Damla protez yaptiran var mi?

elmasekeri3535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2013
706
13
48
İzmir
Kizlar nette hep yuvarlak goruyorum yaptiran herkes yuvarlak takildi diyor. Aranizda damla yaptiran var mi? Ozellikle albumu olan varsa cok sevinicem. En kotu buraya netten bulan varsa damla protezin oncesi sonrasi diye koyar misiniz? Yardim edin lutfen

bende hep dmla görüyorum avolond. angela. arkadaşalrımda canım onlar damla bakabilirsin

slm ben damla yaptırdım sonucuda gerçekten mükemmel oldu. neredeyse hiç göğsüm yoktu. Sanırım kimse buraya göğüslerinin resmini koymaz ama ben ameliyattan önce doktorumun daha önce yaptıklarını gördüm ve öyle karar verdim . Sizde ancak bu yolla öncesi ve sonrasını görebilirsiniz

aslında çoğu kişi buraya fotoğraflarını koyuyor. kendi albümüne koyuyor tabi ki sadece arkadaşları görebiliyor. sizde koyarsanız memnun oluruz

benimde damla kas zari orta profil 300 cc ve gercekten tam istedigim gibi buraya eklemeyi bilmiyorum yapabilirsem oncesi ve sonrasini koyayim bir bak
minnos26 yada mail attim oda gormek istedi tabi 19 gun oldu gercek halleri degil ama yinede fikir verir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…