- 22 Haziran 2016
- 93
- 29
- 3
- 29
- Konu Sahibi pnrbstrk06
Bayanlar damat bohcasinda ne olur bir fikriniz var mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size damat olasım geldi kadın halimleNisanda ise;
Pijama takımı
Sabahlık takımı
Terlik
İç çamaşırları 2 3 takım
Çorap 2 3 tane
Gömlek
Kravat
Pantalon
Kemer kol düğmesi cüzdan seti
Ayakkabı
Parfüm ve kremler deodorant yüz temizleme jeli dış macunu dış fırçası kısacası biz eşime tüm bakımla ilgili şeyleri almıştık krem vs
Tıraş takımı
Tıraş makinesi (braun ) ( biz almıştık sen almayabilursin )
Bornoz seti
Havlu
Seccade
Tesbih ve örme takke
Lif
Kigili triko (onların klasik kazakları varya onlardan almıştık.
Aklıma gelenler bunlar canım sormak istediğin varsa sorabilirsin
Neden :) tanıdığım bildiğim herkes böyle alıyor. Eşim kıymetini bilsin bunun haricinde daha neler almadık ki onaSize damat olasım geldi kadın halimle
Biz de almıştık saydıklarınızın hepsini fakat kayınvalidem 34 36 beden olan bana xl gecelik ter kokulu örgü şallar falan bi de eşimin sünnet yorganını getirmişti.. bi de hatalı çıtçıtlı badilerden almış önü arkasına dikilmiş zannımca daha uygun gel fiyatı :)) arada iyi şeyler de vardı haksızlık etmeyim ama çoğu bu şekildeydi :)) sizin aldıklarınızı okuyunca aahhh dedim bi damat kadar olamamışım :)))Neden :) tanıdığım bildiğim herkes böyle alıyor. Eşim kıymetini bilsin bunun haricinde daha neler almadık ki ona
AYY inanamıyorum ya nasıl insanlar var terbiyesiz şeyler.Biz de almıştık saydıklarınızın hepsini fakat kayınvalidem 34 36 beden olan bana xl gecelik ter kokulu örgü şallar falan bi de eşimin sünnet yorganını getirmişti.. bi de hatalı çıtçıtlı badilerden almış önü arkasına dikilmiş zannımca daha uygun gel fiyatı :)) arada iyi şeyler de vardı haksızlık etmeyim ama çoğu bu şekildeydi :)) sizin aldıklarınızı okuyunca aahhh dedim bi damat kadar olamamışım :)))
Bencede ama annelerimiz istemişti bizim değişik bu ani gbi oldu işte.Biz hiç böyle şeyler yapmadık hiçte eksikliğini hissetmedik Ada'mın kıçına donu da var traş seti de var havlusu da ne gerek Fuzuli masraf
Bizim annelerimizin evlendiğimizden haberi yoktu gerçi olsa belki onlarda isterdi ama biz yine istemezdik hiç gelenekçi değiliz biz. Kafaya ne yatıyorsa oBencede ama annelerimiz istemişti bizim değişik bu ani gbi oldu işte.
Ben oyle yaptim, ne çeyiz ne bohca oldu. Sacma sapan seyler, o paraları balayinda harcadik zaten en onemli kismi da o. Niye gidip esime terlik bornoz falan aliyorum koca adam gitsin alsin.Vay anam vay... Hic bir fikrim yok. Fikri olani okuyunca evlilikten sogudum. Adetsiz madetsiz, gelenek goreneksiz evlenecem, mis gibi. Bence bunlarla ugrasilmaz ya. Birakin tarihte kalsin.
ben aynen öyle yaptımVay anam vay... Hic bir fikrim yok. Fikri olani okuyunca evlilikten sogudum. Adetsiz madetsiz, gelenek goreneksiz evlenecem, mis gibi. Bence bunlarla ugrasilmaz ya. Birakin tarihte kalsin.