- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.424
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım araba kullanmak için eğer imkanın varsa bir süre özel hocayla çalışsan? özel hoca imkanın yoksa eşinle veya bir arkadaşınla? birebir ilgi, trafiğe sık çıkma sorunu çözer. ben araba almadan önce kimi bulursam hemen yanıma katıp trafiğe çıkardım. araba olup kullanamamak kötü yaGünaydın hanımlar ben dün 99 tl harcadım (100 olsaydı nasıl öderdim bilmiyorum ) yoğurt karpuz domates patlıcan patates fasulye sucuk fırın torbası ufaklığa kaçamak meyveli yoğurt 3 şampuan aldım şuan hazırdaki kurban parasından harcadım kurban parasına 250 tl borcum var. ama şükür hesaplarıma göre bu ay yerine koyacağım onları. Yiğenim bizde sucuğu onun için aldım biz normalde maraşta yaptırtıp getiriyorduk. o bitti çocukta evde ona aldım. Zaten ağzı var dili yok canının istediğini söylemez yavrum yengemle dayımın parası bitmesin diye anneme iyileşme hediyesi lokum aldık çok sever lokumu akşamda balkonda kahve içtik çok şükür işime geldim. evimizi temizledim makinaya çamaşır attım akşam huysuzdu bebeğim biraz onunla uğraştım. Hafta sonum normal geçti yani anlayacağınız birde şu korkumu yenseydim araç kullansaydım daha rahat edicektim offf ben ne kadar aptalım bi araba kullanmayı beceremedim su doldurulcak ona buna ağız açmaktan bıktım çocuk hasta oldu gecenin bir yarısı arkadaşımı çağırdım getir götür bizi die off
anladım endişeni. allah gönlüne göre versin canımaslında kaza yapmadan önce trafiğe çok sık çıkıyordum ama 1 kaza yaptım sonra oo küçücük minnak arabamızı sattık sıfır araba aldık sıfırada binmeye cesaret edemiyorum. araç pahalı ev yatırımı bizim için o. Seneye kğçğk bir araba alıp tekrar sürmeye başlayacağım yani planım o yönde
Anneme kışlık hazırlıklara başlayalım dedim. Ağustos sonu gibi başlarız dedi. Zaten pazara çıkıncada şuan başlanmayacağını anladım. Fiyatlar burdada el yakıyorİyi bir haberimde var bahçemdeki salatalık ve biberlerim olmuş onları yemeğe başladık çok şükür salata maltemesi bir domates alıyorum haftaya onuda almam kızarır inşallah domateslerim kışlık fasulyemide bahçemden buzluğa atacağım inşallah onun olmasını bekliyorum ben daha kızlık hazırlığa başlamadım burda daha yerliler çıkmadı o yüzden herşey el yakıyor 2,75 domates mi olur ya :O
bende ağustos sonunda başlarım ancakAnneme kışlık hazırlıklara başlayalım dedim. Ağustos sonu gibi başlarız dedi. Zaten pazara çıkıncada şuan başlanmayacağını anladım. Fiyatlar burdada el yakıyor
günaydın herkeseGünaydın hanımlar ben dün 99 tl harcadım (100 olsaydı nasıl öderdim bilmiyorum ) yoğurt karpuz domates patlıcan patates fasulye sucuk fırın torbası ufaklığa kaçamak meyveli yoğurt 3 şampuan aldım şuan hazırdaki kurban parasından harcadım kurban parasına 250 tl borcum var. ama şükür hesaplarıma göre bu ay yerine koyacağım onları. Yiğenim bizde sucuğu onun için aldım biz normalde maraşta yaptırtıp getiriyorduk. o bitti çocukta evde ona aldım. Zaten ağzı var dili yok canının istediğini söylemez yavrum yengemle dayımın parası bitmesin diye anneme iyileşme hediyesi lokum aldık çok sever lokumu akşamda balkonda kahve içtik çok şükür işime geldim. evimizi temizledim makinaya çamaşır attım akşam huysuzdu bebeğim biraz onunla uğraştım. Hafta sonum normal geçti yani anlayacağınız birde şu korkumu yenseydim araç kullansaydım daha rahat edicektim offf ben ne kadar aptalım bi araba kullanmayı beceremedim su doldurulcak ona buna ağız açmaktan bıktım çocuk hasta oldu gecenin bir yarısı arkadaşımı çağırdım getir götür bizi die off
