canım nişanda aldığın nişan için giydiği takım,
asıl damatlık şimdi alınır .
arkadaslar ben ekimde nisanlandım söz ve nisan biarada oldu ben nişsan zamanı nişanlıma takım elbisesini aldım o gri istedi ve gri aldım ve bana şimdi düğün içinde 1 tane takım elbise alınıyor bana 1 tane daha tkım elbise alıcan diyor nisanlım kastamonulu böle bişey varmı ben alırım istediği 5 tane olsun gene olur dogrusu nedir şimdiden saolun
arkadaslar ben ekimde nisanlandım söz ve nisan biarada oldu ben nişsan zamanı nişanlıma takım elbisesini aldım o gri istedi ve gri aldım ve bana şimdi düğün içinde 1 tane takım elbise alınıyor bana 1 tane daha tkım elbise alıcan diyor nisanlım kastamonulu böle bişey varmı ben alırım istediği 5 tane olsun gene olur dogrusu nedir şimdiden saolun
tabiki ayrı alınacak. ben şakasına nişan ayakkabılarını düğüne giyersin dedim de yok dedi ben yeni isterim kaydirigubbakcemile3ayıp değil. unutma onlar da bizim kadar özeniyorlar yenisini ve en iyisini isterler bizlerin yaptığı gibi: bir kere oluyor ne de olsa
Canim benim bildigim nisanda erkege takim alinmaz.
Senin icinden gelmis almissin o ayri, ama normalde sadece geline alinir.
Dügündede kiz tarafi damatligini alir.
Nişanlınınızın konuşma şekli hiç hoş değil..
"Şu kıyafeti alıcan,bir daha alıcan" vs...
Ama doğrusu zaten düğünde damatlık giyer erkek..
Nişanda giydiği damatlık değildir ki...
ben nişanda zaten takımından tut herseyine kadar aldım herkese sordum herkes bi sefer alınır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?