C camelia87 Ziyaretçi 1 Şubat 2009 Konu Sahibi camelia87 #1 dantellerim yeni bitirdiklerim utusuz oldugu icin kusura bakmayin ceyiz oldugu icin utulemiyorum su anda:) havlu pike cok yonlu kulanilan modeller...( Biraz flou cikmis ya) Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2009
dantellerim yeni bitirdiklerim utusuz oldugu icin kusura bakmayin ceyiz oldugu icin utulemiyorum su anda:) havlu pike cok yonlu kulanilan modeller...( Biraz flou cikmis ya)
epaq Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2008 1.353 2 1 Şubat 2009 Konu Sahibi camelia87 #2 eline sağlık canım.hepsi çok güzeller.özellikle kalpli olana bayıldım:asigim:
hxuxrrem 2000 SEN BU SEVGİYİ HAKETMEDİN Kayıtlı Üye 14 Aralık 2007 5.323 31 1 Şubat 2009 Konu Sahibi camelia87 #4 çok hoş duruyor.. bende yapacağım.. kopyalamamda sakınca varmı? yazarsan sevinirim ...ona göre modael çıkaracağım...
çok hoş duruyor.. bende yapacağım.. kopyalamamda sakınca varmı? yazarsan sevinirim ...ona göre modael çıkaracağım...
C camelia87 Ziyaretçi 2 Şubat 2009 Konu Sahibi camelia87 #5 elbette yok :) arkadasim zaten amac paylasmak bende internetten almistim orneklerini semasini kagida cizip ordan basladim yurtdisinda kaldm icin dantel kitaplari yok ordaki kadar guzel begenmene sevindim:)
elbette yok :) arkadasim zaten amac paylasmak bende internetten almistim orneklerini semasini kagida cizip ordan basladim yurtdisinda kaldm icin dantel kitaplari yok ordaki kadar guzel begenmene sevindim:)
dilegim artık bambaşka biri Kayıtlı Üye 21 Ocak 2008 1.993 5 39 2 Şubat 2009 Konu Sahibi camelia87 #6 çok guzeller elıne saglık arkadasım