heryerde aynı galiba fiyatlar bzim buradada yüksek yerli domates 4.90 tl salatalık 3.00 tl.su an bende pek bişey yapmıyorum eylül basında başlarım.Anneme kışlık hazırlıklara başlayalım dedim. Ağustos sonu gibi başlarız dedi. Zaten pazara çıkıncada şuan başlanmayacağını anladım. Fiyatlar burdada el yakıyor
bende evi dün pırıl pırıl yaptım birtek nevresimim kaldı onuda bu akşam yastıkların içini falan dökücem o yüzden dün yapamadım. Benim yiğenimde sever ama söylemez kıyamıyorum aklıma ne gelirse almak istiyorum. Valla ben çok şükür evlendiğimden beri borç ödediğim için herşeyin değerini fazlasıyla biliyorum. inşallah evladımda bilir. Set üstü falan bim a101 e geliyor çok acil değilse biraz indirimleri takip et gülüm.günaydın herkese
benimde haftasonum evde geçti zaten istesemde cıkamam para yoktu.evde kalıp temizlik yapmam gerekti.evi prıl pırıl temizledim.sil süpür tozları al balkonları yıka.banyoları cifle tuvalet cifle.iki posta camasır yıkadım.tertemiz ettim evi.nevresimleri degistir.cocugu parka götürdük birazda aksam üstü.eve gel banyo yap yat.ve burdayım
iştehafta sonu özeti.kahve kokusu dün bizde son paramla kızıma sucuk aldık kahvaltıda pişirdim.çocuklar cok seviyor niyeyse sucuğu.bugün sıfır param var.bzoukluk var cüzdanda eşim maas alıcak bugun.bende ayın 4 de alıcam.ama bu ay masraflar var.set üstü ocak acil almam lazım.tezgahımı söylemiştim ya kestirmedi tertemiz düz üstüne koyayım diye.uygun bişey alacagım ama gene masraf işte.su an küçük tüp kullanıyorm.dogalgaz hortumu bosta ocak bekliyoraraba konusuna deginmişsin ben arabamız varken o dönem borcu falan bilmiyordm.rahat rahat geçiniyorz yaa deli gibi sürüyordum.şimdi ben kendim alırsam maddi zorlugu gördüm yaaa ödüm patlıyor bayadırda sürmedim 23 3 yıldır yok arabamız kokuyorum süremem gibi geliyor.arabaya bişey olursa diye inanırmısınhem masraf cıkar hem alırken ne zorluklar cektiğim için.çok kıymetlı nasıl sürerim bilmiyorm.
bende abartıyorum o yüzden nakit yaşamaya çalışıyorum ve nakit yaşarken daha mutluyum neden bilmiyorum sonuçta borç hanemden bir kalem eksildiği için olabilirKredi kartı konusunda bilinçli harcama yapıldığında belli limitler içinde tutulursa zararsız olduğunu düşünüyorum ancak ben abartabildiğim için kullanmamayı tercih ediyorum çünkü kartla alırken gereksiz çok fazla şey alıyorum nakit alırken 2 defa düşünüyorum:)
Dediğin gibi demekki her yerde yüksek, zaten havalarda çok sıcak olduğu icin ozellikle konservelere eylülde başlamak en mantıklısıheryerde aynı galiba fiyatlar bzim buradada yüksek yerli domates 4.90 tl salatalık 3.00 tl.su an bende pek bişey yapmıyorum eylül basında başlarım.