Damlaya damlaya göl, artıra artıra birikim olur:)

Merhaba, konuyu ilk açıldığında gördüm, şimdi ben de katılayım dedim.
Dün 20 TL harcamam oldu, birikimime 20 TL koydum. Kumbaramda ne kadar var bilmiyorum şu an, onu da saymam lazım. ^^ (Bu arada 20 yaşındayım, öğrenciyim. :-) memnun oldum hanımlar)
Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim hibi bir cümlede gelecek diye bekledim ama gelmedi :KK70:Şaka bir yana bende ögrenciyim cnm insallah güzel birikimlerin olur

İyi akşamlar hanımlar. heekes çalışıyor sanırım burda. Ben çalışmıyorum ama yinede biriktirmek istiyorum küçük küçük..çok savurganım. Çok harcıyorum bende. Daha önce yine üyeydim ve epey bişeyler birikmişti o ara. Sizleri okuyunca yeniden başlamaya karar verdim bende

İyi akşamlar hanımlar. heekes çalışıyor sanırım burda. Ben çalışmıyorum ama yinede biriktirmek istiyorum küçük küçük..çok savurganım. Çok harcıyorum bende. Daha önce yine üyeydim ve epey bişeyler birikmişti o ara. Sizleri okuyunca yeniden başlamaya karar verdim bende
Ben calismiyorum canim. Hosgeldin :)

Çok teşekkürler kızlar moral oldu sözleriniz. Beni onların mutluluğundan daha fazla mutlu edebilecek hiçbirşey yok dünyada, kendim hergün kavga gürültü olan huzurun asla bulunmadığı bir ortamda 2. Sınıftabir edebileceğim bir şekilde büyüdüm. Tek isteğim onların mutlu çocukluk anıları olsun, mutlu bir aileleri güzel tatil anıları olsun çünkü benim olmadı. Bugün itibariyle harcamam olmadı bakalım akşama kadar bişey çıkacak mı:)

Çok teşekkürler kızlar moral oldu sözleriniz. Beni onların mutluluğundan daha fazla mutlu edebilecek hiçbirşey yok dünyada, kendim hergün kavga gürültü olan huzurun asla bulunmadığı bir ortamda 2. Sınıftabir edebileceğim bir şekilde büyüdüm. Tek isteğim onların mutlu çocukluk anıları olsun, mutlu bir aileleri güzel tatil anıları olsun çünkü benim olmadı. Bugün itibariyle harcamam olmadı bakalım akşama kadar bişey çıkacak mı:)
fısırıkları ALLAH annesi babasına bağışlasın.allah huzur içinde pırıl pırıl evlat yeiştirmeyi nasip etsin.onlar öyle kıymetliki annesi

diyende sanki cok birikim yapıyor.
4 ay oldu işe gireli inanın 5 kuruş daha birikim için koymadım
neler yaparım diye hayal ettim ne oldu
ilk ay kredi kartımın 500 limiti hepsini kapattm o cıktı
ikinci ay kendime beş taş alyans yüzük aldım
üçüncü aybayram kızma eşime üst baş bayram alısverişine gitti
dördüncü ay ev tasıdım hemde gün paramda gitti:KK61::stop:(bu en masraflısıydı su an 2500 kenarda olcaktı ev tasımasaydım)
ne hayal ettim ne oldu valla nasıl olcak bilmiyorm.benim araba hayalimi bilmeyen yoktur ona ulaşmak için her yol mübah bana bişey yapmam lazım akıl verin kızlar.benim gelecegim parlak mı olur mu araba hayalim.bu gidiş iyi bir gidiş degil:mad::cry:

+6 tl kahvaltı aldım şuan pişmanım ama ne yapayım :KK43:

Bende bir ara aynı böyleydim. Gerekli olsa bile vicdan yapardım olmasaydı keşke diye. Ama çok kasınca soğuyosun birikimden. Hatta tek seferde tüm birikimleri hiç ediyosun. Yani bende öyle oldu.
Şimdi daha relaks takılıyorum. Mesela dün 5 lira attım geri kalanı japon pazarından mum,çiçek falan aldım. Olmasaydı olurdu ama oluncada çok güzel oldu yahu..bugünde 15 liram kalmış 10 unu attım köşeye. Böyle böyle birikicek yine..dün itibariyle başladım bende yeniden biriktirmeye.

