Selamlar.
Ben de katilabilir miyim araniza? Oncelikle hepinizin birikimleri bol ve bereketli olsun insallah.
Yeni evliyim daha 1 senemiz dolmadi.
Bizin evliligimiz cok ani oldu. Hoc beklemiyorduk.l bir anda gelisti her sey.
Su an borc icindeyiz
Esim araba icin kredi cekmisti ortada evlilik gibi bir olay yokken. Hemen hemen 2 yillik onun borcu var. Aylik 1100 ona gidiyor. Askeri personel oldugu icin tayinimiz cikti tasindik sonra tasindigimiz evden memnun olmadik ve 15 gun icinde tekrar tasindik ve 1 yilda 3 ev degistirdik boylece.. Tasinma masraflari da sirtimiza bindi.
Hangi ay hah tamam bu sefer biraz rahatliyoruz dediysek ekstra bir sey cikti. Mesela evimizin penceresinin onundeki agirlik esimin dikkatsizligi sebebiyle asagiya uctu ve bir arabaya zarar verdik istemeden. Nerde bu kadar da olmaz artik dedigimiz varsa basimiza o geldi.
Son olarak olmazsa olmazimiz tabi ki kredi karti borcumuz var.
Maas hesabindaki eksi bakiyeye de girmis durumdayiz. Hali en vahim olan benim sanirim burda..
Ben calismiyorum. Olaylardan dolayi su an ailemin yanindayim. Yarin esim de gelecek insallah. Acil ameliyat oldu raporlu 5 6 gundur kendi ailesiyle baska bir sehirde. Neyse iste kendi sehrimize gidince bir duzen kurup ise baslamayi dusunuyorum bulabilirsem eger. Ha tabi evi de yeni tasidigimiz icin ortalik berbat halde. Olaylar cikinca apar topar ailemin yanina gelmek durumunda kaldim ev de oylece duruyor orda
Biz cok savurganiz. Hesabimiz yok malesef ikimizin de. Bu forumda bu basliklari gorunce hemen takibe aldim ve kendimizi duzeltelim baslikli bi nutuk cektim esime. Artik luzumsuz harcamalari kisip su borclari kapatmak icin ugrasmak istiyorum.
Biraz destan oldu ama sizleri ve birikimlerinizi gorunce cok gaza geldim. Cok hevesliyim su an