Düğün damat beyin takısı

34bilgen84

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
671
97
40
kızlar hep düğünde nişanda kınada geline ne takılır ne alınır diye sormuşsunuz peki damat beylere ne taktınız veya ne takıcaksınız düğün veya nişan hediyeniz ne olucak yörelere göre değişiklik oluyomu 1 ay önce nişanım vardı biz nişanda künye taktık şimdi sıra düğünde sanırım saat takıcaz sizlerinde fikirlerini bekliyorum bana saat biraz tuhaf geliyo ama sizce ne olmalı siz neler taktınızCADIARZU

valla damat beye de bağlı mesela bizim damat:) yani nişanlım künye takı tarzı şeyleri sevmez biz nişanda dkny saat taktık düğünde bişiy takmayacağız herhalde :) ama bilezik takanları gördüm yakasına damadın... bir akrabamıza kayınpederi pırlantalı yüzük takmıştı... bilmiyorum erkeklere yakıştıramıyorum ben takı tuku işlerini :) ziynet altını takılabilir tam falan...

bizim de nişanımız geçti 2 ay olacak, saat takta babam nişanlıma, başta babam kuyumcudan altın saat düşünmüştü ama güzel bir dille o tarz şeyler takamayacağını anlattık babama ve swatch saat aldı babam ve onu taktı, annem de tam kulplu cumhuriyet taktı:) bakalım düğüne napcaz?

bizde nişanda saat taktık
düğünde ne takıcaz bilmiyrm yine saat alsak fazla mı olur acaba
gerçi hoş erkek bilezikkleri var ama nişanlımın takıcağını sanmıyrm
çok kararsızım

bizde nişanda saat taktık belki düğünde altın takılır hiç konuşmadık onu zemuszemus

bakalım onlar bana ne takıcak

bizim adetlerimize nişan kız evinde olur ve kıza takılmak istenen takılar nişanda takılır kız tarafı takı takmaz düğünde de saat ve künye takılır ama bizim nişanımızda damat tarafı biraz durumları olmadığı için sadece alyans ve tek taş taktılar diğer takılarım düğünde takıldı bizde saatini taktık banada annem künye babam kelepçe bilezik almıştı Ama aslı gelinin takıları nişanda takılır adı üstünde bu kız artık nişanlı kaba tabirle sahibi var anlamında nişan yapılır ve takılar takılır düğündede takılar haricinde damat tarafı ne istiyorsa altın olur bilezik olur( sa daha iyi kaydirigubbakcemile3 )olur takar

bizde künye taktık gerçi işinden dolayı gün içinde ne saat kullanabiliyo nede başka bişi yüzüğümüzü bile zor takıyo ben ona nişandan bi kaç hafta önce çıkma yıldönümümüzde saat aldım onu bile iki kere kopardı iyi bi saatin fiyatı milyarın üstünde ve hiç takmıycağı için açıkçası acıyorum o paraya beşi bi yerdemi taksam bende acep düğündekaydirigubbakcemile3

aslında takıp kullansalar çok güzel erkek bilezikleri var kauçuk gövdeli üstü beyaz altınlı falan oldukça spor ve elit modeller çokta şık duruyo hiç öyle kırovari değil ama takmıyolar iştee

bizde nişandan kız tarafı takı takmaz. nişanda bişey takmadık ona.
düğünde ben saat takacam ona. annemle babamda altın ve para takacaklar ona.

nişanda erkeğe saat takılabilir... ya da düğünde saat takılabilir... ama onun haricinde düğünde takılan altınlar ortak takılmış oluyor gibi geliyor bana... sonuçta gelin ya da damat ortak kullanacak..

ben altın yada para olmasını istemiyorum çünkü onlar kullanılıyo eriyip gidiyo farklı bişi olsunki o günden anı kalsın istiyorum ama fazlada seçenek yok gibi

Bizde nişanda saat takıcaz, yani yarın nasipse :))
Düğünde de ya altın takarız yada para.
Çünkü bana gelen bilezikler aynı zamanda onada gidiyor

nişanlanan, evlenenlere hayırlı olsun. benim bir sorum var. nişanda erkeğin kıyafetini kız mı alıyor? ayrıca düğünde bir daha alınıyor mu yoksa nişandakinin aynısını mı giyiyor?

cok güzel bi topik acmissiniz.. hic aklima gelmemisti böyle bisey..
benimde kismetse bidahaki aya nisan olucak bende saat düsünüyodum...
dügündede taki var dimi kizlar ucmus aklimdan

Nişanımızda babam saat takmıştı,düğünde de ziynet altın taktı.E damada da başka bişey gitmez hani.

nişanlanan, evlenenlere hayırlı olsun. benim bir sorum var. nişanda erkeğin kıyafetini kız mı alıyor? ayrıca düğünde bir daha alınıyor mu yoksa nişandakinin aynısını mı giyiyor?

canım bizde nişanda kız erkeğin elbisesi ve yüzüğünü alıyor erkek kızın bazı kişiler damada bi elbise alıyo hem nişanda giyiyor düğün oldumuda içine yelek taklımı veya papyon alıp damatlık yapıyo ama ben ikisinide farklı renk tercih ettiğim için düğünde bidaha alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…