Damla Protez mi Yuvarlak Protez mi?

Ben de kesinlikle yuvarlak öneririm. En fazla 6 ay - 1 sene arası yapay bir görüntü oluyor. Benim 4 sene olucak yaptıralı, damla gibi oldu zaten. Hem kilo alımı hem yer çekiminin etkisiyle o top görüntü gidiyor.

çok haklısınız. sırf bu his konusu beni çok düşündürüyor gelecek mi tamamen eskisi gibi hissedebilecek miyim diye :KK43:
Üzgünüm ama o his geri gelmiyor. %3 falan geri gelirse gelir. Kaç yıl oldu hala ilk yapıldığındaki gibi hissiz. İki mememde %75 his kaybı var ve hala beni çok rahatsız ediyor.

Üzgünüm ama o his geri gelmiyor. %3 falan geri gelirse gelir. Kaç yıl oldu hala ilk yapıldığındaki gibi hissiz. İki mememde %75 his kaybı var ve hala beni çok rahatsız ediyor.
hadi yaa. çok üzüldüm, göğüs ucu kesisi miydi sizin? ve kas altı mıydı kas üstü mü? ve hissizlik derken nasıl uyuşukluk gibi mi

Kesinlikle yuvarlak damlanın dönme riski var. Motivanın ergonomixi var o aslında ikisine de hitap ediyor ayaktayken damla yatarken yuvarlak gibi. Ona da bakabilirsiniz. Ben de dün ameliyat oldum.
Merhabalar çok geçmiş olsun, şuanda nasılsınız? Siz hangisinden takdirdiniz? Benim doktorum kas üstü ergonomix i önerdi bana, damla nin dönme ihtimali var dedikten sonra ben, suan hala kararsizim🤷🏽‍♀️

Merhabalar çok geçmiş olsun, şuanda nasılsınız? Siz hangisinden takdirdiniz? Benim doktorum kas üstü ergonomix i önerdi bana, damla nin dönme ihtimali var dedikten sonra ben, suan hala kararsizim🤷🏽‍♀️
Merhaba 2 ay oldu hala erken dönemdeyim benimki kas altı dual plan oldu ondan dolayı bi konu var şuan kafamı karıştıran, ağır kaldırma kavanoz kapağı açma gibi durumlarda yani göğüs kası çalıştıran hallerde protezin oynadığını hissediyorum. Yani normalde göğüs kasımı oynatamazdım şuan oynatabiliyorum bu beni rahatsız ediyor biraz. Hani göğüs kaslarını oynatan erkekler olurya o tarz bi oynama.
İkinci olarak izler benim derimden dolayı hala kızarık ama zaman lazım onun için. Meme altı kesisi benim.
Yumuşaklık da hala tam istediğim gibi değil özellikle yatarken dik ve sert duruyolar. Zamanla nasıl olur bu kas altı ile alakalı olduğu için hep böyle mi kalır bilmiyorum.

Merhaba 2 ay oldu hala erken dönemdeyim benimki kas altı dual plan oldu ondan dolayı bi konu var şuan kafamı karıştıran, ağır kaldırma kavanoz kapağı açma gibi durumlarda yani göğüs kası çalıştıran hallerde protezin oynadığını hissediyorum. Yani normalde göğüs kasımı oynatamazdım şuan oynatabiliyorum bu beni rahatsız ediyor biraz. Hani göğüs kaslarını oynatan erkekler olurya o tarz bi oynama.
İkinci olarak izler benim derimden dolayı hala kızarık ama zaman lazım onun için. Meme altı kesisi benim.
Yumuşaklık da hala tam istediğim gibi değil özellikle yatarken dik ve sert duruyolar. Zamanla nasıl olur bu kas altı ile alakalı olduğu için hep böyle mi kalır bilmiyorum.
Anladim verdiğiniz bilgilerden dolayi cok teşekkür ederim. İzler icin zamanla evet geçer diyorlar ama tamamen degil dedi mesela benim doktorum, meme altinda kalicagi için kesi cok öyle görünmez göze batmaz dedi . Umarim memnun kaliriz.

Kesinlikle yuvarlak damlanın dönme riski var. Motivanın ergonomixi var o aslında ikisine de hitap ediyor ayaktayken damla yatarken yuvarlak gibi. Ona da bakabilirsiniz. Ben de dün ameliyat oldum.
Merhabalar, ergonomixi benim görüştüğüm doktorum da bana önerdi. Gecmis olsun siz hangisinden yaptırdınız?

Kesinlikle yuvarlak öneririm. Benim meme dokum sıfırdı 300 cc mentor yuvarlak takıldı ve dual plan takıldı. Asla ama asla silikonun kenarları belli olmuyor aksine çok doğal duruyor. Ameliyattan önce görüştüğüm bir doktor damla taktıranların ilerde pişman olduğunu söylemişti. Ayrıca damla protezin içerde dönme riski de var. Yuvarlak protezin bir çok farklı modeli var. Siz istediğiniz şekli doktorunuza iletirseniz kendisi size yardımcı olur tabi işinin ehli bir doktor olmalı
Hangi doktora yaptırdınız acaba?

Kızlar, ben de kol germe ve meme dikleştirme protezli ameliyatı oldum, konu açtım, yuvarlak kondu , resim paylaşımı yaptım

Merhaba, bence normal, benim ameliyat öncesi de meme kasım kavanoz açarken falan senin gibi oynuyordu, bugün 7.günüm, hala aynı şekilde oynuyor. Normal bir durum. Bence Dr, oradaki gevsek kasları da yerine koymuş, bu yüzden olabilir. Çünkü vücudun normal çalışması öyle. Ben de de ameliyat öncesi hissiyat azdı, şimdi daha hisli oldum, daha fazla hissediyorum. Düşündüm bu durumu, Dr'um, mikro cerrahi eğitimi de aldığı için, bence çalışmayan yerleri de düzeltti, bu yüzden duygularım geri geldi. Ameliyat sadece kesmek biçmek değil, tamir de etmek. Umarım her şey gönlünce olur
ben de kol germe ve meme dikleştirme protezli ameliyatı oldum, konu açtım, yuvarlak kondu , resim paylaşımı yaptım

Eklentiler

• PhotoGrid_1617343740179.jpg
    PhotoGrid_1617343740179.jpg
    546,5 KB · Görüntüleme: 244
X