Büyük şehirde yaşıyosak birde çocuğumuz varsa araba artık ihtiyaç oluyo. Benim eşim kendi işi,asla ikiletmez istediğimiz yere götürür getirir. Bu yaza kadar hiç araba düşünmemiştim ama artık istiyorum bende

fısırıkları ALLAH annesi babasına bağışlasın.allah huzur içinde pırıl pırıl evlat yeiştirmeyi nasip etsin.onlar öyle kıymetliki annesi
Amin canım inşallah Allahım esirgesin hepsini evladıyla sınanasın kimseyi

ALLAH kahve kokusu iyiliğini versin kız sen iyice pintileştin:kk77::KK48:
birazda yiyip içelim yahu hep birikim hep birikim:63:
İnsan birikime alışınca cimrileşir mi acaba bekleyip göreceğiz kızlar:)
diyende sanki cok birikim yapıyor.
4 ay oldu işe gireli inanın 5 kuruş daha birikim için koymadım
neler yaparım diye hayal ettim ne oldu
ilk ay kredi kartımın 500 limiti hepsini kapattm o cıktı
ikinci ay kendime beş taş alyans yüzük aldım
üçüncü aybayram kızma eşime üst baş bayram alısverişine gitti
dördüncü ay ev tasıdım hemde gün paramda gitti:KK61::stop:(bu en masraflısıydı su an 2500 kenarda olcaktı ev tasımasaydım)
ne hayal ettim ne oldu valla nasıl olcak bilmiyorm.benim araba hayalimi bilmeyen yoktur ona ulaşmak için her yol mübah bana bişey yapmam lazım akıl verin kızlar.benim gelecegim parlak mı olur mu araba hayalim.bu gidiş iyi bir gidiş degil:mad::cry:
olur canım neden olmasın senin masrafların olabilecek masraflar bundan sonrasında dikkar edersen arabanın olmaması için höbir sebep yok prenses rahatca gdip gelir okuluna inşallah:)

ALLAH kahve kokusu iyiliğini versin kız sen iyice pintileştin:kk77::KK48:
birazda yiyip içelim yahu hep birikim hep birikim:63:
ya pintileşmek değil aslında evde yapılmış poğaça vardı onu çantama atmadım çok aç değilim diye sonra pastanennin önünden geçerken o kokular beni cezbetti ondan kızdım yoksa yememek için değildi.

ya pintileşmek değil aslında evde yapılmış poğaça vardı onu çantama atmadım çok aç değilim diye sonra pastanennin önünden geçerken o kokular beni cezbetti ondan kızdım yoksa yememek için değildi.
yaa bende pastane pogacası fazla yiyemiyorm cok yumurta sürüyorlar üstüne kokuyor yahu.nadir böyle alırım:dondurma::kk77: iyi yerden.bizi eşimle tontişleştiren evimize yakın pide fırını oldu bir yağlı ekmek bir yumusak lavas pide atıyor sıcak sıcak .bir yiyeceksek 3 aldık yedik derken şiştik.şimdi fırın yok yakınımızda somun ekmek 2 yada 3 dilim belki yiyoruz iyi oldu zayıfladık.eve kıymalı istiyorz bazen ara sıra :stop::stop:

Amin canım inşallah Allahım esirgesin hepsini evladıyla sınanasın kimseyi

İnsan birikime alışınca cimrileşir mi acaba bekleyip göreceğiz kızlar:)
olur canım neden olmasın senin masrafların olabilecek masraflar bundan sonrasında dikkar edersen arabanın olmaması için höbir sebep yok prenses rahatca gdip gelir okuluna inşallah:)
tşk ler insalhh kıs gelmeden almamız lazım kasım gibi alma hedefim allahım sen yardım et

Büyük şehirde yaşıyosak birde çocuğumuz varsa araba artık ihtiyaç oluyo. Benim eşim kendi işi,asla ikiletmez istediğimiz yere götürür getirir. Bu yaza kadar hiç araba düşünmemiştim ama artık istiyorum bende
aynen öyle cocuk varsa cok zor oluyor.inan yolda giderken cocuklu birini göreyim yolumun üstünde alıp bırakacagm.öyle ağzım yandı

X