• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan damat bohcasi

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Pijama camasir terlik gomlek kravat havlu lif tras takimi tarak parfum corap kemer cuzdan ayakkabi seccade tesbih genelde bunlar olur ama siz ne eklerseniz o olur keyfinize kalmis.

Iç camasiri parfum tras kolonyasi terlik bizde saten pijama alinir. Namazlık. Yani bunu daraltmakta sana kalmiş genisletmekte

Nisanda ise;
Pijama takımı
Sabahlık takımı
Terlik
İç çamaşırları 2 3 takım
Çorap 2 3 tane
Gömlek
Kravat
Pantalon
Kemer kol düğmesi cüzdan seti
Ayakkabı
Parfüm ve kremler deodorant yüz temizleme jeli dış macunu dış fırçası kısacası biz eşime tüm bakımla ilgili şeyleri almıştık krem vs
Tıraş takımı
Tıraş makinesi (braun ) ( biz almıştık sen almayabilursin )
Bornoz seti
Havlu
Seccade
Tesbih ve örme takke
Lif
Kigili triko (onların klasik kazakları varya onlardan almıştık.
Aklıma gelenler bunlar canım sormak istediğin varsa sorabilirsin

Nisanda ise;
Pijama takımı
Sabahlık takımı
Terlik
İç çamaşırları 2 3 takım
Çorap 2 3 tane
Gömlek
Kravat
Pantalon
Kemer kol düğmesi cüzdan seti
Ayakkabı
Parfüm ve kremler deodorant yüz temizleme jeli dış macunu dış fırçası kısacası biz eşime tüm bakımla ilgili şeyleri almıştık krem vs
Tıraş takımı
Tıraş makinesi (braun ) ( biz almıştık sen almayabilursin )
Bornoz seti
Havlu
Seccade
Tesbih ve örme takke
Lif
Kigili triko (onların klasik kazakları varya onlardan almıştık.
Aklıma gelenler bunlar canım sormak istediğin varsa sorabilirsin
Size damat olasım geldi kadın halimle :D:D

Biz yapmadık damat bohçası sadece dugunden 1 gün önce halalarina Teyzelerine canimmmmmm gorumcelerime :) ve bi tanem olan kaynananama:) baş örtü sabun bezi elbiselik kumaş

Neden :) tanıdığım bildiğim herkes böyle alıyor. Eşim kıymetini bilsin bunun haricinde daha neler almadık ki ona
Biz de almıştık saydıklarınızın hepsini fakat kayınvalidem 34 36 beden olan bana xl gecelik ter kokulu örgü şallar falan bi de eşimin sünnet yorganını :D getirmişti.. bi de hatalı çıtçıtlı badilerden almış önü arkasına dikilmiş zannımca daha uygun gel fiyatı :)) arada iyi şeyler de vardı haksızlık etmeyim ama çoğu bu şekildeydi :)) sizin aldıklarınızı okuyunca aahhh dedim bi damat kadar olamamışım :)))

Şaka bi yana böyle şeyler gereksiz ki ben bohça tepsi vırt zırt istemedim.. onlar getirince biz de götürdük.. ama yapıyon bari düzgün yap neticede senden bi şey isteyen olmadı.. aklıma geldikçe gülesim geliyo :)))

Biz de almıştık saydıklarınızın hepsini fakat kayınvalidem 34 36 beden olan bana xl gecelik ter kokulu örgü şallar falan bi de eşimin sünnet yorganını :KK70: getirmişti.. bi de hatalı çıtçıtlı badilerden almış önü arkasına dikilmiş zannımca daha uygun gel fiyatı :)) arada iyi şeyler de vardı haksızlık etmeyim ama çoğu bu şekildeydi :)) sizin aldıklarınızı okuyunca aahhh dedim bi damat kadar olamamışım :)))
AYY inanamıyorum ya nasıl insanlar var terbiyesiz şeyler.
Vallahi sinir oldm bak pissss!
Hiç getrmeseymis daha iyimis ne kadar ayıp ve günah!
Yok bana çok şükür öyle gtrmediler bu saydıklarımdan bana da aldılar. Kapalıyım bir sürü şal 2 ipek eşarp filan 3 takım gecelik takımı bi Sabahlıkli gecelik. 2 parçaydi ama. Hepsi pierre cardindi. Takımın biri söz de geldi.
Havlular seccade tulbentler lif patikler bornoz takımı ama makyaj malzemesi almamaslardi bakim seti de almadılar böyle genel anlamda kıyafetti eşim sonradan aldı bana . 2 ,3 ayakkabı aldılar hiçbirini beğenmedim hepsini dağıttım 3 tane etek aldılar onları da beğenmedim dağıttım aynı şekilde gömlek bluz aldılar onları da dağıttım.
Kendim beğendim elbise ve pardesu almışlardı onlar duruyor giyiyorum arada.

Bencede ama annelerimiz istemişti bizim değişik bu ani gbi oldu işte.
Bizim annelerimizin evlendiğimizden haberi yoktu gerçi :KK70::KK70: olsa belki onlarda isterdi ama biz yine istemezdik hiç gelenekçi değiliz biz. Kafaya ne yatıyorsa o :rolleyes:

Aman napıcan işte bunların hepsi en başından uyarı da ben anlamadım.. sağolsun eşim fazla fazla yapar.. kimseden de hiç bi beklentim olmadı zaten.. olsaydı da böyle yapsaydı ben zorladım ondan oldu derim ama hiçbi şey de istemedim.. takı da dahil olmak üzere hiç bi isteğim de beklentim de olmadı..

Yorgan için ben de bi güzellik düşünüyorum bakalım..:)

Vay anam vay... Hic bir fikrim yok. Fikri olani okuyunca evlilikten sogudum. Adetsiz madetsiz, gelenek goreneksiz evlenecem, mis gibi. Bence bunlarla ugrasilmaz ya. Birakin tarihte kalsin.
Ben oyle yaptim, ne çeyiz ne bohca oldu. Sacma sapan seyler, o paraları balayinda harcadik zaten en onemli kismi da o. Niye gidip esime terlik bornoz falan aliyorum koca adam gitsin alsin.

Aslında gelenekçi bir yapıda olmasam da, keyifle alışveriş yapmıştım eşim için. ;)

Bir zorunluluktan ziyade gönülden gelmeydi.

Bana da aynı şekilde, içinde çok güzel şeylerin olduğu sandık geldi.

lif dşünürseniz yardımcı olabilriim..
13288310_1693252617614500_693637562_o.jpg
13262464_1693252564281172_127503023_o.jpg

Back