bazı pozlar cok guzel cıkmışş..
Bırbırınıze cok yakıştınız bır omur mutlu huzurlu bır sekılde yasamanız dileğiyle.........
Damla çok beğendim çok yakışmışssınız uyumunuz süper ve yüzün çok hoşuma gitti tatlım.. resimler herbiri birbirinden güzel ama enişte beyin kravatını tuttuğun an çok şeker :) birde ilk resim eklediğin fotolardan 4. sıradaki çok çok hoşuma gitti TATLIM... inşallah gelinlikli fotolarınıda görmek nasip olurr eminim o fotolarda nişan fotolların kadar güzel özel ve değişik olucaktırrr.. MUTLULUKLAR..
fotolar ayrı bi güsel ikinizin güselliği ayrı bi güsel herşey çok hoş olmuş pozlarda bi harika yani.. darısı süğün fotolarına inşallah
azıcık kalmış kız valla bir yıl geçmiş bile ,sonra aynı ev zemuszemus
azıcık kalmış kız valla bir yıl geçmiş bile ,sonra aynı ev zemuszemus
Çook yakışmışsınız birbirinize
Allah tamamına erdirsin Damla a.s.
aslında 41 tane koyacaktım da hihoyyyt çok uzun olacak sempatiksalakcinni 41 kere maşallahhhh allah nazarlardan korusunnn
çoooooooook mutlu ol... Çok yakışmışsınız ve nişanlığını çok beğendim kaydirigubbakcemile2
evet tatlım 1 yıl dolduğunda evlenicez zati12 eylülde düğün :asigim: darbe gününde bi darbede biz yaşatıcaz :roflol::roflol::roflol:
evet tatlım 1 yıl dolduğunda evlenicez zati12 eylülde düğün :asigim: darbe gününde bi darbede biz yaşatıcaz :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?