Evet hatta videoyla makara olmustu.aynımıydı konu
Diktatörü niye doğru yazdın?
Hamilelikten üniversite çağına kadar sosyal devlet olarak her türlü imkanı sağladıkları, başka konularda (kürtaj, kızlı erkekli meselesi vs) insanları boğmadıkları, insanların dinine ırkına laf söylemedikleri için muhtemelen dememişlerdir diye tahmin ediyorum.
Devlet bana çocuk yapmam için tatil fırsatı verecek, hamilelikte bütün kontrollerim özel hastane seviyesindeki hastanelerde ücretsiz yapılacak, doğumumu da doktor peşinde koşmadan, hangisi ucuz hangisi iyi diye düşünmeden yapacağım, bebek yardımı yapılacak, doğru düzgün ücretim kesilmeden doğum iznim olacak, çocuk büyüdüğünde kreş parası, okul parası, kitap parası vermeyeceğim üstelik mükemmel seviyede eğitim alacak bırak üç çocuğu 8 çocuk yaparım ben. Şimdi ilkine bile cesaret edemiyorken hem de...
Onlar neden yapmıyorlar ozaman acaba
ben buldumben bulamadım aradım.
Kim dedi ki bunlari
Kim dedi ki bunlari
ben demedim masumum ben:)Bilmem ben demiş olabilir miyim acaba? Yok yok ben demedim, sen de dememişsindir.
marilyn monroe sen mi dedin kız? O okypete senden de şüpheleniyorum haberin olsun. Kim dediyse çıksın ortaya...
yok ben şahsen agnostik ve ateistlere kılım. diğerlerine ben bakmıyorum.Bilmem ben demiş olabilir miyim acaba? Yok yok ben demedim, sen de dememişsindir.
marilyn monroe sen mi dedin kız? O okypete senden de şüpheleniyorum haberin olsun. Kim dediyse çıksın ortaya...
yok ben şahsen agnostik ve ateistlere kılım. diğerlerine ben bakmıyorum.
ben demedim masumum ben:)
he ya, Taksimde salladırıcaksın şunların 3 tanesini bak bi daaa yapıolar mı da didim hattaO zaman sen bunlar ateist bunlar terörist demiştin dimi?
he ya, Taksimde salladırıcaksın şunların 3 tanesini bak bi daaa yapıolar mı da didim hatta
içimizden biri. herkes olabilir. kimse bir yere gitmesin. kıpraşmayın:)Kim dedi o zaman? Herkes ben demedim diyor.
Suçlu kimse bulunacak...
aaaa o bir Türk hastalığı şekerim :)Ne hikmetse Dan kadınları korunduğu halde hamile kalmıyor demek ki
Makaraya devam dalga geciyorsun.Gercekten devam et boylee ...Heh tamam o zaman suçun bi kısmını sana yıkıyorum. O ermenilere, alevilere laf söyleyeni de bulayım da evlaefeye söyleyeyim rahatlasın kızcaaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?