Dar ve düşük omuz için acil yardım

emirgulay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2009
81
2
36
kızlar dar ve düşük omuz için evde yapabileceğimiz hareketleri yazarsanız çook sevinirim aslında yüzme çok iyi geliyormuş ama benim vaktim yok dışarıda yüzmeye gitmeye filan yardımcı olursanız çok sevinicemmbenneyaptımki

slm canım sana tavsiyem evde yapabileceğin bi spor malzemeleri satan bi yerden uzun 120 cm olabilir halter barı yanlarına da 2 kg başlayarak yavaş yavaş 5kg 6 kg ağırlıklarla düzenli çlışmandır maliyeti fazla deil uzun halter barı 20 ytl falan diğer ağırlıklarda ağırliğına göre fiyat deişio fazla deil ama nette araştırıp bulabilirsin ben evde çalışarak omuzlarımı 5 cm genışlettim ve devam ediyorum fakat bunu yaparken iyice araştırıp öle yap yanlış bi harerkette sakatlanabilirsin yapılacak hareketler nette spor hareketleri diye girersen bulursun ben anlatırım fakat biraz uzun uygulamalı görsen daha iyi olur yada yakınlarında bilen varsa spor salonlarından da yardım alabilirsin dediğim gibi ilk olarak evde yapmak istiosan bi halter barı ve ağırlık edın ve yapacağın hareketleri dozunda yap yoksa çok çırkın bi göruntude olabilir benım omuzlarda basenlere göre biraz dardı netten siparış ettım uzun halter barı ve ağırlık hareketlerıde spor hocası olan bi arkadaşımdan öğrendim ayrıca netten ıyıce araştırdım uzun suredır yapıorum ve omuzlarım harika oldu yanı basenlerımle gayet orantılı hale geldi

lavınya 85 canım özel mesaj atmışın yenı gördum ozur olsun özelden atamıorum henuz 50 mesajım olmamış sorunun cevabını şöle veriyim aslında ben halter barı ile çalıştım dambıllarla ilk zaman larda çalışıodum sonra halter barına geçtim ilk olarak ayakları omuz hızasında aç ellerıne ağırlıkları al yavaşça nefes kontrolu yaparak bi aşağı bi yukarı kaldırıp ındır ama kaldırdığın omuzun biraz yukseğinde olsun fazla kaldırma setlerı sen istediğin gibi ayarla ikinci olarak ellerını yana aç ve yıne yandayken bi aşağı bi yukarı kaldırıp ındır ama bu kez yukarı tam kaldır ben böle başladım sonra halter barına geçtım daha fazla bilgi için nette omuz genışletme hareketlerı diye gır karşına çıkar canım ozur olsun bıraz acele yazdım çunku arabadayım sallana sallana anca bu kadar oldu by by

ayrıca ben yenı bi alet aldım voıtten resmını koyucam belkı fikir sahibi olrsun omuzlar ve göğüsler için ama biraz bekle daha eve gelmedi gelınce hemen resmını koyarım

çok teşekkür ederim.evet resmini koyabilirsen sevinirim.bende en kısa zamanda başlarım inş.işe yaramasına çok sevindim.inş bendede aynı etkiyi gösterir.

lavınya yarım saatır uğraşıorum teknolojı yoksunumuyum ne koyamadım resmı yaw uyuz oldum ozur olsun anlatayım barı uzun hanı uzerıne yatıp sehpanın başının uzerında iki direk var direklerın ucunda halter barı ve ağırlıklar var ayak kısmında ise ınıp kalkan demır bişe var ayyyy ancak bu kadar oldu aslında olmadı ama napim kuzum koyamadım yemın olsun sen en ıyısı voıtın bi mağazasına gıt orda kesin görursun halter sehpası de gösterırler bu arada resim için uğraşıcam koymak için fiyatıda ağırlıkla beraber 365 e falan denk geldi haberın olsun tekrar özur olsun resim için by by

