Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok tatlısınız
Allah utandırmasın
bütün resimlerin güzel ama bu resmini orjinal buldum,mutluluğun daim olsun mevla tamamına erdirsin....
canım nişanlığım o kadar kabarık değildi,
belki resimde boyum kısa gözükmüştür ama herkes uzun gösterdiğini sölemişti kafamçokkarıştı
belkide resimde öyle durmuştur saçların makyajın güsel olmuş ama ben kabarık olan nişalikları hoş bulmuyorum
bilmiyorumkismile
harikasiniz nisanliginda okadar cok yakismiski üzerine
mükemmel gözüküyor allah tamamina erdirsin canimbenim mutluluklar...
çok beğendim ...:)
çok içten gülmüşsünüz -sıcacık ...sevgi dolu bakışlar...ikinizin uyumu bu güzel karelerden çok çok güzel yansımış !
mutluluklar dilerim!
teşekkür ederim canım evet bende o eski klasik pozları sevmiyorum herkesde bu fotoları çok beğendi ve bende çok mutlu oldum opuyorumnanaktan Allah sizide tez zamanda kavuştursun İNŞALLAH CANIM ÇOK SAĞOL olumunekankayizsmile
canim supersiniz, birbirinize coook yakismissiniz,allah mutlulugunuzu bozmasin
Teşekkür Ederim canım benim,,
İnşallah en kısa sürede Düğünümüzü de görmek yada göstrmek nasip olur Şeniz
damlacım beni hatırlar mıısn bilmem belki de hatırlıyosundur kötü bir tartışma olmuştu
ama ben yinede yorumumu yazmakm istedim çok ama çok yakışmışsınız resimleriniz çok güzel canım bayıldım valla
mutluluklar dilerim ikinizede tatlıma.s.
sağoun kızlar
AMin speedy yaa düğünde en acilinden olsa keşke aynı evi paylaşmak istiyorum artık aklinialirimsmile