Damat kız kardeşimi dövmüş! Yol gösterin lütfen.

misskokulumm

2 kızım 1 oğlum 🧿🧿🧿
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2008
7.242
17.391
773
41
Kız kardeşim 33 yaşında 2 çocuğu var. Kendi hekim. Kocası dr o da 36 yaşında.Kendi evleri birer araçları var. Kendileri tanıştı çok kısa bir tanışma evresi sonucu 4 ay içinde evlendiler. Kocasının narşist olduğunu düşünüyorum bu zamana kadar yaşadıklarından.
Bebekler tüp bebekle oldu.Kızkardeşim çok hizmet eden, çeşit çeşit sofralar kuran, iç çamaşırlarına kadar ütü yapan kadınlardan. Çok yapma dememe rağmen dinlemedi. Çok kıymet verdi. Çocukların bakımında da gece gündüz hiç bir yardımı olmadı adamın. Evde olduğu sürece yatıp uyudu. Hizmet bekledi.Kardeşim yapamadıkça kavgalar arttı.İzin bitince işe döndü kardeşim. Bunun kavgasını da aylardır yapıyorlardı. Çalışmasını istemiyor beyfendi. Çalışınca dili uzamış, buna cevap vermeye başlamış falan.
Hakaret ve aşağılamalara alışmışım diyor kardeşim.
Dün akşam diyette olduğundan 2 köfte koydum tabağına, neden 2 tane diye bağırıp küfür etmeye başladı çocukların yanında diyor.Kardeşim tencerede var koyarım demesine rağmen bağırışlar bitmeyince oturma odasına geçmiş çocukları alıp. Arkasından terlikle koşmuş çocuk kucağımdaydı onu korumak için kolumu yüzüne tuttum. Terlik koluma geldi sonra kolumu tırmaladı. Ardından iki eliyle kolumu çekip çevirdi nereyse kırılacaktı diyor topuğuyla kalçasına tekme atmış ora da morarmış.
Ben gece annemlere gidip anlattım konuştuk babam gideyim ben bir görüşelim dedi.
Sabah aradım. Gece odasının kapısını kilitlemiş sabah nöbete gitti kapıları çarpa çarpa dedi.
Hiç bir özür, pişmanlık imaresi yok.. Hoş olsa da değişen birşey olmaz.
Biz annem abim babam yola çıktık kardeşim şuan acilde darp raporu alıyor. Şikayetçi olacak.
Damat bey boşanmak istemiyor. Öncesinde defalarca teklif etti kardeşim. Çocuklarıma üvey babamı getirecen edepsiz bilmem ne diye saydırmış.
Babam uzlaşmacı olalım konuşalım diyor. Ben alıp gelelim tayin çıkar darp raporu var diyorum. Evi ona bırakmayalım diyor babam. Kendi gitsin biz suçlu oluruz diyor.
Siz ne dersiniz ne yapalım.

Son düzenleme:
Konuşulacak bişey yok bence kardeşinize yardımcı olun ve eşyalarını toplayın.İlk etapta evinize götürün daha sonra da ev açacaktır zaten kendine, darp raporuyla bu serserinin donuna kadar alır hiç boşa geri adım atmasın suçlu duruma düşeceği falan bişey yok.

Keşke okumakla adam olunabilse
Ruh hastası

Darp raporuyla süründürsün onu

Bu adamla uzlasilmaz

Çocuğuma üvey babami getireceksin deyip güya çok seven insan(!) Çocuk annesinin kucağındayken şiddet uyguluyor
Beyinsiz asalak

