• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

*DaMla* nın Nişandaki Studyo çekimleri

Damla çok beğendim çok yakışmışssınız uyumunuz süper ve yüzün çok hoşuma gitti tatlım.. resimler herbiri birbirinden güzel ama enişte beyin kravatını tuttuğun an çok şeker :) birde ilk resim eklediğin fotolardan 4. sıradaki çok çok hoşuma gitti TATLIM... inşallah gelinlikli fotolarınıda görmek nasip olurr eminim o fotolarda nişan fotolların kadar güzel özel ve değişik olucaktırrr.. MUTLULUKLAR..

teşekkür ederim canım o senin güzelliğin :kedi: o kravatı gerçekten çekerken fotocu amcada o zaman çekti :roflol: bu nasıl bi cümle oldu yaw :roflol: gelinlikli fotolarada az kaldı ama onu dış çekim yaptırıcaz kısmetse bakalım hayırlısı olsun, güzel cümlelerin için çok teşekkür ederim tatlım benim olumunekankayizsmile

fotolar ayrı bi güsel ikinizin güselliği ayrı bi güsel herşey çok hoş olmuş pozlarda bi harika yani.. darısı süğün fotolarına inşallah

azıcık kalmış kız valla bir yıl geçmiş bile ,sonra aynı ev zemuszemus

gulbeyaz canım teşekkür ederim amin canım düğün fotoları için bende sabırsızlanıyorum delikafadulden

canım maşallah birbirinize çooook yakışıyosunuz:nazar::nazar::nazar:
çok güzel olmuşsun Allah tamamına erdirsinopuyorumnanaktan

:nazar::nazar: :nazar: aslında 41 tane koyacaktım da hihoyyyt çok uzun olacak sempatiksalakcinni 41 kere maşallahhhh allah nazarlardan korusunnn
çoooooooook mutlu ol... Çok yakışmışsınız ve nişanlığını çok beğendim kaydirigubbakcemile2

Çook yakışmışsınız birbirinize
Allah tamamına erdirsin Damla a.s.

:nazar::nazar: :nazar: aslında 41 tane koyacaktım da hihoyyyt çok uzun olacak sempatiksalakcinni 41 kere maşallahhhh allah nazarlardan korusunnn
çoooooooook mutlu ol... Çok yakışmışsınız ve nişanlığını çok beğendim kaydirigubbakcemile2

çok sağolun canlarım teşekkür ederim çok tatlısınız yaa çok seviyom ben bu kk'yı sengözlerimebaksanabolumunekankayizsmile

canım maşallah ya RABBİM nazarlardan korusun tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla.çokk güzelsin maşallah.nişanlığında çok hoş çokta yakışmış .nişanlınlada çok yakışmışsınız .bir ömür boyu sağlık,mutluluk diliyorum canım..herşey gönlünüzce olsun ...

Süpeeeeeeeeeeeeer. Bayıldım bu fotoğraflara ayy Allah nazardan esirgesinnn (: MaşAllahh maşAllah, Rabbim ağzınızın tadını bozmasın canım çok yakışmışsınız muhteşem çıkmışsınız (:

Back