızda Dr Turgay Karakaya ya giden veya araştıran varlı
İk tane mi Özgür Kartal var??? Erkek olan o zamanSiz özgür kartal hanımamı olacaksınız özgür kartal bey e mi :)
Daraltma canımı yaktı, çünkü o işlem biraz ağırdı.. yani küçük bir daraltma olmadı.. ikinci doğumum kazalı bir doğumdu, çok zarar vardı yani.. haa ben çoktım gezdim istanbula gelmişliği o ayrı :) belkid eo yğzdende çok acıdı :)
Tek o tek Özgür Beyi ben de çok okuyorum ama Esra Hanımda var kime gideceğimi bilmiyorum siz nasıl karar verdiniz?İk tane mi Özgür Kartal var??? Erkek olan o zaman
Ben İstanbuldayım o yüzden Özgür Beyi seçtim.Tek o tek Özgür Beyi ben de çok okuyorum ama Esra Hanımda var kime gideceğimi bilmiyorum siz nasıl karar verdiniz?
Kim yaptıevet
ben yaptırdım .
2 sene oluyor ..çok menunum
Durumunuz ne ben yeni hastalıktan çıktım 2 hafta oluyor virüs bize de uğradı zor atlattık.Daha ameliyat olamadım ama muayene için Esra Hanıma gittim.Tarih belirlemedik ama güvenimi kazandı önceden de düşünüyordum gidince iyice pekişti.Önümüzdeki hafta randevu oluşturacağım.Ben yaptırdım 5hafta kadar oldu
Dr um Turgay Karakaya
İlgi alakası ve sonrasından memnun kaldım
Hiç bir sıkıntım olmadı
Herşey yolunda çok şükürDurumunuz ne ben yeni hastalıktan çıktım 2 hafta oluyor virüs bize de uğradı zor atlattık.Daha ameliyat olamadım ama muayene için Esra Hanıma gittim.Tarih belirlemedik ama güvenimi kazandı önceden de düşünüyordum gidince iyice pekişti.Önümüzdeki hafta randevu oluşturacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?