Kız kardeşim 33 yaşında 3 yaşında ikiz çocukları var. Kendi diş hekimi. Kocası doçent kardiyolog o da 36 yaşında. Ankarada yaşıyorlar kendi evleri birer araçları var. Kendileri tanıştı çok kısa bir tanışma evresi sonucu 4 ay içinde evlendiler. Kocasının narşist olduğunu düşünüyorum bu zamana kadar yaşadıklarından.
Bebekler tüp bebekle oldu.Kızkardeşim çok hizmet eden, çeşit çeşit sofralar kuran, iç çamaşırlarına kadar ütü yapan kadınlardan. Çok yapma dememe rağmen dinlemedi. Çok kıymet verdi. Çocukların bakımında da gece gündüz hiç bir yardımı olmadı adamın. Evde olduğu sürece yatıp uyudu. Hizmet bekledi.Kardeşim yapamadıkça kavgalar arttı. Ücretsiz izin bitince işe döndü kardeşim. Bunun kavgasını da aylardır yapıyorlardı. Çalışmasını istemiyor beyfendi. Çalışınca dili uzamış, buna cevap vermeye başlamış falan.
Dün akşam diyette olduğundan 2 köfte koydum tabağına, neden 2 tane diye bağırıp küfür etmeye başladı çocukların yanında diyor.Kardeşim tencerede var koyarım demesine rağmen bağırışlar bitmeyince oturma odasına geçmiş çocukları alıp. Arkasından terlikle koşmuş çocuk kucağımdaydı onu korumak için kolumu yüzüne tuttum. Terlik koluma geldi sonra kolumu tırmaladı. Ardından iki eliyle kolumu çekip çevirdi nereyse kırılacaktı diyor topuğuyla kalçasına tekme atmış ora da morarmış.
Ben gece annemlere gidip anlattım konuştuk babam gideyim ben bir görüşelim dedi.
Sabah aradım. Gece odasının kapısını kilitlemiş sabah nöbete gitti kapıları çarpa çarpa dedi.
Biz annem abim babam yola çıktık kardeşim şuan acilde darp raporu alıyor. Şikayetçi olacak.
Damat bey boşanmak istemiyor. Öncesinde defalarca teklif etti kardeşim. Çocuklarıma üvey babamı getirecen edepsiz bilmem ne diye saydırmış.
Babam uzlaşmacı olalım konuşalım diyor. Ben alıp gelelim tayin çıkar darp raporu var diyorum. Evi ona bırakmayalım diyor babam. Kendi gitsin biz suçlu oluruz diyor.
Siz ne dersiniz ne yapalım.Biz Ankara ya 5 saat uzaklıkta bir ildeyiz.

Geçmiş olsun.
Çok üzüldüm.
İşte gene okumuş ama insan olamamış bir örnek.
Bence evi çok düşünmeyin hemen koruma kararı çıkartın ve kardeşiniz boşansın.
Eşi mazallah çocuklarına bile şiddet uygulayabilir.
Eşini darp ettiği halde kapıları çarpmış.
Ben buradan korktum.
Böyle bir adama nasıl uzlaşmacı olacaksınız ki?
Bir de kardeşiniz olanları kabullenip sakın eve dönmesin. Daha beter şeyler de olabilir Allah korusun.

Bu arada kardeşiniz çok tanımadan mantık evliliği diye mi evlendi?

Damat bey(!) boşanmak istemez tabi, çünkü biliyor benim gibi aşağılık bir adamı çekecek kadın zor bulunur.
İnsan çok üzülüyor ya, ekonomik özgürlüğü olan, ufkunun geniş olduğunu umduğunuz bir kadının kendine bunları yaşatmasına... Bu kadın bir doktor, tıp okuyacak zekası var ama kendini asalak, sadist bir hödükten kurtaracak zekası yok öyle mi? Bunu gerçekten anlayamıyorum. Ve dehşete kapıldığım kadar da üzülüyorum. Bir de şiddete ve hakarete çocuklarının yanında uğruyor, kendini düşünmüyorsa, onları düşünsün. Bunu da mı akıl edemiyor? Ev derdini filan da bir kenara bırakın, çok daha önemli meseleler var ortada; kardeşinizin can sağlığı ve çocukların psikolojisi gibi. Bu adamla ne uzlaşması ayrıca; insan bile olmayan, oksijen israfı bir yaratık. Kardeşinizin hayatından en temiz nasıl def edilir kısmına yoğunlaşma zamanınız gelmiş de geçiyor. Lütfen önce darp raporu alın.

