• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Danla Biliç çakması olmak

irembabanoglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
22
4
36
27
kızlar selam. ben bir vlog açmayı düşünüyorum makyaj üzerine. Hepimizin bildiği gibi Danla Biliçte bu şekilde ünlenenlerden Nasıl yapacağım hakkında bir fikrim yok. İlk başta instagram açıp ürün tanıtıp sonra YouTube a geçmeyi düşünüyorum ama farklı dikkat çekici bişeyler olması lazım. Bana bu konu da ne önerirsiniz? Takipçi sayımın felan da artması için genelde kızların ilgisini çeken birşeyler olsun istiyorum . Siz mesela ne videoları görmek isterdiniz?

Makyaj yarışmasi olmustu bi ara kk'da. Oncesinde de hangi tür makyaj olsun diye bir anket olmustu. İşine yarayacak bir şey var mı hatırlamıyorum ama bi bak istersen bulursan

Danla bilic olunmaz, dogulur sanirim :)) kiz 5 ayda yillardir makyaj videosu yapanlari devirip gecti. Ama onun daha onceden bi twitter kitlesi ve futbolcu olayi vardi. Bi alt yapi uzerine geldi youtube.. Onun gibi videolae yapmaya calisirsan, basliginda da yazdigin gibi onun cakmasi olmaktan oteye gidemezsin. Daha orijinal ve ozgun seyler bulman lazim

Danla bilic olunmaz, dogulur sanirim :)) kiz 5 ayda yillardir makyaj videosu yapanlari devirip gecti. Ama onun daha onceden bi twitter kitlesi ve futbolcu olayi vardi. Bi alt yapi uzerine geldi youtube.. Onun gibi videolae yapmaya calisirsan, basliginda da yazdigin gibi onun cakmasi olmaktan oteye gidemezsin. Daha orijinal ve ozgun seyler bulman lazim
Bende onun ne olabileceğini sordum zaten :)

Back
X