• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*DaMla* nın Nişandaki Studyo çekimleri

Masallah sana:nazar:

Maharet sende mi yoksa fotografcida mi?Kiyafetin,sacin,ayakkabilarin hepsi cok hos olmus.

Bir omur yuzunden glucukler,kalbinden sevgi eksik olmasin:asigim:

kızlar hepinize AYRI AYRI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM gerçekten çok içten ve samimisiniz bütün iyi dilekleriniz sizinlede olsun düğünümde İNŞALLAH 12 eylülde olucak o zamanda düğün fotograflarımı koyarım inşallah :asigim:

bebeğim ya bayıldım resmen yaa ne kadar güzelsiniiiizzz

ben de gösterecem alime bu pozları

özellikle diz çöktüğü pozu:)))))))))

Çok güzel olmuşsunuz.Melek gibi maşallah ya.Bide acayip iyi bi ışığınız var.İçim açıldı valla.Siz çok mutlu olacaksınız gibi geldi inanki.İçime doğdu sabah sabah .İnan içten yazıyorum.Allah mesut etsin tekrar.:Saruboceq:

hatırlamam mı hiç :roflol: çok sağol canım ya teşekkür ederim, şafağın kaç bakem

hatırlanılmıcak gibi değildiki yani:))rica ederim tatlım o kadar güzel yakışmmışsınızıki mutluluğunuz dışınıza yüzünüze vurmuş tatlım

şafak:117 tatlımturkbayragi

çok şükür 100 lerde bitiyor artıkaklinialirimsmile

Çok güzel olmuşsunuz.Melek gibi maşallah ya.Bide acayip iyi bi ışığınız var.İçim açıldı valla.Siz çok mutlu olacaksınız gibi geldi inanki.İçime doğdu sabah sabah .İnan içten yazıyorum.Allah mesut etsin tekrar.:Saruboceq:

oyy canım ya çok teşekkür ederim İNŞALLAH dediğin gibi olur ya, gerçi düğün üstü kötü şeyler oluyo ama İNŞALLAH herşey yoluna girer :Saruboceq: güzel dileklerin için çok sağol opuyorumnanaktan

hatırlanılmıcak gibi değildiki yani:))rica ederim tatlım o kadar güzel yakışmmışsınızıki mutluluğunuz dışınıza yüzünüze vurmuş tatlım

şafak:117 tatlımturkbayragi

çok şükür 100 lerde bitiyor artıkaklinialirimsmile

şükür canım gerçekten çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için hadi bitti sayılır canım plakalara gelince rahatlarsın ama şimdiden söliyim 60'lar ve 20'ler hiç geçmek bilmiyo, ama İNŞALLAH size su gibi akıp geçer :Saruboceq:turkbayragi

canımm cok gusel olmusunuzz bırbırınızede cok yakısmısınızz rabbım devamını getırsınnn bıe pozlarınıza bayıldımmm cok gusell:)

BAYILDIMMMMMMMMMMMMM :nazar:
KIYAFETİN GÜZELLİĞİN ZERAFETİN AYAKKABILARIN SAÇLARIN
ENİŞTEYLE UYUMUNUZ
HERŞEY MÜKEMMEL
HELE POZLAR....
NE KADAR ÇOK POZUNUZ VAR MAŞALLAH
HEPSİDE BİRBİRİNDEN GÜZEL
AY ÇOK GÜZEL VALLA MAŞALLAHH MAŞALLAH MAŞALLAH :)))

Durust olmak gerekirse normalde studyo cekimlerini hic sevmem ama sizinkilere bayildim, ikinizde cok dogal cok hos cikmissiniz, mutlulugunuz daim olsun, tebrikler.alkisalkisalkis

şükür canım gerçekten çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için hadi bitti sayılır canım plakalara gelince rahatlarsın ama şimdiden söliyim 60'lar ve 20'ler hiç geçmek bilmiyo, ama İNŞALLAH size su gibi akıp geçer :Saruboceq:turkbayragi

inşallah canım ama 150 den sonra geçmek bilmiyo diylardı ben hiç anlamadım valla
palakalara geçmeyi iple çekiyorum zaten ee tabi son 2 ayın kalıyo özlem hasret çekilmez oluyor haliyle
ama bu kadarını bitirmişiz onuda takmam artık yani napalım sonunda kavuşmek var ben herşeye hazırım tatlım

artık düğün fotolarınızı bekliyorum sabırsızlıklı kimbilir nasılda heyecanlısındır canım benim
opuyorumnanaktan

BAYILDIMMMMMMMMMMMMM :nazar:
KIYAFETİN GÜZELLİĞİN ZERAFETİN AYAKKABILARIN SAÇLARIN
ENİŞTEYLE UYUMUNUZ
HERŞEY MÜKEMMEL
HELE POZLAR....
NE KADAR ÇOK POZUNUZ VAR MAŞALLAH
HEPSİDE BİRBİRİNDEN GÜZEL
AY ÇOK GÜZEL VALLA MAŞALLAHH MAŞALLAH MAŞALLAH :)))

canım 60 tane çekildik bunları aralarından seçtik ama başka güzellerde vardı biz bunları aldık :D çok teşekkür ederim güzel yorumların için canım :icecream:

sız cok yakısmıssınzı
senın kıyafetın makyajın sacın super
pozlarda cok hos maşallhhh

Durust olmak gerekirse normalde studyo cekimlerini hic sevmem ama sizinkilere bayildim, ikinizde cok dogal cok hos cikmissiniz, mutlulugunuz daim olsun, tebrikler.alkisalkisalkis

maşallah hepsi pek güzeller Allahım bi yastıkta mutlu mesut kocatsın...

kız çok teşekkürler evet bende normalde studyo çekimlerini sevmem ama fotocuya gittik resimlerine baktım beğendim hemen randevu aldık acele oldu, sonra gittik çektirdik nişan günü ama çok zevkliydi çekimler, müzik eşliğinde poz verdük alkisalkisalkis

inşallah canım ama 150 den sonra geçmek bilmiyo diylardı ben hiç anlamadım valla
palakalara geçmeyi iple çekiyorum zaten ee tabi son 2 ayın kalıyo özlem hasret çekilmez oluyor haliyle
ama bu kadarını bitirmişiz onuda takmam artık yani napalım sonunda kavuşmek var ben herşeye hazırım tatlım

artık düğün fotolarınızı bekliyorum sabırsızlıklı kimbilir nasılda heyecanlısındır canım benim
opuyorumnanaktan

ayy evet çok heycan var 2 buçuk ayım kaldı benimde kaydirigubbakcemile2

Back