• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan damat bohcasi

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Aman napıcan işte bunların hepsi en başından uyarı da ben anlamadım.. sağolsun eşim fazla fazla yapar.. kimseden de hiç bi beklentim olmadı zaten.. olsaydı da böyle yapsaydı ben zorladım ondan oldu derim ama hiçbi şey de istemedim.. takı da dahil olmak üzere hiç bi isteğim de beklentim de olmadı..

Yorgan için ben de bi güzellik düşünüyorum bakalım..:)
Ne gibi bu güzellik:) merak ettim

kızlarrr şimdilik aşağıdakileri aldım, başka neler koymalıyım bohçaya, yeter mi yetmez m, fikir istiyorum??

Parfüm
Cüzdan
Gömlek
Kemer Kravat Seti
Pijama Takımı
Eşofman Takımı
2 tane Boxer, 5 Tane çorap

birde valize koyayım diyorum hem sonra kullanırız onu ama kabin boy mu yoksa orta boy mu olsun ona karar veremiyorumm. Yardımlarınızı bekliyorum :KK66:

kızlarrr şimdilik aşağıdakileri aldım, başka neler koymalıyım bohçaya, yeter mi yetmez m, fikir istiyorum??

Parfüm
Cüzdan
Gömlek
Kemer Kravat Seti
Pijama Takımı
Eşofman Takımı

birde valize koyayım diyorum hem sonra kullanırız onu ama kabin boy mu yoksa orta boy mu olsun ona karar veremiyorumm. Yardımlarınızı bekliyorum :KK66:

Bornoz takımı tekli olanından.
Çamaşır takımı atlet mesela.
Seccade.
Tespih varsa takke.

Valiz daha iyi ben damada bohça hazırlarken valiz aldım onuda süsledim güzelcene tam üssten tül koyup keçeden papyon taktım.

Bornoz takımı tekli olanından.
Çamaşır takımı atlet mesela.
Seccade.
Tespih varsa takke.

Valiz daha iyi ben damada bohça hazırlarken valiz aldım onuda süsledim güzelcene tam üssten tül koyup keçeden papyon taktım.

canım zaten çeyizime bornoz takımı almıştım ama şimdi birde bohçaya mı koyayım :KK57: seccade ve tesbihi de kayınvalidem o kadar çok yollamış ki, bilemedim gerek var mı? ben daha çok ihtiyaca yönelik olsun istiyorum ama bilemedim :confused:

valizi ne boy almıştın canım?

canım zaten çeyizime bornoz takımı almıştım ama şimdi birde bohçaya mı koyayım :KK57: seccade ve tesbihi de kayınvalidem o kadar çok yollamış ki, bilemedim gerek var mı? ben daha çok ihtiyaca yönelik olsun istiyorum ama bilemedim :confused:

valizi ne boy almıştın canım?

Kızımda almıştı bornoz takımı ama biz tekli olarak aldık sonra bohça için.
Havlu eksik herhalde,birde traş setleri var takım olarak..
Valiz büyük boydu ..

Kızımda almıştı bornoz takımı ama biz tekli olarak aldık sonra bohça için.
Havlu eksik herhalde,birde traş setleri var takım olarak..
Valiz büyük boydu ..

havlu çok fazla aldım çeyizime onlardan koyayım diyorum, traş makinesi de var yeni aldı daha istemem 2 taneyi ne yapayım diyor :KK48: ben ailesi yapmamışlar demesinler diye yapıyorum aslında, zaten gidip kendi evimize koyacağız kimse de görmeyecek, o yüzden hep ihtiyaca yöneldik. sanırım küçük boy valiz baya küçük olur orta boy iyi gbi.

havlu çok fazla aldım çeyizime onlardan koyayım diyorum, traş makinesi de var yeni aldı daha istemem 2 taneyi ne yapayım diyor :KK48: ben ailesi yapmamışlar demesinler diye yapıyorum aslında, zaten gidip kendi evimize koyacağız kimse de görmeyecek, o yüzden hep ihtiyaca yöneldik. sanırım küçük boy valiz baya küçük olur orta boy iyi gbi.

Havluda koyabilirsin 3-4 tane yeterli gelir zaten..
Traş setlerinde nemlendirici traş losyonu sabun filan oluyor biz öyle tek tek alarak yuvarlak bir kadife kutuya koyduk..
Evet orta boy olabilir valizde..
Bohçaları beyaz tüle sardık mavi kurdale ilede bağladık çok şık olmuştu,nazar boncuklu iğneler taktık üstüne.

Havluda koyabilirsin 3-4 tane yeterli gelir zaten..
Traş setlerinde nemlendirici traş losyonu sabun filan oluyor biz öyle tek tek alarak yuvarlak bir kadife kutuya koyduk..
Evet orta boy olabilir valizde..
Bohçaları beyaz tüle sardık mavi kurdale ilede bağladık çok şık olmuştu,nazar boncuklu iğneler taktık üstüne.

evet bende böyle yapmayı planlıyorum, inaşallah benimkilerde güzel olur. çok teşekkürler bilgi için.

evet bende böyle yapmayı planlıyorum, inaşallah benimkilerde güzel olur. çok teşekkürler bilgi için.

Mutlaka güzel olur,google'dan valiz süsleme ve bohça süsleme diye aratırsanız çok şık sunumlar görürsünüz.
Rica ederim ne demek şimdiden kolay gelsin sizede..

Parfüm
Cüzdan
Gömlek
Kemer Kravat Seti
Pijama Takımı
Eşofman Takımı

Pijama takımı
Eşofman takımı
Gömlek, kravat,kol düğmesi
Kemer, cüzdan
Ayakkabı
Ev terliği
İç çamaşırı, atlet, çorap,
Bornoz,
Banyo havlusu, küçük havlu,
Lif, kese

Kozmetik seti:
Traş makinesi
Şampuan
Duş jeli
traş kolanyası
traş köpüğü
traş sonrası balsam
diş fırçası
diş macunu
gargara
diş ipi
vücut kremi
el kremi
pamuk

Genel olarak damat bohçasında bu saydıklarım oluyor. Sen bir çoğunu tamamlamışsın zaten. Kabin boy çok küçük olur bence orta boy tercih etmelisin

İç çamaşırı
Pijama Takımı
Dış kıyafet takım
Traş takımı
Kozmetik şeyler
Parfüm vs . .
Terlik
Namazlık
Havlu vs.

Ne koymak isterseniz:KK49:

Back