Dar zamanda iyice darda kalmak

eşin öğrenci vizesiyle iş bulamaz o kesine yakın.. merak ettiğim sadece burs parasıyla bu şekilde ne kadar gidebilirsiniz ki? annenizden bileziği isteyin, sonuçta ondan doğan bir sebeple yanmış paranız ama o bebeğin iyi beslenmesi, bakımı, doktoru falan olacak.. ne kadar var okulunuzun bitmesine?

ANNENİNİZİN BUNU DÜŞÜNMESİ GEREKİRDİ NİYE BÖYLE DAVRANDI ONA ANLAM VEREMEDİM BEN

Isyan etmeyin allaha siginin En azindan sagliginiz Iyi bebegiginiz esiniz iyisiniz vardir herseyin bir caresi turkiyedede zor hayat yurtdisindada zor ama herkes bir zorluklardan geciyor gercekden biletin yanmasi kotu olmus gercekden

devlet bebege para verıyor mu?almanya verıyor o bakımdan sordum

Annenle uzun uzun konuşacaksın canım hayır 800 dolar oraya gitti eee çocuk bakımı konusu hala çözülemedi ki. Annene ısrarla gel olmazsa burada benim yatağımda yat çok zor durumdayız diyeceksin. Ben başka çıkar yol göremedim.

Bu günlerde gecicek ve cok guzel baslangiclar yaparsiniz inşallah evladinizada biz su su sartlarda bunlari yaptık diyip yari gurur yari hüzünle anlatıp hayat dersi verirsiniz gun gelir :) can sagolsun..

Ama konu sahibinin de birikmişi var, kötü gün parası muhtemelen diye harcamak istemiyor. Annesinin de bilezikleri kötü gün parası. Bence bu durumda yapılacak bir şey yok, giden paranın üzerine su içmek gerek, yoksa taktıkça daha stres olacak.

Annenizin gelirken getireceği bir para var demiştiniz. Onu size posta vs yoluyla göndersin.

Siz de birikmişten yiyoruz diyerek üzülmeyin, birikmişiniz olduğu için rahatlığını hissetmelisiniz. O da olmayabilirdi. En azından şu an başkalarına muhtaç değilsiniz. Bir an önce eğitimlerinizi tamamlarsınız umarım. Eşiniz de çalışamıyor madem çocuğa evde o bakar.

Allah gönüllerinize ferahlık versin. Geçim bir şekilde olur, sağlık olsun

Yo içimden geldi yazdım saçma ya ne demek BN yazdım
@senamm bu mesajı konunun ilk sayfasında yazmış:

Sizse 4. sayfada aynı mesajı yazmışsınız, mesaj hoşunuza gidip etkilenmiş olabilirsiniz, bunun için münakaşaya gerek yok, beğendim dersiniz konu kapanır.

abd de sin kuponcu degilsin öyle mi ? hemen ve acilen eşin ile birlikte kuponculuga başlamanız lazım.. net..

bilet ile ilgili acıklama yapan arkadaş cok dogru yere degenmiş.
hasta raporu alınır ise veya heyet raporu. biletinizi askıya alırlar.
neden bende yeni evlenen bir arkadaşım balayına yurtdışına cıkacaklardı fakat trafik kazası gercirdiler ve gelin ameliyata alınmak zorunda kalındı. hemen doktr. raposu heyet konsolosluk vs. derken ne vizeleri yandı nede biletleri.
psedesürü agır ama annen isterse yapabilir mi bilmem...

Cocugunuz abd vatandasi degil mi ?
Gida yardimlari , cocuk parasini aliyo olmaniz lazim .
Yoksa vatandaslik icin sartlar da mi degisti .

Is durumu parlak durmuyo nereye kadar boyle devam etmeyi dusunuyosunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…