- 13 Haziran 2013
- 551
- 250
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dokusu olmayanlara yuvarlak yapılıyor diye biliyorum ben, aksi halde üst kısımda dolgunluk olmuyor.
Dr.a sorfum ust kismi bos olmazmi diye yok dedi hem damla hem highmış nasil oluyor bilmiyorum.haldun bey pek yuvarlak tercih etmiyor sanirim dogal olmuyor die
Anladim canim dogrudur.Yuvarlak daha dolgun duruyodur.bakalim nasil olacak damla yaptirdigima deger umarim.Tedirginim biraz arastiriyorum.2 ayim var nasil sabredecegim bilmiyorum.damla yaptiran arkadaslarin beni bilgilendirmesini rica ediyorumTabi ki doktorun en iyisini bilir, belki dokun yok ama göğüs yapın damlaya uygundur. Benim de hiç yoktu yuvarlak takıldı, yerine oturan memem çok da doğal duruyor aynı gerçek meme gibi..
bence yuvarlak tercıh et. ınsan memesı zaten yuvarlaktır ama ayakta durdugunda damla gıbı duruyo. cogu cerrahta yuvarlak kulanıyo. ben doktoruma sordum damla mı yuvarlak mı kullanıyosunuz dıye benm doktorum yuvarlakan yanaydı ve benımde meme dokum sıfırdı. bıldıgın dumduz.Anladim canim dogrudur.Yuvarlak daha dolgun duruyodur.bakalim nasil olacak damla yaptirdigima deger umarim.Tedirginim biraz arastiriyorum.2 ayim var nasil sabredecegim bilmiyorum.damla yaptiran arkadaslarin beni bilgilendirmesini rica ediyorum
Canim valla yazini cok begendim..cok güzel detayli anlatmissin. buarada seni resimler görünmüyor profilinde.neden acaba?bence yuvarlak tercıh et. ınsan memesı zaten yuvarlaktır ama ayakta durdugunda damla gıbı duruyo. cogu cerrahta yuvarlak kulanıyo. ben doktoruma sordum damla mı yuvarlak mı kullanıyosunuz dıye benm doktorum yuvarlakan yanaydı ve benımde meme dokum sıfırdı. bıldıgın dumduz.
ben senı eklıyorum ve forumda 25 mesaj yazdıgında resımlerı gorebılıyosun. fıkır edınırsın. benımkı 375 cc hıgh profıl yuvarlak puturlu yuzey.
mesela hıgh profıl memeyı en fazla ılerı goturen protez.
yaklasık olarak low profıl 3cm, moderate 5 cm ve hıgh profılde 7cm ılerı dogru goturuyo memeyı.
puturlu yuzeyde kapsul olusma rıskı daha az düz yuzeye gore.
damla protezı su damlası gıbı dusun o sekılde yogunluk alt kısımda, yuvarlakta ıse yogunluk her yerde.
bunun yanında kesı yerı var kesı yerındede benım cerrahım meme altını tercıh ettı. koltukaltı dokulara fazla zarar verır ıyılesme suren uzar dedı. meme ucuda pek bekarlara tercıh etmıyolar. daha cok emzırmıs cocuk dusunmeyenlerde kullanıyolar.
bunların ısında sormak ıstedıgın olursa yazarsın yıne
Canim bende haldun beye oldum ameliyatimi 260cc yuksek profil takildi bana sahsen ben cok memnunum damla cok dogal duruyor disardan kesinlikle kimse anlamiyor. Ust kisimlarimda baya doldun oyle bos kalma gibi bi durum yok kesinlikle tavsiye ederim ama son karar senin tabikide:))Kizlar en sonunda gün aldım hacettepede haldun beye ameliyat oluyorum.340 cc damla protez takacakmis.bende hic doku yok.yuvarlak isteyecektim ama direkt damla dedi.dokum olmamasindan dolayi sanirim.damla yaptiranlar memnun mu lutfen yardimci olun pisman olan var mi
Canim bende haldun beye oldum ameliyatimi 260cc yuksek profil takildi bana sahsen ben cok memnunum damla cok dogal duruyor disardan kesinlikle kimse anlamiyor. Ust kisimlarimda baya doldun oyle bos kalma gibi bi durum yok kesinlikle tavsiye ederim ama son karar senin tabikide:))
Hic endişe etme bence,sonuctan mutlaka memnun kalırsın benim de damla protez ve cok memnunum,yuvarlak protezi hic düsünmedik bile Haldun Beyle..Dekolteyi de merak etme gayet güzel durucakKizlar en sonunda gün aldım hacettepede haldun beye ameliyat oluyorum.340 cc damla protez takacakmis.bende hic doku yok.yuvarlak isteyecektim ama direkt damla dedi.dokum olmamasindan dolayi sanirim.damla yaptiranlar memnun mu lutfen yardimci olun pisman olan var mi
canım çok saol bilgilendirme için dediklerini göz önünde bulundurcam.yalnız haldun bey kendinden o kadar emin ve kararlı konuştuki ben yuvarlak protez dediğimde bende çok yapay top gibi duracağını söyledi.biz dolgunluk ve doğallık arıyoruz dedi.eşim de bende ikna olduk.göğsün üst kısmının da boş değil dolgun olacağını söyledi.damla silikonun da high profili varmış sanırım.çünkü high olacak dedi.bence yuvarlak tercıh et. ınsan memesı zaten yuvarlaktır ama ayakta durdugunda damla gıbı duruyo. cogu cerrahta yuvarlak kulanıyo. ben doktoruma sordum damla mı yuvarlak mı kullanıyosunuz dıye benm doktorum yuvarlakan yanaydı ve benımde meme dokum sıfırdı. bıldıgın dumduz.
