• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*DaMla* nın Nişandaki Studyo çekimleri

masllah cok güzelsin cok güzel olmussun..mutluluklar diliyorum

Çok beğendim resimleri.
Kravatı çektiğiniz resim, çok şeker.
Birbirinize çooook yakışmışsınız, maşallah.:nazar:
Allah tamamına erdirsin.
Mutluluklar.

çok güzel harika resimler RABBİM mutluluğunuzu daim etsin fotoğraflardaki gibi yüzünüzden gülücükleriniz hiç eksilmesin minik minik yavrularınız olsun inş

ikinizde çok yakışmışsınız maşallahh ama fotoğrafların netliğide çekimide bi harika olmuş :) Allah bir yastıkta kocatsıınn :nazar: :nazar: :nazar:

Bayıldım resimlerinize çok güzel çıkmışsınız çok yakışıyorsunuz allah bir yastıkta kocatsın mutluluklar:)

ayyyy masallah cok güzel resimler birbirinize cok yakismissiniz... allah yüzünüzden gülücükleri hic eksik etmesin. elbisen gercekten cok hos bayildim. sizi tanimiyorum ama resimlerinize bakik yorum birakmak istedim :)

ayy masallahh damlacigim yaaa Allahim ayirmasin sizi tamamina erdirsin insallah... bi cift bu kadarmi yakisirdi yaniii bayildimmm bayildimmm :nazar:

canım öncelikle mutluluklar dilerim,Allah ayırmasın sizi nazardan korusun:nazar::nazar:

İişte böyle yaratıcı pozlara bayılıyorum,fotoğrafçınız iyi iş çıkarmış...gerçekten harika olmuş resimler....bizimkiler çok klasik oldu,güzel oldu ama farklı değildi....birazda aceleye geldi...son anda gidip çektirdik stüdyoda...inşallah düğün resimlerimizde farklı pozlar olacak.....gerçi ondada kışa kalma ihtimalimiz var kasım gibi...o zaman böyle dışarda doğal foto nası çektircez bilmiyorum amaboshayallersmile

hepsi çok hoş ama şu kravatından çektiğin foto çok tatlı :1:ii yapıosun koşsunlar peşimizde neyse şaka tabi mutluluklar

herşey güzel yakışmışsınız resimlerde iyi de ben fotolara bakarken "beli kopacakmış nerdeyse inceliğe bak maşallah" diyerek baktım şahsen:1:

Back