Damla çikolata!

sistar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
109
1
116
İstanbul
Abim askerde zaten sayifdi ama stersten daha fazla vermiş dokdor ona damla çikolata önermiş sizlede paylaşmak istedim.

Abim askerde zaten sayifdi ama stersten daha fazla vermiş dokdor ona damla çikolata önermiş sizlede paylaşmak istedim.

nasıl yani doktor damla çikolata önermiş, damla şeklinde olunca mı kilo aldırıyormuş büyük parça halinde alırsak yersek kilo aldırmaz mıymış doktor önerirken nasıl açıklamış bunu çok merak ettim

ya bildigin damla çikolata ye demiş ankaranin dokrolari nasil bilmem ama belkide damla çikolatanin içinde diyer çikolarda olmayan bir şey vardir dokdor demiş damla demiş duz çikolata ye dememiş

bence damla çikolata yemesi kolay diye öyle demiştir hani avuç avuç ağzına at hesabı

ya bildigin damla çikolata ye demiş ankaranin dokrolari nasil bilmem ama belkide damla çikolatanin içinde diyer çikolarda olmayan bir şey vardir dokdor demiş damla demiş duz çikolata ye dememiş

Değişik gerçekten merak ettim karşılaştırmam içeriğini

bence damla çikolata yemesi kolay diye öyle demiştir hani avuç avuç ağzına at hesabı

Doğru canm olabilir, belki de doktor damla çikolata seviyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…