ben senı eklıyorum ve forumda 25 mesaj yazdıgında resımlerı gorebılıyosun. fıkır edınırsın. benımkı 375 cc hıgh profıl yuvarlak puturlu yuzey.
mesela hıgh profıl memeyı en fazla ılerı goturen protez.
yaklasık olarak low profıl 3cm, moderate 5 cm ve hıgh profılde 7cm ılerı dogru goturuyo memeyı.
puturlu yuzeyde kapsul olusma rıskı daha az düz yuzeye gore.
damla protezı su damlası gıbı dusun o sekılde yogunluk alt kısımda, yuvarlakta ıse yogunluk her yerde.
bunun yanında kesı yerı var kesı yerındede benım cerrahım meme altını tercıh ettı. koltukaltı dokulara fazla zarar verır ıyılesme suren uzar dedı. meme ucuda pek bekarlara tercıh etmıyolar. daha cok emzırmıs cocuk dusunmeyenlerde kullanıyolar.
bunların ısında sormak ıstedıgın olursa yazarsın yıne
iyi bari sevindim canım dolgun durmasına.sende doku varmıydı peki? bende gercekten hiç yok sadece göğüs başları var desem yeridir.boyum 1.61 kilom 53.bana 340 takılcakmış sence yeterli olur mu?Canim bende haldun beye oldum ameliyatimi 260cc yuksek profil takildi bana sahsen ben cok memnunum damla cok dogal duruyor disardan kesinlikle kimse anlamiyor. Ust kisimlarimda baya doldun oyle bos kalma gibi bi durum yok kesinlikle tavsiye ederim ama son karar senin tabikide:))
Canim bende haldun beye oldum ameliyatimi 260cc yuksek profil takildi bana sahsen ben cok memnunum damla cok dogal duruyor disardan kesinlikle kimse anlamiyor. Ust kisimlarimda baya doldun oyle bos kalma gibi bi durum yok kesinlikle tavsiye ederim ama son karar senin tabikide:))
Cok az vardı doku ama kucuktu baya..340 iyiymiş benim boyum 1.77 kilom 57 390 yapıldı cok memnunum,senin ölçülerin içinde 340 çok iyi benceiyi bari sevindim canım dolgun durmasına.sende doku varmıydı peki? bende gercekten hiç yok sadece göğüs başları var desem yeridir.boyum 1.61 kilom 53.bana 340 takılcakmış sence yeterli olur mu?
iyi bari canım içimi rahatlattın.sende doku vardı sanırım 260 cc yaptığına göre.bende hiç yok gerçekten sadece göğüs uclarım var desem yeridir.340 cc sence yeterlimi canım göğsü olmaya birine? boyum 1.61 kilom 52Canim bende haldun beye oldum ameliyatimi 260cc yuksek profil takildi bana sahsen ben cok memnunum damla cok dogal duruyor disardan kesinlikle kimse anlamiyor. Ust kisimlarimda baya doldun oyle bos kalma gibi bi durum yok kesinlikle tavsiye ederim ama son karar senin tabikide:))
390 mi vayy supermisDokunda varsa dolgun olmustur baya seninki umarim benimkide iyi olur canim.Cok az vardı doku ama kucuktu baya..340 iyiymiş benim boyum 1.77 kilom 57 390 yapıldı cok memnunum,senin ölçülerin içinde 340 çok iyi bence