Darp raporu alıp şikayetçi olursanız işiniz daha kolay olur. Uzaklaştırma da çıkarın eve gelemesin.
Şuan kardeşimi alıp gelmek konusunda kararsızım babam o konuda çekims
Konuşulacak bişey yok bence kardeşinize yardımcı olun ve eşyalarını toplayın.İlk etapta evinize götürün daha sonra da ev açacaktır zaten kendine, darp raporuyla bu serserinin donuna kadar alır hiç boşa geri adım atmasın suçlu duruma düşeceği falan bişey yok.
Ben de aynını düşünüyorum. Konuşacak bişey yok artık diyorum babam yıkmak kolay her evde olur falan dedi 😒bakalım yoldayız. Kardeşimin kafası da karışmış evde de çok iş var yapacak diyor halen 😔

Kız kardeşim 33 yaşında 3 yaşında ikiz çocukları var. Kendi diş hekimi. Kocası doçent kardiyolog o da 36 yaşında. Ankarada yaşıyorlar kendi evleri birer araçları var. Kendileri tanıştı çok kısa bir tanışma evresi sonucu 4 ay içinde evlendiler. Kocasının narşist olduğunu düşünüyorum bu zamana kadar yaşadıklarından.
Bebekler tüp bebekle oldu.Kızkardeşim çok hizmet eden, çeşit çeşit sofralar kuran, iç çamaşırlarına kadar ütü yapan kadınlardan. Çok yapma dememe rağmen dinlemedi. Çok kıymet verdi. Çocukların bakımında da gece gündüz hiç bir yardımı olmadı adamın. Evde olduğu sürece yatıp uyudu. Hizmet bekledi.Kardeşim yapamadıkça kavgalar arttı. Ücretsiz izin bitince işe döndü kardeşim. Bunun kavgasını da aylardır yapıyorlardı. Çalışmasını istemiyor beyfendi. Çalışınca dili uzamış, buna cevap vermeye başlamış falan.
Siz ne dersiniz ne yapalım.Biz Ankara ya 5 saat uzaklıkta bir ildeyiz.
bence boşanmaz kardeşin...barışırlar...

Geçmiş olsun.
Çok üzüldüm.
İşte gene okumuş ama insan olamamış bir örnek.
Bence evi çok düşünmeyin hemen koruma kararı çıkartın ve kardeşiniz boşansın.
Eşi mazallah çocuklarına bile şiddet uygulayabilir.
Eşini darp ettiği halde kapıları çarpmış.
Ben buradan korktum.
Böyle bir adama nasıl uzlaşmacı olacaksınız ki?
Bir de kardeşiniz olanları kabullenip sakın eve dönmesin. Daha beter şeyler de olabilir Allah korusun.

Bu arada kardeşiniz çok tanımadan mantık evliliği diye mi evlendi?
Çok tanımadan oldu evet maalesef. Meslek, yaş, memleket vs uydu. Aşık da oldu hemen söz nişan bekleyecek birşey yok nasılsa dediler. Çocuklar olmadan herşey çok iyiydi. Çünkü 24 saat kendine hizmet eden, gık demeyen bir kadın vardı.

• Üzgünüm
Reactions: 000
Şuan kardeşimi alıp gelmek konusunda kararsızım babam o konuda çekims
Ben de aynını düşünüyorum. Konuşacak bişey yok artık diyorum babam yıkmak kolay her evde olur falan dedi 😒bakalım yoldayız. Kardeşimin kafası da karışmış evde de çok iş var yapacak diyor halen 😔
her evde olmuyor arkadaşım her kadin dayak yemiyor kocasindan
kardesinizin arkasinda her evde olur diyen bir babasi oldugu surece hergun dayak yemeye tam gaz devam eder kardesiniz

Konuşacak bişey yok artık diyorum babam yıkmak kolay her evde olur falan dedi 😒bakalım yoldayız. Kardeşimin kafası da karışmış evde de çok iş var yapacak diyor halen 😔
Babanız her evlilikte mi olur dedi?! :KK57:
Babanız gerçekten ne yapmaya çalışıyor?
Tamam damat kardiyolog ama şiddet yanlısı bir herif.

Ne olursa olsun önce kardeşinizi düşünmeliydi, çok şaşırdım ve üzüldüm.

Back
X