slm canım sana tavsiyem evde yapabileceğin bi spor malzemeleri satan bi yerden uzun 120 cm olabilir halter barı yanlarına da 2 kg başlayarak yavaş yavaş 5kg 6 kg ağırlıklarla düzenli çlışmandır maliyeti fazla deil uzun halter barı 20 ytl falan diğer ağırlıklarda ağırliğına göre fiyat deişio fazla deil ama nette araştırıp bulabilirsin ben evde çalışarak omuzlarımı 5 cm genışlettim ve devam ediyorum fakat bunu yaparken iyice araştırıp öle yap yanlış bi harerkette sakatlanabilirsin yapılacak hareketler nette spor hareketleri diye girersen bulursun ben anlatırım fakat biraz uzun uygulamalı görsen daha iyi olur yada yakınlarında bilen varsa spor salonlarından da yardım alabilirsin dediğim gibi ilk olarak evde yapmak istiosan bi halter barı ve ağırlık edın ve yapacağın hareketleri dozunda yap yoksa çok çırkın bi göruntude olabilir benım omuzlarda basenlere göre biraz dardı netten siparış ettım uzun halter barı ve ağırlık hareketlerıde spor hocası olan bi arkadaşımdan öğrendim ayrıca netten ıyıce araştırdım uzun suredır yapıorum ve omuzlarım harika oldu yanı basenlerımle gayet orantılı hale geldi

selam canım sanada ay benımde basen var üst daha dar kalıyor ben bir kaç spor ile ilgilenen arkadaşıma sordum o evde filan olmaz dedi spor salonuna gitmen lazım dedi benimde o kadar vaktim yok tam detaylı nerde bulabilirim o hareketleri o kadar araştırdım ama tam bulamadım doğrusu ilgin için teşekkür ederimzemuszemus

emirgulay cım ben spor salonuna falan gıtmedim senın gıbı zamanım yok spor salonuna gıtmek tabiki olabilir ama evdede bunu başardım spor salonlarına dunyanın parasını bayılamam valla sana en net bi şekilde anlayacapın siteyi söyelyım googleden kaan ile zayıflama diye gır butun hareketleri orada görursun lınk eklemek istedim ama msj sayım yeterli deil galiba eklenmedi ayrıca bu sitede sporla ilgili herşeyi bulabilirsin ben çok faydalandım hareketleri nasıl yapacapını video ve resimlerle görebilirsin sen boşver o arkadaşları bazılarıda kıskandıklarından derler anacım evde yapabilirsin yeterki azimli ol by by

lavınya yarım saatır uğraşıorum teknolojı yoksunumuyum ne koyamadım resmı yaw uyuz oldum ozur olsun anlatayım barı uzun hanı uzerıne yatıp sehpanın başının uzerında iki direk var direklerın ucunda halter barı ve ağırlıklar var ayak kısmında ise ınıp kalkan demır bişe var ayyyy ancak bu kadar oldu aslında olmadı ama napim kuzum koyamadım yemın olsun sen en ıyısı voıtın bi mağazasına gıt orda kesin görursun halter sehpası de gösterırler bu arada resim için uğraşıcam koymak için fiyatıda ağırlıkla beraber 365 e falan denk geldi haberın olsun tekrar özur olsun resim için by by

tşkler cnm o dediğin siteye girdim baya bi yararlı hareketler var çok saol

teşekkür ederim ohh bee biri sonunda evde yapılır olabilir dedi valla çok sevindim canım çok sağol yapıyım da görsün hepsi:sm_cool:

emırgulay slm vallah ben evde yaptım ama hiç saatını aksatmadım yanı belli bi saat koydum kendime kı bu genelde gece 12 den sonra oluyor çunku vaktım olmuyor başka disiplinli çalıştım oldu darısıda sana şekerim

emırgulay slm vallah ben evde yaptım ama hiç saatını aksatmadım yanı belli bi saat koydum kendime kı bu genelde gece 12 den sonra oluyor çunku vaktım olmuyor başka disiplinli çalıştım oldu darısıda sana şekerim

sağol şekerim ben de yapmaya başladım sanki daha güçlü omuzlarım var gibi hissetmeye başladım tabi bunlar psikolojik etkiler:dance::dance::dance::dance:

slm emırgulay olurmu ayol o psikolojı sonra omuzlara yansıcak işte oh oh ne guzel hadi bakalım kolay gelsin

X