• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DANİMARKA USULÜ “EN AZ ÜÇ ÇOCUK” PROJESİ

Diktatörü niye doğru yazdın?

Hamilelikten üniversite çağına kadar sosyal devlet olarak her türlü imkanı sağladıkları, başka konularda (kürtaj, kızlı erkekli meselesi vs) insanları boğmadıkları, insanların dinine ırkına laf söylemedikleri için muhtemelen dememişlerdir diye tahmin ediyorum.

Devlet bana çocuk yapmam için tatil fırsatı verecek, hamilelikte bütün kontrollerim özel hastane seviyesindeki hastanelerde ücretsiz yapılacak, doğumumu da doktor peşinde koşmadan, hangisi ucuz hangisi iyi diye düşünmeden yapacağım, bebek yardımı yapılacak, doğru düzgün ücretim kesilmeden doğum iznim olacak, çocuk büyüdüğünde kreş parası, okul parası, kitap parası vermeyeceğim üstelik mükemmel seviyede eğitim alacak bırak üç çocuğu 8 çocuk yaparım ben. Şimdi ilkine bile cesaret edemiyorken hem de...

Onlar neden yapmıyorlar ozaman acaba:KK64:

Devlet çocuklara bakıcı tutacaksa, eğitim masraflarını karşılayacaksa en az 5 çocuk doğururum.
Çocuk doğurmaya ne var. Hele sezeryanla süper ya. Ağrı sızı olmadan bebiş geliveriyor elime.
Doğum masraflarım da karşılansın. Hamilelik de güzel şey davul gibi şişmek dışında. Çocukları da severim.
Ama işte maddi olarak dövlet buba yardım etmeli :KK53:

Back
X